Це дійсно та сама співачка. Що дивно, незрозуміло навіщо вона цю тему почала. Вона ж давно перейшла на державну, активна про-українська позиція, проти російської естради в Україні.
vt313 написав:Досить давно, під самогон, була розмова з лінгвістом.
вспомнился анекдот
профессор филологии возраста может чуть моложе Лада в понедельник утром приходит на работу с синяком под глазом... сотрудники в шоке... один из сотрудников все таки спрашивает: - профессор, что случилось, вы же милейший человек птички не обидите? профессор: - вчера был в гостях у интеллигентнейшей женщины, пили чай, и был там в компании один полковник все рассказывал истории из жизни... ...и вот он говорит "был у меня в роте один х.й..." а я говорю позвольте любезнейший правильно говорить не "в роте" а "во рту"...
існувало змагання між командуючими фронтами не тільки за кількість звільнених населених пунктів, а і за кількістю загиблих, саме за кількістю щоденних втрат ставка (Сталін і його зам Жуков) оцінювала здібність командуючого керувати фронтом, тому у кого було щодня менше 1000 загиблих до них мали претензії(зволікання, неріщучість)
У 1943 році Георгій Жуков, як заступник Верховного Головнокомандувача та маршал Радянського Союзу (звання отримав 18 січня 1943 року)
Основные командующие фронтами в 1943 году: Центральный фронт (до октября 1943): генерал армии К.К. Рокоссовский. Воронежский фронт (позже 1-й Украинский): генерал армии Н.Ф. Ватутин. Степной фронт (позже 2-й Украинский): генерал-полковник (затем Маршал) И.С. Конев. Южный фронт (позже 4-й Украинский): генерал-полковник Ф.И. Толбухин. Юго-Западный фронт (позже 3-й Украинский): генерал армии Р.Я. Малиновский. Западный фронт: генерал-полковник (затем генерал армии) В.Д. Соколовский (в 1943 году). Брянский фронт: генерал-полковник М.М. Попов. Ленинградский фронт: генерал-полковник Л.А. Говоров. Северо-Кавказский фронт: генерал-полковник И.Е. Петров
стосовно поборів на мотобайк, 50к- це мабуть з кожного в батальйоні, бо новий купити 27000 доларів