budivelnik написав:]Кому потрібне сране залізо ..якщо ЗААРЕШТОВАНО 300 млрд ?
Я ж в первом абзаце именно про них и писал...
Нам дали 150 , всього в нас боргів 210, заарештували в москалів 300.. Пофіг в якій конфігурації і з яким коефіцієнтом будуть забирати в москалів.... Для нас головне , щоб 70% від забраного в москалів йшло нам на погашення наших БОРГІВ .. що обнулить наші борги до нуля.... Державі в якої НУЛЬ боргів і ВВП 180 млрд доларів - кредитори вишикуються в чергу з пропозицією дати по 10 млрд/рік під 2% річних....а більше ми й так освоїти ефективно не можемо бо людей мало.
Кому потрібне сране залізо ..якщо ЗААРЕШТОВАНО 300 млрд ?
А если отдадут на фоне «где нам брать газ, где нам брать нефть, кому нам продавать Мерсы с БМВ(и Рено с Ситроеном)» то шо тогда???
Скільки ти б комусь віддав , якщо в тебе є 300 млрд, а газу з нафтою в Норвегії, Катарі. Саудівській Аравії. США... Венесуелі, Нігерії, Гані.... є валом? І нафіга тобі НАПРЯГАТИСЬ щоб зробивши на 1000 млрд чогось - отримати 300 млрд прибутку, якщо в тебе вже є цих 300 млрд?
budivelnik написав:Кому потрібне сране залізо ..якщо ЗААРЕШТОВАНО 300 млрд ?
Я ж в первом абзаце именно про них и писал...
Нам дали 150 , всього в нас боргів 210, заарештували в москалів 300.. Пофіг в якій конфігурації і з яким коефіцієнтом будуть забирати в москалів.... Для нас головне , щоб 70% від забраного в москалів йшло нам на погашення наших БОРГІВ .. що обнулить наші борги до нуля....
"Пофіг" - он немного не там. Пофиг он тут:
"Президент Зеленский на прошлой неделе заявил, что не получил и половины средств, которые США передали Украине. Мы предоставили Киеву, кажется, 350 миллиардов долларов. Ну, возможно, чуть меньше, но это значительная сумма. Но где все эти деньги? Куда они идут? Я никогда не видел ни одного отчета об этом", - заявил Трамп.
Поэтому этот карман - "йшло нам на погашення наших" лучше пока особо не тянуть: может порваться...
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 21 тра, 2026 19:48, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав: та не треба мені розшифровувати кредитів на війну вони надавали нівроку. Після війни кредити доведеться повертати. А ті пісеньки про халяву остав для своїх продавців. Шо дали афганістану дві "перемоги"? Над ссср та сша?
Banderlog написав: кредитів на війну вони надавали нівроку. Після війни кредити доведеться повертати. А ті пісеньки про халяву остав для своїх продавців.
Не хвилюйся, тигренятко. Борги нам спишуть. Не всі і не одразу, але поступово спишуть. Це вже було не раз і не два. Іншого вибору у них немає - хіба що воювати замість нас, але чомусь не хочуть, обрали шлях заливання нас грошима. Колись давно тут на форумі одна розумна людина виклала "інсайд" щодо цієї війни приблизно такого змісту: "У світі накопичилося багато старої зброї, яку необхідно утилізувати. Крім того, потрібен полігон для випробувань нової зброї. Тому сильні цього світу вирішили скористатися цієїю війною для вирішення зазначених завдань. При цьому кількість українців, що залишиться після війни вони визначили 25 млн." Про кордони після війни там нічого не було сказано. Як я зрозуміла тоді, війна має завершитись, коли в Україні залишиться 25 млн. українців. Договорняк, коротше кажучи.