Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1726317264172651726617267 ... 17327>
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:50

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Вообще-то давно известно, что sashaqbl за продолжение войны, т.к. считает, что вариантов нет. О переговорах писал я.

Я не ЗА ПРОДОВЖЕННЯ війни.
Я просто не вважаю, що мирні переговори дадуть ефект найближчим часом. Я вважаю що необхідне планування війни на 3-5 років на всіх рівнях.
Понимаю.
Я написал, что вы за продолжение, т.к. считаете, что других вариантов нет.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:51

sashaqbl написав:Я не ЗА ПРОДОВЖЕННЯ війни.
Я просто не вважаю, що мирні переговори дадуть ефект найближчим часом. Я вважаю що необхідне планування війни на 3-5 років на всіх рівнях.

Це наївність.
1.Теперішня влада не спроможна планувати навіть на пів року вперед. А не те що 3-5 років.
2.Зміна теперішньої влади - фактично нереальна.
Тому ніякого планування "на 3-5 років на всіх рівнях" точно не буде.
Буде "пхання біди вперед", що робиться останні 4 роки. Можливо ще 4 роки так протягнем. Чому ні?
Але я думаю "умови миру" через 4 роки будуть ще гірші.

В моєму розумінні - ти за продовження війни.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:наша влада мирних переговорів з рф не веде.

Чо не веде? Є ж якісь тристоронні зустрічі. По ходу, зараз якраз русня не хоче зустрічатися, користуючись тим, що Трамп втратив інтерес.

Banderlog написав:досягнути через 5 років і якими способами?

Стабілізації лінії фронту.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:56

[quote="5944337:_hunter"]
Там нет ничего конкретного.
На какие компромиссы согласились, не известно.
Совсем не обязательно, что речь шла о трамповских "28 пунктах"
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:57

ЛАД написав:И, конечно, ни вы, ни sashaqbl, ни другие солдаты и офицеры под "денацификацию" попадать не должны.
должни не должни)
Політика є мистецтвом можливого або способом не враховувати інтереси тих чиї інтереси можно не враховувати. :lol:
При затянутій війні і в результаті встановленні тут проросійського режиму учасники війни точно пройдуть через фільтрацію і пресінг системи, максимум такого варіанту це амністія масам з видачею "зачінщіків" :lol:
Якщо ж вдасться втримати нейтралітет то мінімум, що станеться- списання державою та суспільством своїх зобовязань перед ветеранами і в першу чергу інвалідами війни. Тут колись були описи про "самовари" після 2 світової і звинувачення в тому сталінського режиму, но проблема не в режимі, проблема в суспільстві.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 16:59

sashaqbl написав:

Чо не веде? Є ж якісь тристоронні зустрічі. По ходу, зараз якраз русня не хоче зустрічатися, користуючись тим, що Трамп втратив інтерес.

і що це дасть? в нагорному карабасі лінія фронту була стабільною? Чому це не привело до рішення проблеми?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 17:00

sashaqbl написав:ЗА ці роки, на мою думку, з вересня 22 по черевень 23 року було вікно, коли він хотів чогось іншого. І в цей період можна було проводити переговори. І це б дало результат.
Але щось я не пригадую, щоб в цей період хтось сильно був за переговори. Більшість очікувало нашого наступу, який чомусь називали контрнаступом.

Ну це легко говорити сьогодні.
Заднім умом всі розумні.

Зауважу тільки що після червня 23 року я і деякі форумчани вже виступали за мир(тоді за перемир'я). І нас банили по-чорному. Конкретно мене банили на тиждень не раз за "московську пропаганду". Лепея наприклад забанили навічно.
А тут, по твоїх словах, виявляється ми були праві. :D :D
Сьогодні, по твоїх словах, я знову не правий, а ти правий.
Я виступаю за мир, ти за продовження. Зафіксуємо це. Ось пройде ще 3 роки війни - згадаємо цю розмову.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 17:03

sashaqbl написав:

Переговори ведуться. Час від часу є якісь результати.

Інша справа, що москалі зависли на рівні 2022 р. Чомусь.
Мабудь є якась причина.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 17:06

2 ЛАД Азовці в полоні отримують по 15 років. Це смерть, вони не вийдуть.
Мадяру заочно 18 оголосили, хоча ясна справа жодного військового злочину він не вчиняв.
Це приклади російської «денацифікаціі».
Цим 3.14 дарам дай можливість, вони кожному військовому і екс-військовому знайдуть злочин і термін
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 бер, 2026 17:07, всього редагувалось 2 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2599 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 17:06

ЛАД написав:Вы же, вроде, разочаровались в Солонине?
Опять стали слушать?

я не згоден з точкою зору Марка Семеновича відносно України:
1) він піддався на агітацію Любарського до емігрантської спільноти: голосуємо за Трампа, він закінчить війну в Україні (яким способом: натисне на путіна, якщо путін відмовиться, то США надасть Україні достатньо зброї)
2) коли вийшло зовсім по іншому (після скандалу в оральному(згадка про Клінтона) кабінеті 28 лютого 2025р) Любарський швидко перевзувся , але Солонин не з таких
-йому в очі тикали тим, що він помилився в прогнозі дій Трампа відносно України -замість допомоги Трамп тисне саме на Україну (віддати Донбас і підписати угоду), мирна угода -peace deal(angl.)-пис дил
3) стосовно здачі Донбасу-коли гангрена, краще втратити ногу і зберегти життя(це Солонин казав майже з літа 2024), йому відповіли-вали в Ізраїль і там агітуй віддати щось палестинцям, Солонін образився і почав відповідати хамовито
Людині 68років, але він не розуміє що в інтернеті немає авторитетів, ти висказав свою думку-тобі аргументували, що твоя думка хибна-ніякою гангрени не має, фронт тримається, русня гине тисячами, тому Донбас віддавати Україна не буде.
4) Солонин вважав (раніше) що Ізраїль здатен перехопити майже 99% цілей (від шахіда до балістики), а Україна не здатна.
Іран доказав що ППО Ізраїля можна проривати. У відео Солонін визнає, що прильоти були

Якщо на Ізраїль випустити 300-400 шахідів одночасно(або на протязі 6-7 годин), то вони гарантовано 30-35 долетять до цілей
prodigy

Подякував: 3400 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1726317264172651726617267 ... 17327>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти