shapo написав: Да уж, оказывается евреи отсиживались все эти годы в стороне,и только сейчас это коснется и Израиля. Неужели такой "знаток" Ближнего Востока и вправду верит,что ликвидация рахбара и остальной верхушки Ирана как и до этого ученых-ядерщиков проводилась не с подачи Моссад? А разве это не Иран бомбил Израиль в апреле и октябре 2024 и июне 2025? Вот кого в этот раз действительно коснулось,так это страны залива предпочитавшие держать нейтралитет с Ираном, отмывавшие его деньги для поставок товаров в обход санкций. И теперь ситуация на Ближнем Востоке изменится кардинально.
понятно що з подачі мосад но вони переоцінили свої сили. Після виходу сша з цього банкету платити буде ізраїль. Но непонятно чим ви недовольні? за вашими тезами ізраїль веде вічну війну з ворожими сусідами То все буде й надалі як ви й змалювали. чим не довольні?
Кто вам рассказал о переоценке сил? Эта война готовилась с начала 2000-х и в Израиле,и в США, а теперь какие-то анал- итеги рассказывают о какой-то недооценке - смешно. Это не мои тезисы о войне Израиля с теми,кто хочет его уничтожить и у кого как в Иране это основная программа существования помимо распространения ислама по всему миру. Вы эту реальность не опровергли и не опровергнете поскольку ничего не знаете ни о этом регионе,ни о его истории. Здесь я выражаю не недовольство,а исправляю искажение фактов которыми вы пытаетесь манипулировать. Кстати,после этой войны,вернее всех войн в всех странах начиная с 07.10.23 ситуация начнет меняться кардинально в лучшую для Израиля сторону
ЛАД написав:... 2. Я как-то не заметил больших успехов в развитии экономики независимой Украины а результате работы наших высококвалифицированных топов (хочется поставить кавычки, но не стал). И, как уже написал Ой+, я не вижу случаев "пересадки" наших топов на западную почву. Это касается как государственных, так и частных топов. Так что, по-моему, наличие фактически 2 рынков рабочей силы в Украине - для пересичных и для топов - объясняется, скорее, использованием власти в личных целях и, возможно, непотизмом.
класичне не бачу вже треба Ібачити ЛАД.
ЛАД, дивись, такі структури, як АТБ, Нова Пошта, Київстар - вони не просто так виникли, не тому що касир плюс вантажник АТБ вирішили попрацювати. такими фірмами керують доволі сильні топи. весь наш сільгосп й не лише сектор (це ви класично не бачите )
я вже написав вище, ще раз повторюсь чому немає МАСОВОЇ міграції на Захід. перше й головне - далеко не всі топи володіють відповідним рівнем мови. тобто перехід - це майже завжди втрата в позиції. й серед моїх знайомих майже немає тих, хто поїхав.
це вантажнику АТБ достатньо А2, щоб продовжити кар'єру в LIDL. чим вище посада, тим важче.
а от зп керівників держкорпорацій - там схоже є зловживання, треба думати про механізм контролю. але зп все одно не буде ні 50 т грн, ні 100 т грн.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 16 тра, 2026 15:07, всього редагувалось 1 раз.
«Зустрів хлопців з Пакистану. Поспілкувались. Приїхали вчора тільки в Україну. В понеділок йдуть на роботу в цех. Зарплата 450$ кажуть. Житло дають. Як відноситесь до нових трудових мігрантів?», — написав невідомий блогер під ніком Маріан Пастернак 8 травня у Facebook, супроводжуючи цей допис селфі із цими нібито пакистанцями.
Наступного дня інший дописувач — Юрій Кустро — виклав аналогічне «селфі», але вже зі своїм обличчям, проте з тими самими іноземцями. Але назвав він їх індусами.
Далі у вітчизняних соцмережах з’явилась низка аналогічних дописів, і зрештою вони утворили справжню онлайн-хвилю повідомлень та емоційних реакцій на те, що до України нібито почали масово завозити трудових іммігрантів із азійських країн.
Значну частину цих постів супроводжували тексти, що провокували користувачів на дискусію, — мовляв, ось ким замінять чоловіків, які опинились на війні.
Експерти впевнені, — ця «хвиля» виникла не випадково і не сама по собі.
Тож хайпі на темі мігрантів виключно штучний. «Росіяни основні, хто це вкидає і розганяє, — запевняє Мороз. — І те що українці підтримують це — то типова історія з інформаційними кампаніями РФ, які формуються таким чином, щоб нашими руками це розгрібати»
а тепер згадаємо тих форумчан, які підтримували ці тези слово в слово
Xenon написав:Руда мавпа кинула Європу , а терер кидає Тайвань
❗️Трамп заявив, що США можуть не захищати Тайвань у разі конфлікту з Китаєм
За словами Дональда Трампа, Тайвань «сам хоче втягнутися у війну» та розраховує на підтримку Сполучених Штатів. Водночас він виступив проти проголошення незалежності острова та заявив, що хотів би зберегти нинішній статус-кво.
Також Трамп закликав тайванські компанії з виробництва чипів переносити свої заводи до США, зокрема в Аризону. Крім того, після переговорів із Сі Цзіньпіном він повідомив, що питання постачання зброї Тайваню «поставлене на паузу».
shapo написав: Здесь я выражаю не недовольство,а исправляю искажение фактов которыми вы пытаетесь манипулировать. Кстати,после этой войны,вернее всех войн в всех странах начиная с 07.10.23 ситуация начнет меняться кардинально в лучшую для Израиля сторону
нічого я не маніпулюю, я пишу що іран на попередні довоєнні умови не згодиться і буде дожимати. А те що війна для ізраеля все змінить в в кращу сторону то хай в кращу. Хай продовжують, я тільки за. Всячєських успіхів їм по поверненню ірану в камяний вік. Як і іранцям) Доречі, схоже Ви там в курсі, то як справа з мобілізацією з термінами служби в ізраелю?
shapo написав: Здесь я выражаю не недовольство,а исправляю искажение фактов которыми вы пытаетесь манипулировать. Кстати,после этой войны,вернее всех войн в всех странах начиная с 07.10.23 ситуация начнет меняться кардинально в лучшую для Израиля сторону
нічого я не маніпулюю, я пишу що іран на попередні довоєнні умови не згодиться і буде дожимати. А те що війна для ізраеля все змінить в в кращу сторону то хай в кращу. Хай продовжують, я тільки за. Всячєських успіхів їм по поверненню ірану в камяний вік. Як і іранцям) Доречі, схоже Ви там в курсі, то як справа з мобілізацією з термінами служби в ізраелю?
дожимати що? плату за Ормуз? оце частково можуть типу як плата за відновлення. ядерну зброю - їх дотиснуть, оце головна вимога. підтримка терористів - отут не знаю, може й не зможуть дотиснути.
головні результати - Іран значно ослаблений, на відновлення потрібен час. влада стала більш диктаторською, але менш легітимною. економічні проблеми нікуди не поділись - а поточна влада - це точно не про їх вирішення. це хіба ще більше пограбувати країну...
треба не Іран в кам'яний вік, а їх владу квірів викинути - щоб вони займалися власним розвитком, а не шкодою сусідам... але згоден, не факт, що вони зможуть побудувати адекватну владу. буде як в Сірії з неясними наслідками...
ЛАД написав:... 2. Я как-то не заметил больших успехов в развитии экономики независимой Украины а результате работы наших высококвалифицированных топов (хочется поставить кавычки, но не стал). И, как уже написал Ой+, я не вижу случаев "пересадки" наших топов на западную почву. Это касается как государственных, так и частных топов. Так что, по-моему, наличие фактически 2 рынков рабочей силы в Украине - для пересичных и для топов - объясняется, скорее, использованием власти в личных целях и, возможно, непотизмом.
ЛАД, дивись, такі структури, як АТБ, Нова Пошта, Київстар - вони не просто так виникли, не тому що касир плюс вантажник АТБ вирішили попрацювати. такими фірмами керують доволі сильні топи. весь наш сільгосп й не лише сектор (це ви класично не бачите )
я вже написав вище, ще раз повторюсь чому немає міграції на Захід. перше й головне - далеко не всі топи володіють відповідним рівнем мови. тобто перехід - це майже завжди втрата в позиції. й серед моїх знайомих майже немає тих, хто поїхав.
це вантажнику АТБ достатньо А2, щоб продовжити кар'єру в LIDL. чим вище посада, тим важче.
а от зп керівників держкорпорацій - там схоже є зловживання, треба думати про механізм контролю. але зп все одно не буде ні 50 т грн, ні 100 т грн.
Xenon написав:Руда мавпа кинула Європу , а терер кидає Тайвань
❗️Трамп заявив, що США можуть не захищати Тайвань у разі конфлікту з Китаєм
За словами Дональда Трампа, Тайвань «сам хоче втягнутися у війну» та розраховує на підтримку Сполучених Штатів. Водночас він виступив проти проголошення незалежності острова та заявив, що хотів би зберегти нинішній статус-кво.
Також Трамп закликав тайванські компанії з виробництва чипів переносити свої заводи до США, зокрема в Аризону. Крім того, після переговорів із Сі Цзіньпіном він повідомив, що питання постачання зброї Тайваню «поставлене на паузу».
я вже написав вище, ще раз повторюсь чому немає міграції на Захід. перше й головне - далеко не всі топи володіють відповідним рівнем мови. тобто перехід - це майже завжди втрата в позиції. й серед моїх знайомих майже немає тих, хто поїхав.
Та й чого ви вирішили, що міграції нема. Є
добре, немає масової міграції. так коректно? причини вище. й в моєму колі, кого я знаю - майже немає.
Shaman написав:дожимати що? плату за Ормуз? оце частково можуть типу як плата за відновлення. ядерну зброю - їх дотиснуть, оце головна вимога. підтримка терористів - отут не знаю, може й не зможуть дотиснути. .
ну це їм видніше ) головне щоб мир був на справедливих умовах.