Cтоимость топлива на сером рынке в Севастополе дошла до 450 руб. за литр
«Настоящий АИ-95, не бодяга. Сливать буду при вас! Цена — 450 руб./литр. Без торга. На заправках вы его всё равно не найдёте, так что платите за скорость и комфорт. На сообщения в стиле "Совесть есть?" не отвечаю. Совести нет, есть бензин», — пишет автор объявления.
Які думки, 1000фублів за літр коли? ---=== ===--- Щось нагадало ...
— Что будет, если в пустыне Сахаре построить коммунизм? — Сначала будет много энтузиазма, а потом начнется острая нехватка песка
Так і з расейськім вялічієм ... в країні з офігеними запасами нафти - дефіцит нафтопродуктів ...
дякувати нашим хлопцям з ЦСО «А» СБУ, та іншим дипстрайкерам
Саме так, дякуючі. Не без цього ... вони трохи вялічіє підкорегували
Колишній міністр оборони Росії, екс-голова адміністрації Кремля та спеціальний представник президента Сергій Іванов помер у віці 73 років, повідомляє російська служба BBC News.
Видання розповіло, що Іванов працював разом з російським диктатором Володимиром Путіним у КДБ, ФСБ та уряді Росії. Його вважали одним із ймовірних наступників, але президентом став Дмитро Медведєв.
"Помер Сергій Борисович Іванов. Почесний президент Єдиної ліги ВТБ помер у віці 73 років", – йдеться у повідомленні російської баскетбольної ліги.
Ще не перегони на лафетах, але перший вже пішов ...
Скажете фильм старый совкодрочерство блаблаба - да нет проблем, вот новый фильм снятый уже на айфон. Самолет правда тот же (ооо так це було советское неэффективное говно на нем можно было летать только под дулом НКВС )
Востаннє редагувалось katso в П'ят 26 чер, 2026 20:23, всього редагувалось 1 раз.
shapo написав:Есть другие сведения что в таком дефектном княжестве Андорра на границе Франции и Испании евреев убивали и забирали ценности местные жители которые зарабатывали на контрабанде.
это были прадеды бандерлогов?
а я тут при чом до Андори? То моїх предків в чорну сотню сватаєте то вже в андору? нормально наші з євреями жили, і грабити не особо грабили. Буковина не андора, в нас євреї голодранці були, з тих що в однім польті і капелюсі цілий рік ходють по жарі.
shapo написав:Есть другие сведения что в таком дефектном княжестве Андорра на границе Франции и Испании евреев убивали и забирали ценности местные жители которые зарабатывали на контрабанде.
это были прадеды бандерлогов?
а я тут при чом до Андори? То моїх предків в чорну сотню сватаєте то вже в андору? нормально наші з євреями жили, і грабити не особо грабили.
З 2014 по сьогодні в Крим понаїхало приблизно 700 000 москалів,приїхало з порушенням законодавства не через пункти пропуску. Вони купили приблизно 200 000 квартир+ще якась кількість житла була оформлена незаконно не через українських реєстраторів... Так на хвильку це десь 20 млрд доларів власності+ дуже гарний урок педераційникам. Мене тільки одне цікавить Їм варто вже це пояснити (що вони голозаді) чи дати можливість здриснути, а потім пояснити що вони вже в Україну ніколи не зможуть повернутись(щоб не нищили наше майно), а тому майно втратили
а ще в маленьких містах в народу були городи. й більшість на них працювало
меншість, а не більшість (до 5%), більщість в ссср вкаливала важко фізично, не було сил ще на городі горбатитись, тільки на пенсії ...........
де жив я - це була більшість. в обласних центрах - меншість. саме так - після роботи на город. мен івистачило шкільних років...
Вы же, вроде, представлялись харьковчанином? Или Харьков уже давно не областной город? А в Харькове жителю многоквартирного дома просто негде было взять огород.
budivelnik написав:Їм варто вже це пояснити (що вони голозаді) чи дати можливість здриснути, а потім пояснити що вони вже в Україну ніколи не зможуть повернутись(щоб не нищили наше майно), а тому майно втратили