Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1730317304173051730617307 ... 17354>
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 15:28

flyman написав:
  Xenon написав: начали ставить на место

* Италия отказала США в доступе к базе Сигонелла на Сицилии

* Париж закрыл своё воздушное пространство для военных грузов США

як США виведе свої війська з Європи, ото буде всеєврпейське свято

Та вже нічого не зміниться. Вже всі давно зрозуміли що США за них "дупу" не кине.
Трамп прямим текстом сказав:"В Ірані нам Європа НІЧИМ не допомогла." Все. Всі все зрозуміли.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:07

andrijk777 написав:Та вже нічого не зміниться. Вже всі давно зрозуміли що США за них "дупу" не кине.
Трамп прямим текстом сказав:"В Ірані нам Європа НІЧИМ не допомогла." Все. Всі все зрозуміли.

Коли Трамп починав в Ірані, він консультувався з Європою ?
Ні, не консультувався

Коли зав"яз по самі вуха в Ірані, тоді даа, заволав "допоможіть"
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:09

у кацапов опять обострение, они не могут захватить села в Дон.области и выкатывают всё новые и новые бредовые условия :mrgreen:

рф заявила, що Україна має 2 місяці, щоб вийти з Донбасу, інакше будуть «інші умови миру», — Зеленський
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:12

flyman написав:

США уже показало всему миру (как и кацапы 4 года назад) - что король голый;
обгадились в Иране жидким, и теперь ходят с протянутой рукой
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Записи розмов Сійярто з росіянами потрапили до медіа: він отримував вказівки щодо санкцій
У новому розслідуванні стверджується, що він не просто передавав Лаврову інформацію, але й отримував від нього вказівки.

Зокрема, 30 серпня 2024 року Лавров передав Сійярто прохання від олігарха Алішера Усманова щодо виключення його сестри Гульбахор Ісмаїлової із санкційного списку ЄС. Сійярто підтвердив, що Угорщина спільно зі Словаччиною вже готує відповідну пропозицію, й у березні 2025 року Ісмаїлову дійсно виключили зі списку.

Сійярто також координував із заступником Лаврова Павлом Сорокіним дії, спрямовані на недопущення санкцій проти російського "тіньового флоту", зокрема проти компанії 2Rivers. Угорський міністр, стверджується в розслідуваннях, прямо просив Росію надати йому аргументи, які він міг би використати для захисту російських інтересів під виглядом угорських.

"Якщо вони [працівники МЗС РФ] зможуть допомогти мені виявити прямі й негативні наслідки для Угорщини, я буду дуже вдячний, бо якщо я зможу показати щось подібне, ви надасте мені геть інші можливості", – говорив він у розмові з Сорокіним.

Заблокувати санкції проти 2Rivers Сійярто все ж не вдалося.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:14

flyman написав:
  Xenon написав:
❗️❗️❗️ Погані новини: €90 млрд допомоги Київ може НЕ отримати, — глава дипломатії ЄС Кая Каллас.

і тут також "рудий" піднаклав?

ні, тут поднаклав його дружбан однояйцевий )
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:15

andrijk777 написав:
  Xenon написав:США уже показало всему миру (как и кацапы 4 года назад) - что король голый;
обгадились в Иране жидким, и теперь ходят с протянутой рукой

Це тільки в твоїх фантазіях.
В реальності з протягнутою рукою ходить Зеленський.

То як там у Трампа з Іраном, вже всіх переміг ? Ультиматуму скільки днів вже давав ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:21

Shaman написав:
  ЛАД написав:
...
«Достигнут значительный прогресс, но если по какой-либо причине соглашение не будет достигнуто в ближайшее время, что, вероятно, и произойдет, и если Ормузский пролив не будет немедленно «открыт для бизнеса», мы завершим наше прекрасное «пребывание» в Иране, взорвав и полностью уничтожив все их электростанции, нефтяные скважины и остров Харг», — написал Трамп.
Трамп также пригрозил атаковать опреснительные установки, которые снабжают Иран чистой водой.
https://www.reuters.com/world/asia-pacific/trump-calls-irans-current-leaders-very-reasonable-pakistan-prepares-host-talks-2026-03-30/
Ничего не напоминает?

а щодо цього. я гадаю, цього не станеться, це так важель впливу. тому Раша намагається це зробити, а США лише погрожує. але в Раші не виходить, а США за потребу зможуть. бо питання про що? про блокування Ормузької протоки - на кону виживання багатьох країн. якщо Іран не піде на компроміс, ніхто не буде згадувати, з чого все почалося - його все одно примусять до розблокування...

Brent 118.40
Murban Crude 120.9

Трамп заявив, якщо літакам в ЄС не вистачає керосину , то йдіть в Ормуз і розблокуйте його, а мені до цього діла немає ( козел). Корейська авіакомпанія заявила, що перейли на режим емергенсу (з дефіцитом керосину)
Найбільший аргохолдінг Кернел закупив дізельку самостійно (це часи 90х, коли кожна фірма намагалась якось підтримати свій бізнес.

Компанія "Кернел" вперше організувала власний морський імпорт пального — закупила дизель у Греції і доставила його в Україну для забезпечення польових робіт.

Про це пише Latifundist.com.

"Перший власний морський імпорт пального — done. Закупили грецький дизель, привезли морем, користуємося в полях", — повідомили у компанії.

Запуск власного імпорту відбувається на тлі нестабільності світового нафтового ринку. Серед ключових факторів — ескалація на Близькому Сході, ризики блокування Ормузької протоки та зростання цін на нафту, говориться у повідомленні.

Трамп сказав, що наземну операцію можуть не проводити-просто з повітря знищать все обладнання на острові Харк. Кінець війні 8 квітня, але це не точно.
prodigy

Подякував: 3400 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:24

flyman написав:

нічого гіршого вже не станеться, НАТО без США не питання часу-це оеальність сьогодення,
як температура в підвалі, вже +13С чи досі +11С
prodigy

Подякував: 3400 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 16:26

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Я давно зрозумів що тобі краще як "в Персії", а ще краще як "за Сталіна".
Але знаєш, за Сталіна легко могли і свого розстріляти.

я ж не можу коментувати маячню, яку ти вигадуєш...

Зовсім не маячню, я тебе цитую.
Ти ж майже прямим текстом пишеш що тобі шкода що українці ще мають можливість волати. Що критика влади - виявляється це даність. :D :D Очевидно що ти за те щоб забрати цю даність.

в тебе погано з розумінням. я пишу про те, що право волати українці сприймають, як даність. а це не так - в автократіях це не дають.

а твої вигадки про що краще за сталіна чи я проти свободи слова - каже, що ти погано розумієш ;)
Shaman

Подякував: 825 раз.
Подякували: 1763 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1730317304173051730617307 ... 17354>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти