Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
формируется через Дию в течении ПЯТИ минут если все Ок)
зазвичай хочуть на англ . Або мові країни де вимагають
Так в Дії начебто є на англійською, чи щось плутаю? Та й перекладачів ніхто ще не відмінив. Так, додаткові витрати, а що робити?
Але моя думка була такою, що у випадку відкриття кримінальної справи "за неповернення" ніхто ж довідку не дасть, в тому числі "Дія". Хоча я так думаю, що навіть в цій постановці питання не йдеться про те, що "Всі повинні повернутись, як тільки Батьківщина покличе". В контексті незаконного виїзду неповернення, скоріш за все, мається на увазі з боку тих, хто законно виїхав під зобов'язання повернутись і не повернувся (згадати сумнозвісний "Шлях").
прокрутити фарш назад, ввести кримінальну відповідальність заднім числом після прийняття відповідного ЗУ?
flyman написав:прокрутити фарш назад, ввести кримінальну відповідальність заднім числом після прийняття відповідного ЗУ?
А що ви зробите, якщо "так"? Тим більше з-за кордону? Он всіх раніше виключених з військового обліку записали назад, і хто що може з цим вдіяти? "Записали", а не "поставили" саме тому, що постановка на облік передбачає якісь визначені законодавством процедури, а "записали" - це додали до бази даних ваше призвіще, і ось ви вже на обліку. Без процедур, бо немає такої законної процедури для постановки на облік осіб, що з нього виключені. Ось цікаво, чи Залужний теж опинився на обліку?
постановка на облік передбачає якісь визначені законодавством процедури,
Так а вони , ці процедури, не проведені чому? Тобто умовний Флайман насправді не розказував тут всім на форумі «ви мене другий раз не прокрутите, не спіймаєте», а благочинно прийшов в ТЦК і каже «ви там тойво, не просто «запишіть» мене на облік, а «поставте» як положено. ВЛК мені! Дєло нове!» Так все було, але його все одно просто «вписали»?
Залужний теж опинився на обліку?
Залужний, як військовий пенсіонер ЗСУ, ніяк не може НЕ опинитись на обліку. Його особова справа , по якій оформлювали пенсійну справу, в обласному ТЦК і він автоматично на обліку. А от що там написано, непридатний чи ще щось - то хз. Якщо залишив ряди ЗСУ саме по здоровʼю, то очевидно непридатний саме по здоровʼю.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 21 кві, 2026 21:13, всього редагувалось 1 раз.
M-Audio написав:Але моя думка була такою, що у випадку відкриття кримінальної справи "за неповернення" ніхто ж довідку не дасть, в тому числі "Дія".
Неправильная думка. Я в соседней ветке подробно написал:
Довидку выдают в любых вариантах и судимость этому не помеха. Есть полная и сокращенная форма. В справке (а точнее "витяг із інф-аналітичної системи "Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості") указывается: - наличие или отсутствие судимостей; - привлекалось ли лицо к уголовной ответственности, является ли обвиняемым или находится ли в розыске по линии МВД. В сокращенной форме данные о привлечении и розыске не указываются
Так а вони , ці процедури, не проведені чому? Тобто умовний Флайман насправді не розказував тут всім на форумі «ви мене другий раз не прокрутите, не спіймаєте», а благочинно прийшов в ТЦК і каже «ви там тойво, не просто «запишіть» мене на облік, а «поставте» як положено.
Наскільки я зрозумів, такої процедури для виключених з обліку просто не їснує. Тобто в ідеальному світі якщо я виключений, и прийшов з вимогою поставити мене на облік як військовозобов'язаного, мені повинні відмовити. Я не про можливість піти добровольцем, контрактником, чи ще якось, це про дотримання процедур.
Так а вони , ці процедури, не проведені чому? Тобто умовний Флайман насправді не розказував тут всім на форумі «ви мене другий раз не прокрутите, не спіймаєте», а благочинно прийшов в ТЦК і каже «ви там тойво, не просто «запишіть» мене на облік, а «поставте» як положено.
Наскільки я зрозумів, такої процедури для виключених з обліку просто не їснує. Тобто в ідеальному світі якщо я виключений, и прийшов з вимогою поставити мене на облік як військовозобов'язаного, мені повинні відмовити. Я не про можливість піти добровольцем, контрактником, чи ще якось, це про дотримання процедур.
незворотність у часі
Вроді адвокат а спирається на рішення першої інстанції ,при тому що є постанова ВС КАС від 17.02.2020 у справі №820/3113/17: в якій зазначений зовсім інший правовий висновок ,який має застосовуватись судами першої і апеляційної інстанції. Так що це все не більше як рекламна акція щоб люди повірили а адвокати звичайно заробили кошти.
Тобто в ідеальному світі якщо я виключений, и прийшов з вимогою поставити мене на облік як військовозобов'язаного, мені повинні відмовити
Це чому? Натуралізувався умовний бангладешець, отримав в 35 років паспорт громадянина України. На облік не можна поставити? Чим «виключений з обліку» крутіше за «ніколи не стояв»? Ну зникла підстава бути виключеним з обліку - вперед знов ставати. Прям сакральне «виключення», безповоротнє .. ))