Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Вот уже прошло пару часов, но ты так и не предъявил свои заслуги перед Отечеством.
Перед «отєчєством» заслуги є лише у тебе. 😅 Навіть спроба стидити за українську мову може бути тобі зарахована товаріщєм майором. Не кажучи за «перегоні вертольота»)) А от переконатись про мої заслуги перед Батьківщиною (по суті відповісти за свій накид) ти рідкеньким обгадився.. Виявився пшик, вміє лише крикнути , а відповідати за слова не навчений. Мабуть бабусею виховувався, вона його так навчила Або просто нема 2 тис зробити ставку і вскрити. В будь якому разі нікчема. Муха до речі горішок міцніший ніж ти. Ти поплив відразу, тявкнув і в будку. Слабак)
Так а хто ж тобі обіцяв безкоштовні доводи на фінансовому форумі? 😅 На питання «воював в широкомасштабній ?» ти отримав ствердну відповідь . Є сумніви і ти бажаєш перевірити - є ж простий спосіб, але ти 2 години ніяк на нього не наважуєшся. А розводити на виправдання он будеш долярчика, фоточки на фоні зарєва зі ствола Гвоздіки, чи тілами орків викладати слово «Успіх». Зі мною такі речі не вкатують, я таких як ти халамидників пів життя бачу)) Пустих як апельсін , ніщебродів нездатних до серйозних розмов) Коротше наважишся переконатись - приходь, пропозиція діє) . І недорого. Да ще і з шансом не просто мене макнути «дивіться, він не воював», а і виграти ж 2 кує! Ти таких грошей і в руках не тримав. Лише рублі..
честно, мне с тобой малоинтересно вести дискуссию.
Так я ж тебе і не запрошував Це ж була твоя ідея, а я завжди готовий таким як ти розповісти їх місце))
Надеюсь, что хотя бы
Канєш надєйся) І на перегонку вертольота на красну площу надєйся)
Так а що ти там чекав? 😅 Нема відчуття, що пабіділ в інтернет-спорє?))) Воно ж і не дивно.. Куди не спробував накинути, всюди ногою в штангу))
Здається ж все зʼясували: ти захищати не збираєшся , щоб ця ница позиція виглядала впевненіше, ти вирішив і мене в свої нікчемні ряди ухилесів записати. Ну най буде так, з мене не убуде 😅
абсолютну більшість з того мільйона офіцерів не мобілізують
З 15 мільйонів абирвалгів теж «абсолютну більшість не мобілізують».
Як це рівні,
Отак
15 млн. то маячня, навіть всього військовозобов'язаних майже вдвічі менше, декілька мільйонів з них втекли закордон, пару мільйонів липових інвалідів, півтора мільйони заброньованих, мільйон офіцерів, мільйон зайняли блатні місця в тилових частинах, дофіга доглядають 7 воду на киселі і т.д. і т.п., от і рахуй, а мільйон офіцерів - реальна цифра, 800 тис. після кафедр, решта після військових закладів. Як це рівні, як вони крутять гудзики і кажуть, що не ті вос і звання, і абсолютну більшість з того мільйона офіцерів не мобілізують, а тільки обмежено придатних зобов'язали самім бігти до ТЦК і в стислі терміни проходити комісію. де половина визнавалась повністю придатними і відправлялись на фронт, і майже половина придатними для тилу, і багато хто з них теж відправлявся або його возили по частинам.
До 5 тис. заброньованих чиновників працює в адміністрації Луганської області, яка окупована на 99%. Ми не розуміємо, що вони там роблять, — нардеп Горбенко
Це капець, товарищі, 5 тис. заброньованих в адміністрації давно окупованої області! А такі адміністрації Зєля настворював в кожному окупованому селищі.
Згідно з указом, у регіоні з'явилися такі військові адміністрації: Маріупольська міська; Кальчицька сільська Маріупольського району; Мангушська селищна Маріупольського району; Микільська селищна Маріупольського району; Старомлинівська сільська Волноваського району; Хлібодарівська сільська Волноваського району.
Окремими розпорядженнями президент призначив: Надію Сердюкову – начальницею Мирненської селищної військової адміністрації; Артема Єфіменка – начальником Ольгинської селищної військової адміністрації; Альону Лєвтєрову – начальницею Старомлинівської сільської військової адміністрації; Олександра Куркчи – начальником Сартанської селищної військової адміністрації; Наталію Воробйову – начальницею Мангушської селищної військової адміністрації (перед цим Воробйову звільнили з посади голови Маріупольської райдержадміністраці ї); Володимира Матяша – начальником Кальчицької сільської військової адміністрації; Михайла Бурнадзе – начальником Хлібодарівської сільської військової адміністрації; Володимира Халабузара – начальником Микільської селищної військової адміністрації.
15 млн. то маячня, навіть всього військовозобов'язаних майже вдвічі менше, декілька мільйонів з них втекли закордон, пару мільйонів липових інвалідів,
О, та невже дійшло!! Я думав не зможеш!! Так я ж саме це тобі і казав, що якщо нас вже не «42 млн» , бо…. (далі оте все що зараз нарешті до тебе дійшло), то і піджаків же не «майже мільйон». Але ж тобі ніяк це не доходило 😅😅 Скоро ми з тобою дійдемо до простих цифр: офіцерів запасу (піджаків і не тільки) призвано по мобілізації зовсім не менше (пропорційно) ніж таких як ти абирвалгів. А значно навіть більше. І «ґудзики крутять» такі як ти абирвалги. А офіцерів якраз майже всіх хто може і підгребли. Серед моїх знайомих (тобто отой самий молодий прошарок , оці 48 плюс) так взагалі більшість під гребли, В групі 55+ там канєш поменше.
15 млн. то маячня, навіть всього військовозобов'язаних майже вдвічі менше, декілька мільйонів з них втекли закордон, пару мільйонів липових інвалідів,
О, та невже дійшло!! Я думав не зможеш!! Так я ж саме це тобі і казав, що якщо нас вже не «42 млн» , бо…. (далі оте все що зараз нарешті до тебе дійшло), то і піджаків же не «майже мільйон». Але ж тобі ніяк це не доходило 😅😅 Скоро ми з тобою дійдемо до простих цифр: офіцерів запасу (піджаків і не тільки) призвано по мобілізації зовсім не менше (пропорційно) ніж таких як ти абирвалгів. А значно навіть більше. І «ґудзики крутять» такі як ти абирвалги. А офіцерів якраз майже всіх хто може і підгребли. Серед моїх знайомих (тобто отой самий молодий прошарок , оці 48 плюс) так взагалі більшість під гребли, В групі 55+ там канєш поменше.
Скільки їх могли погребти, як на фронті всього 200 тис. воюють, і більшість солдати, офіцерів близько 20 тис. Із мільйона. От і рахуй. Група не 48+, а 43+.
Скільки їх могли погребти, як на фронті всього 200 тис.
Дійсно, скільки?? Якщо на фронті лише 200к з 15 млн абирвалгів .
Група не 48+, а 43+.
Та то ти виходить загубився , амнезійний Нема зараз 43+.. В природі нема Не звільняють їх просто тому що 43+. Як інваліди ? Так. Але це ж не ті кого ти підшукуєш..
То що виходить .. воює лише 200к з 15 млн абирвалгів ухілесів? Включно з тобою і паном Demian??