Shaman написав:.......... демагогія - це звинуватити без доказів. ви почали про допомогу українських націоналістів - бо вони вам не подобаються чи так ще в срср вчили? окремі представники так, допомагали - найбільше з німцями співпрацювали саме руські - скільки було їх там в РОА? а накидати не треба.
Искать для вас доказательства? Увольте. Как тут пишут в гугле вас не забанили. А мне как-то надоело тратить время и выполнять задания. которые мне тут дают все, кому не лень. Да, співпрацювали и русские, и французы, и многие другие. Но это аргумент из разряда: "А у вас негров линчуют". С русскими и французами пусть разбираются Россия и Франция. И РОА в РФ никто героями не делает.
а може все простіше? немає доказів, то вони й не шукаються. а є лише радянські голослівні звинувачення або просто вигадки.
деякі чиновники на Раші розповідають, як їхні діди воювали під російським прапором - так й хочеться спитати більш детально, за кого ж воювали?
Идейную общность с вамиобсуждать точно не буду. Вы в этом почти полный профан.
щоб не вийти на "идейную общность" сучасної Раші та нацистської Німеччини?
ви ж там збиралися щось обговорити. чи ви це так взагалі, "для красного словца так сказать". коли доходимо до конкретики - нема що обговорювати? все, що можна обговорювати я перелічив - бо саме я обговорюю, як можна укласти перемир'я...
Нужно не перемирие, а мир. Так начинайте. Только, пожалуйста, ясно и понятно личное мнение, а не бла-бла-бла. Чтобы вы потом не писали, что я вам что-то приписываю.
якщо щось не зрозуміло, чогось не вистачає - то ви питайте, я спробую пояснити
й як вам не подобається правда від sashaqbl, так ви й ігноруєте той факт, що поки на Раші не зміниться влада, то завжди буде високий ризик повторення 2022 року - його можна пробувати ігнорувати, як ми це робили до 2022 року, але він буде...
як не буде миру між Ізраілем та Хамасом або іранською релігійною клікою. тільки після зміни влади в цих мусульманських країнах...
ЛАД написав:Но я же говорю - спорить с вами бесполезно и не имеет смысла. Вы "не видите" вполне конкретных аргументов фокса и tumos"а. Для вас априори виноват СССР.
Не бачив аргументів, що б дійсно заперечували мої тези. срср винний, безумовно, але, звісно, я не знімав відповідальність з німеччини, якщо ви на це натякаєте. Чи сприяла політика тогочасної Європи на сміливість гітлера? Безумовно. Тему "замирення агресора" вже хто тільки не обсмоктував. Чи знімає це відповідальність з срср, що був союзником рейху узгоджено з німеччиною почав агресію в Фінляндії і в Польщі? Звісно ні
ЛАД написав:Если объективно, то аншлюс и сдача Чехословакии в Мюнхене гораздо больше способствовали агрессивным устремлениям Гитлера, чем договор с СССР.
Якщо забути маленький нюанс.. Чехословаччину ЗДАЛИ щоб УНИКНУТИ Війни...(ні Англія, Ні Франція , після здачі Чехословаччини НЕ ЗАХОПИЛИ жодного метра чужої Території) Пакт Молотова-Рібентропа підписали щоб РОЗПОЧАТИ Війну.. Через 2 тижні після підписання була окупована частина Польщі.....
А так ви праві....
"Благими намерениями..." Аншлюс и раздел Чехословакии можно было предотвратить без войны. Достаточно было громко стукнуть кулаком по столу. Тогда ещё Гитлер испугался бы даже этого. Германия подписала Мюнхен, щоб РОЗПОЧАТИ Війну. Частина Чехословакии была окупована не через неделю, а сразу после Мюнхена. Чем Чехословакия хуже Польши?
Ютюбютю .... який ти спритний..... А ще який сміливий.... Так і пуйла можна було спинити треба було грохнути по столу..... кайзеру вільгельму, щоб членіна в запломбованому вагоні не перевозив...
ви ж там збиралися щось обговорити. чи ви це так взагалі, "для красного словца так сказать". коли доходимо до конкретики - нема що обговорювати? все, що можна обговорювати я перелічив - бо саме я обговорюю, як можна укласти перемир'я...
Нужно не перемирие, а мир. Так начинайте. Только, пожалуйста, ясно и понятно личное мнение, а не бла-бла-бла. Чтобы вы потом не писали, что я вам что-то приписываю.
якщо щось не зрозуміло, чогось не вистачає - то ви питайте, я спробую пояснити
Я написал - пожалуйста, ясно и понятно личное мнение, а не бла-бла-бла.
й як вам не подобається правда від
Правда від кого-то не бывает. Ни от sashaqbl, ни от вас, ни от меня. Правда есть правда. А от человека можно услышать мнение, аргументы. Мнение sashaqbl я услышал. Я его уважаю, но это только мнение и оно не обязательно истинно.
так ви й ігноруєте той факт, що поки на Раші не зміниться влада, то завжди буде високий ризик повторення 2022 року - його можна пробувати ігнорувати, як ми це робили до 2022 року, але він буде...
як не буде миру між Ізраілем та Хамасом або іранською релігійною клікою. тільки після зміни влади в цих мусульманських країнах..
В Египте влада не поменялась. Как и во многих других арабских странах. Тем не менее они установили дипотношения с Израилем и сегодня более-менее нормально с ним уживаются. Саудиты в последнее время достаточно активно сближались с Израилем. Я у них тоже не заметил смены влади. Я что-то прозевал?
Нові подвиги! Кожен день все більше. Що вони коять! Вбивають людину, герої з повноваженнями, пістолетом і вдвох проти беззахисного!
У Дніпрі ТЦКісти побили чоловіка до коми, в Одесі зламали людині ногу! у-дніпрі-працівники-тцк-побили-чоловіка-до-коми-повідомляють-місцеві-tg-каналипо Чи вони оголосили нам війну? Вони змовились із кацапами? Он людина каже, один ТЦКіст вже сказав, що таке коїти це наказ головнокомандувача!
ТЦК знову потрапили у скандал — цього разу вже в американському інформпросторі.
Вчорашне відео, де ТЦКшники у Львові били ногами чоловіка, завірусилося в 📱 у країнах-партнерах.
І це дуже прикро. Сильний репутаційний удар.
t.me/batalionmonako /57637
Людина одна писала
Бачив в одному відео ютубера шмат інтерв'ю тецекиста в якійсь програмі, так він прямо говорить, що творити цей триндець це прямий наказ головнокомандувача.
Зєля? Про це треба не говорити а кричати і показувати те відео. Якщо так, то яка мета і куди він нас веде? Всіх в могилу? На кого працює чи просто мститься нам за те, що вибірково згадала з тисячолітньої історії хвора голова? Які ще можуть бути ідеї?
Откуда дровишки? Сегодня, вроде, выходной, торгов нет.
питання, звідки ви взяли "Сейчас брент - 105,32"?
Например, здесь - . Но "сейчас" это не сейчас. Можете поискать в другом месте. Флай, вроде, давал другую ссылку. А вопрос, когда чего-то не знаете, можно задавать и в более вежливой форме. Например: "Не подскажете, где можно посмотреть...?"
Faceless написав:... Не бачив аргументів, що б дійсно заперечували мої тези. срср винний, безумовно, але, звісно, я не знімав відповідальність з німеччини, якщо ви на це натякаєте. Чи сприяла політика тогочасної Європи на сміливість гітлера? Безумовно. Тему "замирення агресора" вже хто тільки не обсмоктував. Чи знімає це відповідальність з срср, що був союзником рейху узгоджено з німеччиною почав агресію в Фінляндії і в Польщі? Звісно ні
Ну то я ж так і кажу, что "не видите". Ну так и нет смысла продолжать. Аншлюс и Мюнхен тоже из-за союза СССР с рейхом? Так когда будем исправлять грехи агрессивности СССР и возвращать Польше Львов? Или хотя бы выплачивать компенсации? И интересно, почему в укр. Вики Львов был оккупирован до 1991, а Украина нет? Может, мы уже признали, что Львов это не Украина?
ЛАД написав:Аншлюс и Мюнхен тоже из-за союза СССР с рейхом?
Одне -другому не заважає 1 Спочатку аншлюс Австрії 2 Потім вимога здати Чехословаччину 3 Потім пакт молотова-рібентропа 4 Потім війна....
А тепер про Львів Може це треба Жешув, Люблін, Перемишль приєднати до України , а не Львів віддавати? Тому сидиш в Харкові( місці козацької слави) сиди.... І щоб стати правильним Українцем думай не як Харків здати , а як Белгород Повернути.