Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь.
Навіть глобус до 50K підняв
|
|
Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь. Навіть глобус до 50K підняв
А який сенс в дрібному ліміті, якщо, наприклад, в мене % за кредитні вже декільна місіяців менше, ніж за дебетні і взагалі такі проценти зараз висталяють для мене, що просто смішно. Ок, в мене ліміт великий і він використовується повністю для іншого, але потреба у дрібному.. Кожному своє, але б я не заморочувався б. Не дають, та й не дають, тим більше вже не раз правильно писали умови - у вашому випадку чекати і можливо потім з'явиться пропозиція. Я навіть не пам'ятаю через який час вона в мене з'явилася, можливо там лік йшов на великі цифри місяців. І до речі, одразу пропонували максимум по картці. Ось зараз ніяк не з'явиться пропозиція на 500к, але що поробиш Отримую дві зарплати, ходив у відділення, оформлював заявку. Кукіш. Навіть 5K не дають, ну чисто для кешбеку. Дивні якісь.
Навіть глобус до 50K підняв[/quote] А який сенс в дрібному ліміті, якщо, наприклад, в мене % за кредитні вже декільна місіяців менше, ніж за дебетні і взагалі такі проценти зараз висталяють для мене, що просто смішно. Ок, в мене ліміт великий і він використовується повністю для іншого, але потреба у дрібному.. Кожному своє, але б я не заморочувався б. Не дають, та й не дають, тим більше вже не раз правильно писали умови - у вашому випадку чекати і можливо потім з'явиться пропозиція. Я навіть не пам'ятаю через який час вона в мене з'явилася, можливо там лік йшов на великі цифри місяців. І до речі, одразу пропонували максимум по картці. Ось зараз ніяк не з'явиться пропозиція на 500к, але що поробиш[/quote] В мене поки навпаки, кешбек за кредитні буває ну дуже смачний. Особливо книги 20%, відразу біжу на амазон
Ну почему же? Это достаточные условия, а не необходимые. У меня ЗП не то, что в Райфе, а вообще нет. И премиума нет. Рейтинг ХЗ - 90 грн (ИИ называет это "бесплатно") отдавать за эту бесполезную информацию жаба давит. Но лимит недавно налили. Так что дело тёмное что тому банку надо. Striker Добрий день!
Наявність кредитних пропозицій від Банку формується з урахуванням низки об’єктивних чинників, зокрема рівня Вашого доходу, регулярності надходжень та кредитної історії. Будь-які зміни в цих показниках можуть впливати на доступність кредитування. Ці фактори залежать безпосередньо від Вашої фінансової ситуації. Щойно в них відбудуться позитивні зміни, система це зафіксує, і Банк зможе повторно розглянути можливість надання кредитної пропозиції. З повагою і турботою, фахівець Інна. Re: Райффайзен БанкМне ИИ сказал, что бесплатно в трёх вариантах: приложении, телеграм боте и Приват24. В два последних у меня потребовали по 90 грн. Именно за рейтинг, а не историю. Ставить приложение я уже обломался
Зараз переглядають цей форум: wolt450 і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||