Ну і так, щоб чесно. Конфлікт з владою 2013 - 2014, це результат компромісу 2004 -2005. Тоді Януковича & K потрібно було жорстко карати за дії під час виборів. Але пішли на компроміс.
Ну і так, щоб чесно. В 2004 фальсификации на выборах были с обеих сторон. С какой стороны больше судить не берусь. Но были. Так что "жорстко карати" надо было всех подряд.
не можна так нахабно брехати ЛАД, вавка скочить
де це в 2004 році за Ющенко було 99% чи там 98%. з явкою 90%+?
ЛАД написав:Одна из причин, по которой я говорю, что надо быстрее заключать мир. Или проводить такой референдум, как я предлагал.
крім казати, хоч раз запропонуйте якийсь умови, окрім тих, що я вже озвучив...
я теж постійно кажу, що потрібне перемир'я...
Не перемирие, а мир. И своё личное мнение вы так и не озвучили. Ни разу. Финский вариант вы считаете капитуляцией, но свой так и не предложили. И интересно ваше мнение по поводу обещаний Трампа, процитированных в viewtopic.php?p=5945147#p5945147
будемо оці ваші круть-верть розкручувати. що таке особиста думка. я написав особисту думку - знову каже - не так. які ознаки особистої думки - вже питав. а оце ваше не бачу - залиште собі
Shaman написав:
ЛАД написав: написал - пожалуйста, ясно и понятно личное мнение, а не бла-бла-бла.
почалося. що ви називаєте особиста думка. за якими критеріями те, що я написав не є особистою думкою за вашою версією? тому особисту думку я вже викладав.
фінський варіант - це історія. сформулюйте зараз, які обмеження для України ви бачите. це ви ЖОДНОГО разу не сформулювали умови - тому нема чого заперечити.
я запропонував варіант, на який Раша може погоджуватися. а може не погоджуватися, якщо хоче нашої капітуляції.
спочатку скажіть, що ж таке особиста думка.. не можете сформулювати - я розповім, як формулювати свої думки а потім задавайте питання.
тому я за перемовини, а ви не можете нічого іншого запропонувати. з поточною владою на Раші миру не буде. не може бути миру з тими, хто заявляє, що ви не маєте права на існування. а перемир'я так, можливе. а далі або ішак, або падишах...
Xenon написав:ну чтож, техасские крестьяне голосовали за рыжее чучело чтобы он им сделал дешевый бензин, потому что при ненавистном Байдене дорого было. интересно , как теперь они запоют на своих 5литровых тарантайках
Цена на бензин в США достигла 4 долл. за галлон, что является самым высоким показателем с 2022 года
Рыжее чучело попросит своих однопартийцев из Техаса установить ограничения скорости как у демократов в Калифорнии, и это компенсирует финансовые потери от подорожания бензина 😁 Кстати, 5-литровые тарантайки уже редкость. Массовый переход на 3-литровые турбожужжалки начался уже достаточно давно.
барабашов написав:fox767676 проводное радио точно было в 93м году Далее я свои увлечения прекратил, надо было при стипендии полтора бакса зарабатывать на бджыпп ща 20куе. ФМ массово пошло именно в то время, когда у всех "булливельныкив" появился Опель Кадет или Сьерра/Скорп с аутентичной магнитолой работавшей в сдвинутом вверх по частоте от нашего диапазоне, то есть через несколько лет(навскидку это 97й примерною не 96й точно, а то и жирный 98й)
Мало того, в продаже были такие приемники
и пользовались ими тогда даже в высотках на старонаводницкой и мне сейчас хулу от всякой беспризорной шпаны выслушивать по этом поводу.. Радио рокс ( московский иикиевски) и Ютар ФМ я слушал с 1993. Но тогда и на промине были улетные музыкальеые прогрвммы на украинском сделавшие для популяризации мовы в миллион раз больше всех мовознавкынь ,колежанок, филижанок
У нас був схожий, тільки модель інша І взагалі любив в дитинстві слухати Промінь
... «Достигнут значительный прогресс, но если по какой-либо причине соглашение не будет достигнуто в ближайшее время, что, вероятно, и произойдет, и если Ормузский пролив не будет немедленно «открыт для бизнеса», мы завершим наше прекрасное «пребывание» в Иране, взорвав и полностью уничтожив все их электростанции, нефтяные скважины и остров Харг», — написал Трамп. Трамп также пригрозил атаковать опреснительные установки, которые снабжают Иран чистой водой.
Ничего не напоминает?
а щодо цього. я гадаю, цього не станеться, це так важель впливу. тому Раша намагається це зробити, а США лише погрожує. але в Раші не виходить, а США за потребу зможуть. бо питання про що? про блокування Ормузької протоки - на кону виживання багатьох країн. якщо Іран не піде на компроміс, ніхто не буде згадувати, з чого все почалося - його все одно примусять до розблокування...
Hotab написав: Позицію вас обох я чітко знаю і розумію. Нічого нового давно не бачу) Нічию сторону приймати не хочу, бо там і нема чітких різних сторін. Досі не розумію за що ви там рубаєтесь))
й насправді це ознака що проруська пропаганда працює.
бо позиції не однакові - якщо коротко, то ЛАД так чи інакше пропонує підпасти під вплив Раші, він не хоче визнати, що можна існувати взагалі без Раші, як це роблять купа країн Європи. при поточній владі Раші, при їх політиці, коли будь-яка критика на Раші - це вже екстремизм.
загалом позиція зараз одна - ми готові до перемовин, але Раша не хоче поки їх, й лише імітує. це зрозуміло всім адекватним людям. не зрозуміло лише ІПСОшкам. й деяким місцевим дурникам, яких ніяк не відпустить руський мир - ці все намагаються звинуватити Україну у відсутності результатів перемовин
Shaman написав:загалом позиція зараз одна - ми готові до перемовин, але Раша не хоче поки їх, й лише імітує. це зрозуміло всім адекватним людям. не зрозуміло лише ІПСОшкам. й деяким місцевим дурникам, яких ніяк не відпустить руський мир - ці все намагаються звинуватити Україну у відсутності результатів перемовин
давай уже нарешті "не словом а ділом", щоб рф здригнулась і почала просити негайного миру. А то строчите тут без кінця про якихось "ми", які повинні, у яких нема вибору і т.д. Чомусь ці "ми" та "адекватні люди" не воюють по 1001 причині а на фронті виходить, переважно ті самі неправильні українці, про яких постійно пишеш
ЛАД написав:Яка чітка ідея була у заходу? Окрім УПА і націоналізму? А схід наелся идей в Союзе и уже хотел не идей, а нормальной жизни. Особенно, после 90-х.
Шо ви вчепились в "нормальной жизни"? А захід не хотів "нормальной жизни"? Хорошого життя хочуть усі і завжди. В тому і діло що схід хотів лиш "нормальной жизни" і більш нічого. А захід хотів демократії, свободи, чесних виборів, і стати звичайною європейською країною. Не вийшло, нажаль, але бажання було(є).
США не підтримуватимуть країни, які не можуть отримати паливо через Ормузьку протоку, — Трамп
Він заявив, що таким державам варто купувати енергоносії у США або самостійно вирішувати питання безпеки маршруту, додавши, що Іран «фактично зламаний».