ДУБАЙ, 27 мая (Reuters) - Государственное телевидение Ирана сообщило, что Тегеран получил проект первоначального, неофициального рамочного соглашения о меморандуме о взаимопонимании с Соединенными Штатами по прекращению конфликта. В рамках достигнутого соглашения Иран должен был восстановить коммерческое судоходство через Ормузский пролив до довоенного уровня в течение месяца, в то время как Соединенные Штаты должны были вывести свои войска из окрестностей Ирана и снять военно-морскую блокаду. Государственное телевидение заявило, что рамочное соглашение, исключающее военные суда и предусматривающее регулирование судоходства Ирана через пролив в сотрудничестве с Оманом, еще не окончательно утверждено, и что Тегеран не предпримет никаких шагов без «реальной проверки». В нем также отмечалось, что если окончательное соглашение будет достигнуто в течение 60 дней, оно может быть утверждено в качестве обязательной резолюции Совета Безопасности ООН.
ЛАД написав:У будивельника несколько другая градация. А единый налог разрешило государство. Так что это законно и не является обкраданням держави.
Так, в Будівельника ДРУГА ГРАДАЦІЯ Будівельник знає що На кожну 1 грн на руки Працівник фірми платника ПДВ______________________ -платить 1 грн Державі Працівник держорганів або підприємства не платник пдв__0,7 грн Державі ФОП на єдиному всіх мастей ____________________________0,5 грн Державі Рантьє який живе з акцій, депозитів, ОВДП і так далі___0,23 грн Державі
Так як виключно за зарплату живуть десь 6 млн і отримують 12000, то за рік з цієї категорії на користь ЯК правило цієї ж категорії додатково знімають в порівнянні з 12000грн * 12 місяців * 6 млн = 864 млрд ( фонд оплати найбідніших) в порівнянні з_______________________________________додатково знімають працівниками підприємств не платників ПДВ___864 млрд*(1-0,7)=260млрд фопи всіх мастей на єдиному_________________864млрд*(1-0,5)=432 млрд рантьє______________________________________864млрд*(1-0,23)=665 млрд
Тобто В працівників які працюють на підприємствах платниках пдв ситуація на 260 млрд гірша ніж в інших галузях. Так, найбіднішим потім повертають Але в мене питання для думаючих 1 Якщо в людини яка мало заробляє -вираховувати більше ніж в середньому по Державі... то чи не порівняти це з пострілом в коліно і ця людина НЕ буде мати шансів догнати середню по країні а значить зросте різниця між першими і останніми 2 Після того як в людини яка мало заробляє - забрали ЗГІДНО ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА у відсотках більше ніж в середньому по Державі... то чи не буде це пострілом в ГОЛОВУ, якщо частину в когось забраного повернути людині у вигляді подачки(назва субсидія/допомога і так далі-це просто спроба зберегти лице), адже тоді в люди зникне БАЖАННЯ напрягатись...
Отже Два постріли на старті...., які забрали в найбідніших мінімум 260 млрд грн... А ви й далі розсусолюйте про те як голова сільради вкрав в своїх мешканців 10 000 доларів, продавши дозвіл одному з цих мешканців встановити якусь будку....
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 тра, 2026 16:37, всього редагувалось 2 разів.
Banderlog написав:Щодо токмачки. То поясню спеціально в порядкє брєду але сподіваюсь ти зрозумієш мене Ця ділянка це моє... І теперішня медійна впізнаваність не добре. Да поки все так як є. Но в нас тож є пропускна здатність або правильніше непропускна) і нічого неможливого в тім щоб перенасичити нема. Вся справа в ціні. Ціна токмачки зависока якщо брати в середньому по фронту, но це не є неможливим. Якщо вони замість по чуть капати влиють місячну дозу опадів, каналізацію забє. ти думаєш що так по всій ширині... або навіть що за нами томачок не міряно? Все має прєдєл і запас прочності.
Медійна впізнаваність не є добре. Але он Купянськ тоже медійно впізнаваний. І в нас під Краматорськом теж медійна впізнаваність. Думаю, в них вже нема стратегічних резервів, щоб залити мясом всі напрямки. Цього літа весело буде на нашому напрямку скоріш за все.
ЛАД написав:Но я привёл цифру поступлений от ФЛП по единому налогу - 55 миллиардов гривен. Вполне достойная цифра. В среднем где-то 42 тыс. с человека. Я бы не назвал их паразитами.
Добре Тоді рівняємо з 6 млн тих хто в середньому отримував 12 000 грн/місяць на руки З кожного з цих 6 млн осіб Держава зібрала по 144 000 грн.... То як Будемо рівняти барабашова з його 42000 і двірника чи вантажника АТБ з якого зібрали 144000 ?
Все пізнається в порівнянні.....
Так на хвильку , кожна моя продавщиця, жіночка без вищої освіти віком 50+ - приносить Державі мінімум по 100 000 в рік...
Питання на засипку Чи є можливість в цих жіночок конкурувати з барабашовим, який вже давно живе за відсотки з капіталу? і на кожну отриману гривню платить максимум 23 копійки?
ПС Лад це скільки ж треба барабашових - щоб заплатити тільки тобі пенсію ? -півтора барабашова а тепер порівняй одна моя жіночка платить ДВІ твоїх пенсії.....
Різницю відчуваєш між ух-ти -ах-ти не паразитом і простими найнятими?
Тому в мене до тебе питання так що краще для України ( і тебе як отримувача пенсії в україні) 17 млн моїх жіночок чи 34 млн барабашових?
Banderlog написав: То ти кажеш що в менн фантазії? На читай. ❗️Україна має готуватися до ще 2-3 років війни — це наказав президент Зеленський, пише The Economist
Banderlog написав:---=== Shaman ===--- в мене лише здоровий глузд та критичне мислення це ти в отарі, яку ведуть пастирі, куди їм треба ---=== ===--- Не знаю за мислення а несеш ти чуш і постоянно. Влада хоче воювати поки не закінчиться каденція трампа і новий америкоський презедент не дасть більше грошей. І тоді війна розгориться ще сильніше. Більше ніякого плану нема. І переговори ведуться тільки про обмін полоненими та тілами.
я ж кажу хвору фантазію я не коментую. але як справжня людина з буйною фантазією звинувачуєш ти в цьому саме оточуючих
То ти кажеш що в менн фантазії? На читай. ❗️Україна має готуватися до ще 2-3 років війни — це наказав президент Зеленський, пише The Economist
До ще гіршого сценарію готує європейців іноземна розвідка — за їх даними путін планує розширити війну за межі України.
Ти хоч читаеш, що пишеш чи що цитуеш ? )
Ти стверджуеш, что "Влада хоче воювати поки не закінчиться каденція трампа і новий америкоський презедент не дасть більше грошей", маючі на увазі українська владу і наводиш доказ, що Путін взагалі не збирається зупинятись
Banderlog написав:Пояснюємо детально: — На росії почалася примусова мобілізація, вона необхідна кремлю, адже армія РФ втрачає майже 35 000 військових на місяць в Україні.
— Більше того, росія загострює ситуацію, щоб виправдати цю мобілізацію. Адже просто оголосити мобілізацію — означає визнати, що війна програна. Європейська дипломатка Кая Каллас заявила, що це «це дуже небезпечний момент».
— За словами європейських політиків — росія готує удар по Литві, Латвії, Естонії, островах Швеції або Данії у Балтійському морі, а також арктичним територіям НАТО.
— Прорахунки тут можуть бути катастрофічними та здатні спровокувати більш широкий конфлікт, «вищий, ніж будь-коли раніше», зазначають британські експерти.
— Як ми повідомляли, росія посилила ворожу риторику проти країн Балтії, ще й є опублікувала список європейських оборонних підприємств.
Через 10 років (!) закінчиться війна в Україні, – Меркель озвучила нові ставки в термінах її завершення
«І саме тоді, Україна стане незалежною та вільною країною».
ЛАД написав:Но я привёл цифру поступлений от ФЛП по единому налогу - 55 миллиардов гривен. Вполне достойная цифра. В среднем где-то 42 тыс. с человека. Я бы не назвал их паразитами.
...... Тому в мене до тебе питання так що краще для України ( і тебе як отримувача пенсії в україні) 17 млн моїх жіночок чи 34 млн барабашових?
Ответ - если учесть мультипликатор и вычесть пенсию (и всякое "самообеспечение" вида медицина/образование) - очевиден еще со времен Азарова/Еханурова...
pesikot написав:По факту, Китай взагалі ніяк не впливає, захоче Пуйло полізти через Білорусь, то полізе і Китай запитувати не буде, як і Луку
По факту китай впливає і цим чортам давно треба було б їхати в китай а не в єс, якби вони хотіли миру. А не цацкатись з тіхановською шоб дражнити усатого.
От як пов"язане оце написане вище, з цитованим нижче ? )
Banderlog написав:А тепер читай по буквах і шевели губами. Україна визначила перші 500 цілей на території Білорусі, по яким буде завдано ударів — командувач Сил безпілотних систем Роберт "Мадяр" Бровді сказав, що загрожує Лукашенко, якщо він наважиться вступити у війну на боці рф.
Тому, якщо я буду працювати фермером 3 години в день то моїй сімї -вистарчить мною заробленого(не те що тільки мені)
вибачте, але це маячня навіть для ЛАДа
якщо ви власник агрофірми(а не фермер), а то 3 години мало а якщо дійсно фермер, то для старту треба мати техніки (на 2-3млн дол це по мінімуму) і працювати навіть с помічниками (у кількості 7-12 чоловік) по 12+ годин 7місяців на рік(з березня по кінець жовтня, а в залежності від культур (як пізня капуста, чи кукурудза ) до кінця листопада
фермерство -це каторга(добровільна)
Востаннє редагувалось prodigy в Сер 27 тра, 2026 19:10, всього редагувалось 1 раз.