|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:39
Banderlog написав: shapo написав:Приятелю, всім давно всерівно на Вашу національність
. Западная профессура осень любит и саудовские деньги которые больше 40 лет закачиваются в университеты и западные СМИ.
ну й протистійте дальше Це все міф про протистояння 80 років. І тепер коли ви зарвались і вляпались по справжньому, вереск тільки підтверджує. Кому це ви там протистояли 80р? Кажете, що вся справа в грошах катару? Ну заплатіть більше, в чом проблема?
а каже не антисеміт. чого Ізраіль напав на Іран? бо той вперто йшов шляхом створення ядерної бомби? для Ізраіля це питання реального виживання. а скільки десятків років Ізраіль тероризують іранські проксі? якраз з моменту встановлення релігійної диктатури? Ізраіль не створює проблем для сусідних країн. Іран - пряма загроза. тому проблему поточної іранської влади ще лише треба вирішити. а до тих пір страждатиме й населення Ірану, й його сусіди...
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 27 чер, 2026 11:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:42
Water написав:Прочитав трішки, така собі пропаганда. Якщо влити такі гроші саме на знищення Ізраїлю, його би вже давно знишили. А у Гарварді подали до суду. Вже було рішення суду? Там вроді хтось з ректорів звільнився? 2) Это было в Руднике Джезказган Карагандинской области и позже в Алма-Ате
Це там, де мідні руди? Ну ви й порівняли, часи срср, якесь робоче селище та зараз походить по Франції у кіпі.
1) Обозвать пропагандой сейчас можно любую инфу. Президент Гарварда Клодин Гэй досрочно подала в отставку. Ее обвинили ещё и в плагиате 2) Удивили знанием Казахстана. Вы спросили меня про мое детство ,я и ответил. При чем тут Франция?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 888 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:42
shapo написав: Water написав: shapo написав:В отличие от Украины Израиль воюет непрерывно с дня своего основания
Ізраїль НЄ воює з США, Китаєм, московією тому-що там антисеміти, тому-що в Ізраїлі потрібно провести денацифікацію та захистить арабську мову.
Какая разница какой повод придумывают для того чтобы начать войну. У Путина это один,у аятолл и их прокси другой,но причина одна - путину нужно вернуть Украину в СССР 2.0, а Ирану и его прокси уничтожить Израиль и вырезать там всех евреев
Ось воно шо. У мене знайомий москаль працював у Ірані на будівництві об`єкту "мирного" атому. Нічого не нагадує звідки ноги ростуть? IMHO, при такій кацапській агресії щодо України, якщо провести аналогію з Ізраїлем, це Тель-Авів за 3 дні.
-
Water
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 302 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:47
shapo написав: stm написав:Шапо, ваш природній снобізм буде перешкодою у вивченні іноземної мови, яка скоро вам світить ) Є велика помилка бібі і його команди. Маленька побєдоносна війна, то є ок. Затяжний конфлікт, який перекрив ормуз - це хєрово, коли у газі немає чого їсти - це проблема євреїв, як би вони на антісеметизм не кивали. 
Что такое " природный снобизм"? Это что,намек на мое этническое происхождение? ... Как раз в вопросе войны с Ираном и его прокси в Ливане и Газе Нетаньяху в Израиле никто,даже оппозиция,не обвиняют. То,что Трамп решает проблемы даже не США ,а свои личные не давая добить Иран что на самом деле очень простая задача Израиль будет решать уже без него. Вопрос про Газу очень интересный. Где ещё в мире кормят,поят,поставляют электричество и дизель напавшему на тебя противнику? И с какого бодуна Израиль должен кормить этот гнойник который на самом деле никогда не голодал если основной целью ХАМАСа как и Ирана и Хезболлы есть уничтожение Израиля. Сейчас это,к сожалению,происходит и сотни грузовиков заходят Тула каждый день,но и с этой ненормальной ситуацией в будущем разберутся
снобізм в тому, що ви високомірно дивитесь лише з однієї сторони. загалом я підтримую дії Ізраілю та США. але є нюанс. проблема палестинців та палестинської держави існує. й поточна влада Ізраіля не планує допускати створення палестинської держави. виправьте, якщо я помиляюсь. й яке рішення? рішення немає. а інше це наслідки. так, я не певен, що палестинська держава зможе існувати - бо коли дати право обирати, то відразу обрали ХАМАС. в арабських країнах взагалі проблема з державним устроєм чомусь... але рішення ООН, палестинці є - й я так розумію, по кількості араби зростають швидше. є питання кордонів, бо сучаний Ізраіль більше за мапи 48 року. але так симпатиків в арабів більше, ніж в Ізраілі чомусь. з мусульманами зрозуміло - а от європейці та США дійсно дивно...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:51
shapo написав: Обозвать пропагандой сейчас можно любую инфу.
Як і антисемітизм, ви дуже нервові в цьому плані. 2) Удивили знанием Казахстана.
В мене десь там знайома жила, розробка свинцевих руд, вся сім`я померла у доволі молодому віці, спершу батьки, потім діти.  Вы спросили меня про мое детство ,я и ответил. При чем тут Франция?
Ви на цьому форумі починали з антисемітизму у Франції, ще пропонували мені походить у кіпі. Потрібно якось дістатись до Франції і десь замовить кіпу.
-
Water
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 302 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2026 11:59
Shaman написав:а каже не антисеміт. чого Ізраіль напав на Іран? бо той вперто йшов шляхом створення ядерної бомби? для Ізраіля це питання реального виживання. а скільки десятків років Ізраіль тероризують іранські проксі? якраз з моменту встановлення релігійної диктатури? Ізраіль не створює проблем для сусідних країн. Іран - пряма загроза. тому проблему поточної іранської влади ще лише треба вирішити. а до тих пір страждатиме й населення Ірану, й його сусіди...
Гарно говорити гасла. Але вартувало би хоч іноді голову вмикати. Ізраїль напав на Іран, бо Бібі потрібна була малєнька побідоносна війна. Щоб закрити свої ... в Газі. Так само як і х... треба було маленьку побідоносну войну. Але в якийсь момент щось пішло не так
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2026 12:04
Shaman написав:а каже не антисеміт. чого Ізраіль напав на Іран? бо той вперто йшов шляхом створення ядерної бомби?
Тому що Нетаньяху думав, що контролює США, та буде загрібати жар американськими руками. Щодо бомби в ірані такі казки ми вже чули по хімічній зброї іраку. Зрештою, причини вже значення не мають, кожен правий для себе. Важливо що війна продовжиться, і дешеві дронові технології впроваджуються хезболою. Хитрий фінт вухами з передачею контролю над окупованими ліванськими територіями армії лівану не пройде. "Арабському світу" теж потрібний полігон для підготовки до 3ї світової.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 27 чер, 2026 12:19
Water написав: shapo написав: Обозвать пропагандой сейчас можно любую инфу.
Як і антисемітизм, ви дуже нервові в цьому плані. 2) Удивили знанием Казахстана.
В мене десь там знайома жила, розробка свинцевих руд, вся сім`я померла у доволі молодому віці, спершу батьки, потім діти.  Вы спросили меня про мое детство ,я и ответил. При чем тут Франция?
Ви на цьому форумі починали з антисемітизму у Франції, ще пропонували мені походить у кіпі. Потрібно якось дістатись до Франції і десь замовить кіпу.
1) просто сразу реагирую пока у меня есть масса свободного времени. Через 3 недели все изменится и я буду строчить тут реже или вообще исчезну 2) В Джезказгане добывали только медные руды с начала 20 века когда там первый раз появился англичанин хотя в Казахстане много и других полезных ископаемых. 3) Я писал о возросшем уровне антисемитизма в Европе,в т.ч.в Франции и о том,что евреи должны скрывать кто они. Что касается меня и кипы,то я одевал ее только у западной стены больше известной как стена плача - там по-другому нельзя. В синагогу не ходил и не хожу. Хотя мой сын ссылаясь на сцену из сериала "Доктор Хаус" говорит,что иудаизм это не про религию,а про комьюнити
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 888 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 чер, 2026 12:22
sashaqbl написав: shapo написав:Что касается Украины,то евреев сейчас в ней осталось примерно как в Испании - 30-40 тысяч,но упоминать их будут даже тогда когда не останется ни одного - антисемитизм чувство иррациональное,никакому логическому объяснению кроме тупой веры не подлежит
До війни інколи не думав про євреїв ні добре, ні погано. Під час війни почав час від часу дивитися репортажі Ігаля Лєвіна, зявилося позитивне відношення. А от зараз півгодини почитав ваші повідомлення на форумі - і відчуваю, що стаю антисемітом.
Єврейський казах від Катару гроші напевно отримує-розпалюючи антисемітизм... і стільки антисемітів скільки шапо створив за кілька останніх днів-ще треба постаратись... Для всіх інших В Україні в 2001 році було 100 000 євреїв згідно перепису Уявіть , йде натовп в 400 осіб , і як антисеміту з першого погляду виявити ОДНОГО єврея в цьому натовпі щоб почати побутовий антисемітизм? Варіантів мало Або цей єврей з пейсами , в меймурці і пристає до кожного вимагаючи разом з ним танцювати 7-40.... Або направо і наліво викрикає що йому не дають жити прокляті антисеміти..... Інших варіантів нема. Старий анекдот на цю тему Приходить маленький Мойша додому і каже - тато, мама, я вирішив бути українцем...Сара йому- тоді на сніданок буде брати не смажену рибку а черствий хлібАбрам йому - і в школу підеш без кишенькових..Малий Мойша - я всього 5 хвилин як українець , але як же я вас жидів ненавиджу...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 306 раз.
- Подякували: 3072 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 чер, 2026 12:22
shapo написав: stm написав:Шапо, ваш природній снобізм буде перешкодою у вивченні іноземної мови, яка скоро вам світить ) Є велика помилка бібі і його команди. Маленька побєдоносна війна, то є ок. Затяжний конфлікт, який перекрив ормуз - це хєрово, коли у газі немає чого їсти - це проблема євреїв, як би вони на антісеметизм не кивали. 
Что такое " природный снобизм"? Это что,намек на мое этническое происхождение? Конечно,очень трогательно что вы заботитесь о моем будущем в Австралии. Но препятствуем в понимании австралийского произношения и воспроизводство самому английских выражений будет только одно - возраст с соответствующим ухудшением памяти и реакций которые мне будут нужны при сдаче на права. Хотя у меня есть преимущество - две мои старшие внучки будут обучать меня тоже т.к.англицмкий для них родной. Как раз в вопросе войны с Ираном и его прокси в Ливане и Газе Нетаньяху в Израиле никто,даже оппозиция,не обвиняют. То,что Трамп решает проблемы даже не США ,а свои личные не давая добить Иран что на самом деле очень простая задача Израиль будет решать уже без него. Вопрос про Газу очень интересный. Где ещё в мире кормят,поят,поставляют электричество и дизель напавшему на тебя противнику? И с какого бодуна Израиль должен кормить этот гнойник который на самом деле никогда не голодал если основной целью ХАМАСа как и Ирана и Хезболлы есть уничтожение Израиля. Сейчас это,к сожалению,происходит и сотни грузовиков заходят Тула каждый день,но и с этой ненормальной ситуацией в будущем разберутся
Подивиться у дзеркало, ви - найліпший приклад походження совєтського снобізму, не єврейського ) на моє щастя це і буде вашою перепоною у вивченні англійської, обіцяю, не вік вам буде заважати ) Якщо всі єврєї вважають що розруха гази і голод не їх проблема, а всі проти них, мені їх теж шкода. 3 млн. проти всього арабського і європейського миру це програш 100% )
Востаннє редагувалось stm в Суб 27 чер, 2026 12:28, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|