Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1820518206182071820818209 ... 18218>
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 08:31

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:Бандерлог, ти так багато жалівся, що немає змін в умовах. Зміни з'явились - трохи неправльно, але як є
Трансформація без демобілізації. Що є і чого немає в контрактах, відстрочках та новаціях, з яких Міноборони розпочало армійську реформу

й жодного коментаря. тобто мета була ж - просто накинути, так? 8)

не так. По перше документів ще ніхто не бачив.
З того що написано в інтернеті Для мене умови лишились ті самі :lol: що й до великої реформи.

З + реформи це 10 т грн надбавки для тиловиків поза зоною виконання.
Але для підрозділів забезпечення в зоні виконання теж не змінилось НІЧОГО це тіж + 30 що й були. Якби долярек досі рив бліндажі на то зряплата лишиласи б тою самою.

А на рахунок передка то там дуже мутно з умовами.

точно ніхто-ніхто? чи Бандерлог не бачив? а так постанови Кабміну вже прийняті?

й ще не бачив, але знову щось не так - цього разу про передову...
поняття не маю, до мене ще ніяких формалізованих документів не доходило.
Їх я е бачив на кп бригади. І поки тут нема того хто щось може сказати конкретно. А на ткп Начфін ще в потєряшках, а з юристом поки не общався,
звиняй, мого інтересу в тім нема,
так як для таких як я нічого не змінилось,
а раді пустого інтересу турбувати зайняту людину я не буду.
Через місяць побачим.
Поки факт + 10 т тим хто в тилу. І в моїй бригаді це стосується чоловік 15)
І це додаткова винагорода, а не зарплата чи навіть премія.
Підождем, обіцяю через місяць відпишусь.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 08:35

shapo написав:Антисемитизма в Украине в сравнении с Западной Европой ,США и многими странами латинской Америки и ближнего востока на сегодняшний день,конечно,очень мало

Особисто я не дуже розумію що ви хочете довести.
Завтра Ізраїль паде, бо увесь світ проти, бо й у США он студентів пригнічюють?
Чи що ви хочете довести?
Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви, он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує. Чи ви хочете форумчан переконати що євреї хороші і бить їх не потрібно?
Water

Подякував: 76 раз.
Подякували: 302 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 08:47

shapo написав:

Не все так сложно.
Во-первых ,блокада

все просто,
це,мій приятелю, женевські та гаазькі конвенції :lol: відповідальність за населення на окупованих територіях несе окупант.
В відповідальність входить- 1. життєзабезпечення, 2.правоохоронні функції, та іще 3. якась хєрня про захист релігійних прав, та особистих свобод. 4 заборона колективних покарань, це типу нізя брати заручників або руйнувати житло якщо в родич воює проти окупанта.
Цивілізований світ прописав такі антисемітські правила. Під впливом християнської та мусульманської релігії.
Маєте час на пенсії то почитайте, признаюсь чесно я не читав :wink:
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 08:50

Water написав:
  shapo написав:Антисемитизма в Украине в сравнении с Западной Европой ,США и многими странами латинской Америки и ближнего востока на сегодняшний день,конечно,очень мало

Чи що ви хочете довести?
Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви, он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує. Чи ви хочете форумчан переконати що євреї хороші і бить їх не потрібно?

А якшо попадеться поганий ?
То можно бити?
Чи тож нізя?
Бо це антисемітизм?
надо понять простіть і відпустити міндічєй на історичну родіну :lol:
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:09

Дубль два

США завдали нових ударів по Ірану у відповідь на атаку безпілотника на торговельне судно під прапором Панами в Ормузькій протоці, яка сталася у суботу. За кілька годин Іран відповів атаками на американські бази в Бахрейні та Кувейті.
Це друга серія ударів за добу: США та Іран обмінюються атаками, попри меморандум про взаєморозуміння, який підписали менш ніж два тижні тому. Сторони звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/ ... 5Bisapi%5D
fler

Подякував: 1216 раз.
Подякували: 1359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:21

Water написав:

Чи що ви хочете довести?

Я не настолько наивен чтобы пытаться здесь кого-то переубедить ,здесь явно не для этого разношёрстная публика собирается.
Как и все здесь высказываю свое мнение по тем вопросам с которыми более не менее знаком.
А уж нравятся оно кому-то или нет мне абсолютно фиолетово
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 888 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:28

shapo написав:
  ЛАД написав:
2. Массовая эмиграция евреев из Украины происходила в основном в 90-е и носила, главным образом, экономический характер. Тогда, кстати, бывало, что украинцы и русские шли на фиктивный брак с евреями ради эмиграции и это довольно прилично стоили по тем временам.
shapo, вроде, тоже не объяснял эмиграцию "шаленим антисемітизмом". Да и вообще никак не объяснял.

Нет,объяснял,только вы это или пропустили,или не запомнили.
.............

Я говорил о том, что вы не объясняли причины массовой эмиграции евреев, а не личной.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:35

Banderlog написав:
  shapo написав:

Не все так сложно.
Во-первых ,блокада

все просто,
це,мій приятелю, женевські та гаазькі конвенції :lol: відповідальність за населення на окупованих територіях несе окупант.
В відповідальність входить- 1. життєзабезпечення, 2.правоохоронні функції, та іще 3. якась хєрня про захист релігійних прав, та особистих свобод. 4 заборона колективних покарань, це типу нізя брати заручників або руйнувати житло якщо в родич воює проти окупанта.
Цивілізований світ прописав такі антисемітські правила. Під впливом християнської та мусульманської релігії.
Маєте час на пенсії то почитайте, признаюсь чесно я не читав :wink:

Я с ними давно знаком как и с тем,что их мало или практически никто никогда не соблюдает.
Опять же статус оккупанта что подразумевает не просветите?
Ведь контроль над Газой Израиль получил в результате войн с Египтом с которым 45 лет существует мирный договор.
Какое отношение Хамас имеет к оккупированному государству?
Кроме того,оккупация подразумевает наличие администрации оккупанта на оккупированной территории, но Израиль ушел из Газы 20 лет назад и там безраздельно правит Хамас.
Так что кроме статуса оккупированной территории который присвоил Газе антисемитская ООН натянуть сову на глобус не получится,приятель.
Здесь можно говорить только о частичной блокаде о которой кричат те же дискредитированы не организации.
Вот только они помалкивают что делать с территорией единственной целью которой является уничтожение Израиля что и было продемонстрировано 07.10.23.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 888 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:35

Banderlog написав:
  Water написав:

Чи що ви хочете довести?

А якшо попадеться поганий ?
То можно бити?
Чи тож нізя?
Бо це антисемітизм?
надо понять простіть і відпустити міндічєй на історичну родіну :lol:

Міндич, якщо би був чернишевським, його просто пристрелили би, чи як?
Є якійсь підозрюваний, він у міжнароднуму розшуку, чи ні? Он fler каже що у сучасному світі вона таких плівок наштампує на кожного, це не доказ.
Чи ви пропонуєте зробить перепис по морділиця і кожен день для профілактики іх мутузить?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 09:46

shapo написав:
  Water написав:

Чи що ви хочете довести?

Я не настолько наивен чтобы пытаться здесь кого-то переубедить ,здесь явно не для этого разношёрстная публика собирается.
Как и все здесь высказываю свое мнение по тем вопросам с которыми более не менее знаком.
А уж нравятся оно кому-то или нет мне абсолютно фиолетово

Тобто, серед нас є один єврей(вроді більше було, я не знаю на рахунок антисемітизму, хай напишуть чи було), якого колись в Казахстані м`яко кажучі, по голові не погладили за те, що він єврей. Він, звісно, образився і вже 65 років сіє паніку що знищать усіх і вся по всій земній кулі.
Чи я щось не так зрозумів?
У мене є знайомі євреї, жоден з яких не залишився в Україні. Чому? Причина одна- економічна. Один поїхав до Німеччини і там довів, що з нього в Україні знущались, бо він єврей, хоча особисто я ніколи не чув що він єврей, поки він не чкурнув. І німці повірили. Він там ще щось пред`являв що у нього в Україні була земля(якісь довідки в Україні брав) і німці щось йому компенсували за втрачену землю.
Water

Профіль

#<1 ... 1820518206182071820818209 ... 18218>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор