|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 29 кві, 2026 13:11
Amethyst написав: Striker написав:Як тут отримати кредитний ліміт? Вже дуже довгий час в розділі Кредити жодних пропозицій. Через відділення якось реально зробити? Купа інших банків дають ліміти без проблем, а тут і в Радабанк взагалі ніяк не виходить отримати.
УБКІ (і ПВБКІ) > 450 Треба отримувати тута з/п. Або оформити Преміальний Пакет... і десь через півроку Персмен може сам запропонувати кредліміт, перевіривши ОК-5 І це якщо вам ще немає 58..60 років 
Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь. Навіть глобус до 50K підняв
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 кві, 2026 14:13
ukr0014959 написав: Amethyst написав: Striker написав:Як тут отримати кредитний ліміт? Вже дуже довгий час в розділі Кредити жодних пропозицій. Через відділення якось реально зробити? Купа інших банків дають ліміти без проблем, а тут і в Радабанк взагалі ніяк не виходить отримати.
УБКІ (і ПВБКІ) > 450 Треба отримувати тута з/п. Або оформити Преміальний Пакет... і десь через півроку Персмен може сам запропонувати кредліміт, перевіривши ОК-5 І це якщо вам ще немає 58..60 років 
Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь. Навіть глобус до 50K підняв
А який сенс в дрібному ліміті, якщо, наприклад, в мене % за кредитні вже декільна місіяців менше, ніж за дебетні і взагалі такі проценти зараз висталяють для мене, що просто смішно. Ок, в мене ліміт великий і він використовується повністю для іншого, але потреба у дрібному.. Кожному своє, але б я не заморочувався б. Не дають, та й не дають, тим більше вже не раз правильно писали умови - у вашому випадку чекати і можливо потім з'явиться пропозиція. Я навіть не пам'ятаю через який час вона в мене з'явилася, можливо там лік йшов на великі цифри місяців. І до речі, одразу пропонували максимум по картці. Ось зараз ніяк не з'явиться пропозиція на 500к, але що поробиш
-
nickvp
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 14:50
Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь.
Навіть глобус до 50K підняв[/quote] А який сенс в дрібному ліміті, якщо, наприклад, в мене % за кредитні вже декільна місіяців менше, ніж за дебетні і взагалі такі проценти зараз висталяють для мене, що просто смішно. Ок, в мене ліміт великий і він використовується повністю для іншого, але потреба у дрібному.. Кожному своє, але б я не заморочувався б. Не дають, та й не дають, тим більше вже не раз правильно писали умови - у вашому випадку чекати і можливо потім з'явиться пропозиція. Я навіть не пам'ятаю через який час вона в мене з'явилася, можливо там лік йшов на великі цифри місяців. І до речі, одразу пропонували максимум по картці. Ось зараз ніяк не з'явиться пропозиція на 500к, але що поробиш[/quote]
В мене поки навпаки, кешбек за кредитні буває ну дуже смачний. Особливо книги 20%, відразу біжу на амазон
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:54
Striker написав: Amethyst написав:Треба отримувати тута з/п.
Та ні, дякую, в мене в ПУМБі з/п, і ліміт там під 100к. Коротше, не світить. 
Ну почему же? Это достаточные условия, а не необходимые. У меня ЗП не то, что в Райфе, а вообще нет. И премиума нет. Рейтинг ХЗ - 90 грн (ИИ называет это "бесплатно") отдавать за эту бесполезную информацию жаба давит. Но лимит недавно налили. Так что дело тёмное что тому банку надо.
-
moveton
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
13
1
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:12
Striker Добрий день! Наявність кредитних пропозицій від Банку формується з урахуванням низки об’єктивних чинників, зокрема рівня Вашого доходу, регулярності надходжень та кредитної історії. Будь-які зміни в цих показниках можуть впливати на доступність кредитування. Ці фактори залежать безпосередньо від Вашої фінансової ситуації. Щойно в них відбудуться позитивні зміни, система це зафіксує, і Банк зможе повторно розглянути можливість надання кредитної пропозиції. З повагою і турботою, фахівець Інна.
-
RaifHelp
-
- Представник банку
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:29
moveton написав:Рейтинг ХЗ - 90 грн (ИИ называет это "бесплатно")
Рейтинг в УБКІ мона подивитися нашару при встановленні їх застосунку. А от КІ більше одного разу на рік і моніторінг вже буде з абонкою. ПВБКІ -- мона 1 раз на рік нашару отримати КІ (
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 531 раз.
- Подякували: 1383 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
1
1
13
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:37
Amethyst написав:Рейтинг в УБКІ мона подивитися нашару при встановленні їх застосунку
Мне ИИ сказал, что бесплатно в трёх вариантах: приложении, телеграм боте и Приват24. В два последних у меня потребовали по 90 грн. Именно за рейтинг, а не историю. Ставить приложение я уже обломался  Может и покажет, хотя и странно почему тогда их же бот денег просит.
-
moveton
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
13
1
Додано: Чет 30 кві, 2026 07:30
у меня рейтинг 500+, часто 550+ валя каждый месяц присылает кредитное предложение, просит ок-5, получает ее (причем там все норм) и... дает отлуп
так уже больше года точно
-
Setta
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 кві, 2026 09:13
Setta написав:у меня рейтинг 500+, часто 550+ валя каждый месяц присылает кредитное предложение, просит ок-5, получает ее (причем там все норм) и... дает отлуп так уже больше года точно
Аналогично. Уже просто не реагирую на их Кредитное предложение. Хай горят в аду
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-