Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Яка дохідність виходить для нового інвестора? Бо читав в Варшаві десь 3-5% виходить чистими. Але загальний тренд Польщі на падіння оренди.
Здаю за 3500 + комуналка. Виходить рівно 5%, якщо продам за 850 тисяч
Чистая долларовая прибыль от роста цены: 87 970 USD Прибыль от аренды за 2 года: ~21 600 USD Общая чистая прибыль за 4 года: 109 570 USD
BIGor написав:А сенс в доларах США рахувати? Ці показники частиною через те що просто злотий укріпився до долара (а зараз назад падає)
Звичка з неньки. Думаю, з часом зрозуміє, що в Польщі рахувати активи в злотих
Хлопці, я ж не в Польщі. Я в Києві. Звичка. У відділах продажу в Польщі не розуміють, коли в доларах щось рахуєш, це правда
Ну дивіться, тільки за місяць злотий впав відносно долара на 4%. А хто купить по 850 000 і буде мати 5% річних - як йому тоді? Отримає 1%? Прибутковісь кожного місяця буде перераховувати? За місяць в мінус піде? Бо злотий привязаний до Євро, а Євро ослаблюється до долара.
BIGor написав:А сенс в доларах США рахувати? Ці показники частиною через те що просто злотий укріпився до долара (а зараз назад падає) Звичка з неньки. Думаю, з часом зрозуміє, що в Польщі рахувати активи в злотих
Хлопці, я ж не в Польщі. Я в Києві. Звичка. У відділах продажу в Польщі не розуміють, коли в доларах щось рахуєш, це правда
Ну дивіться, тільки за місяць злотий впав відносно долара на 4%. А хто купить по 850 000 і буде мати 5% річних - як йому тоді? Отримає 1%? Прибутковісь кожного місяця буде перераховувати? За місяць в мінус піде? Бо злотий привязаний до Євро, а Євро ослаблюється до долара.
BIGor написав:Ну дивіться, тільки за місяць злотий впав відносно долара на 4%. А хто купить по 850 000 і буде мати 5% річних - як йому тоді? Отримає 1%? Прибутковісь кожного місяця буде перераховувати? За місяць в мінус піде? Бо злотий привязаний до Євро, а Євро ослаблюється до долара.