Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1820918210182111821218213 ... 18218>
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 14:01

Shaman написав:такі тяжкі кримінальні злочини - можливо. а економічні злочини - все одно сумніваюсь.
й цікавлять деталі - припускаю перед видачею їм анулювали ізраільське громадянство типу щось приховали або помилки... та й ПІБ не дуже єврейський :lol: а от чи видали б Самуїла Шварцбарда - питання відкрите...

а Невзліна так й не видали - але запит був. не визнали запит обгрунтованим ;)

А вы знаете все еврейские фамилии?
Что касается Невзлина ,то там основной причиной отказа был политический характер преследования хотя ему вменялись уголовные статьи.
И вообще в делах экономических да ещё с высшими госчиновниками вряд ли сторона которая требует выдачи даст исчерпывающие сведения т к. Я всегда существует возможность выйти на себя.
Есть такая версия ,что и скандал с ворованным зерном устроили чтобы отвлечь внимание от дела Миндича
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 888 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 14:05

yanyura написав:
  shapo написав:Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г были проведены совместные польско-украинские исторические исследования.

Згоден з вами. Я привів, як ви кажете, тільки одного історика (хоча була і друга, яку ви назвали "журнашлюшкою", були й цитати з Вікіпедії), тепер ваша черга - приведіть "для объективности" другу сторону, що в Іспанії не було концтаборів, а якщо і були, то там не тримали людей, у т.ч. і євреїв.

Мне это неинтересно.
Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам.
Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
shapo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 14:32

Hotab
Форумчанин року

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2634 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 14:36

Дюрі-бачі написав:
  Water написав:А для чого взагалі Ізраїль торгує з москалями?
а навіщо Україна досі качає нафту по Дружбі і отримує гроші від москалів?

Коли Україну шантажували нафтопроводом, викрадали інкасаторів - ти чомусь мовчав ...
А тут диви, знову голос прорізався
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 14:52

shapo написав:
  yanyura написав:
  shapo написав:Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г были проведены совместные польско-украинские исторические исследования.

Згоден з вами. Я привів, як ви кажете, тільки одного історика (хоча була і друга, яку ви назвали "журнашлюшкою", були й цитати з Вікіпедії), тепер ваша черга - приведіть "для объективности" другу сторону, що в Іспанії не було концтаборів, а якщо і були, то там не тримали людей, у т.ч. і євреїв.

Мне это неинтересно.
Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас

Но ведь, ты бы сам не захотел быть в числе тех, кого он отдал ?

Чи не так ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 15:09

pesikot написав:
  shapo написав:
Мне это неинтересно.

Чи не так ? )

Также как и ты,патриот сраный,не хочешь сейчас быть на фронте
shapo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 15:11

shapo написав:
  pesikot написав:
  shapo написав:Мне это неинтересно.

Чи не так ? )

Ты такой смелый, потому что из Австралии гавкаешь ? )
Или по жизни такой жлоб невоспитанный ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 15:16

pesikot написав:
  shapo написав:
  pesikot написав:Но ведь, ты бы сам не захотел быть в числе тех, кого он отдал ?

Чи не так ? )

Ты такой смелый, потому что из Австралии гавкаешь ? )
Или по жизни такой жлоб невоспитанный ? )

Нет,не люблю тупорылых козлов по жизни.
А бояться мне нечего нигде,в т.ч.в Украине где бывал в 2023 и 2025 г - в отличие от тебя,ухилянта, я 10 лет назад вышел из призывного возраста
shapo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 15:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

shapo написав:Мне это неинтересно.

А якщо це вам не цікаво, навіщо ви підняли цю тему?
Если вы такой знаток концлагерей Франко,то,и б.,напишите сколько человек среди них прошло и не вернулось и где они были расположены?

Вам показали, скільки і де були концтабори, на шо ви написали
Источник инфы бесподобный - журнашлюшка из Минской правды

на друге джерело відповідь
Вы привели только одного историка и журналиста левой газеты на заседании Мемориала.

третє (Вікіпедія, "Испания и Холокост") "не помітили", натомість відповіли
Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г

на пропозицію бути тією самою другою стороною, відповіли
Мне это неинтересно.

тобто, як кажуть в таких випадках, повністю злилися.

Ссылаться на недостроителя по поводу участия УССР в голосовании в ООН за создание государства Израиль просто смешно.

А це вже хамство, бо він виклав незаперечний факт.

А це до чого, що, хтось тут це заперечував?

Тепер, в Австралії будете розповідати, що в Україні є сайт, на яких гноблять евреїв тільки за те, що вони євреї ?
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2026 16:08

yanyura написав:
  shapo написав:Ссылаться на недостроителя по поводу участия УССР в голосовании в ООН за создание государства Израиль просто смешно.
А це вже хамство, бо він виклав незаперечний факт.
Не дивуйтесь , просто в людини віковий ум за разум...
Наприклад
Він вважає що це ВЕЛИКЕ досягнення бути інженером технагляду за будівництвом ВІЛЛИ вартістю в 1 млн доларів....
Насправді Вілли в інженерному відношенні не мають нічого унікального , а ріст вартості м2 до 2000-3000 доларів, просто за рахунок використання дорогих матеріалів(мрамор замість штукатурки , граніт замість облицювання фундаменту, червоне дерево паркету ( ще й напевно ручної роботи) люсти з кришталю , унітази з золота)
Я в цей самий час де він був 1 з нехай 15 ( бо якщо він ще й проектував то міг отримати 7% від кінцевої вартості) , спроектував/будував/фінансував за власний кошт і збудував+продав 17 квартирний будинок... і вартість будівництва цього будинку була якихось 500 000 доларів(я+5 виконавців всіх)... При чому ІНЖЕНЕРНИХ питань які при будівництві я вирішив-було в рази більше ніж та вілла..... Я вже мовчу про проектування і виконання робіт ..

Тепер по глобальному.....
Чомусь дідок ПРОПУСТИВ моє повідомлення про те що 7 млн євреїв в оточенні 500 млн арабів ( при тому що 3 млн арабів є ГРОМАДЯНАМИ Ізраїлю) - на порядок важче буде вижити ніж 37 млн Українців в яких тільки з одного боку вороги - 140 млн педераційників( і то ненадовго бо розваляться) а з другого 500 млн союзників....
Так Ізраїль зібрав з усього світу євреїв( 2 млн з совка, пару млн з африки) і все ... і після цього їх стало 7 млн... А що будуть робити далі?
Дідок думає що внучки будутьєврейками? А я переконаний що австралійками....
І в ізраїль еміграція буде тільки з тих країн які живуть гірше від ізраїля... а от з ізраїлю буде еміграція в ті країни які живуть краще від ізраїля..
Тобто розумніші/багатші- будуть покидати пустелю
А голодні і дурні їх замінять...

То як дідок
Що можеш сказати про описану мною перспективу... Адже в найближчих 30 років масової еміграції ОСВІЧЕНИХ( як це було з совка) вже не передбачається
станом на сьогодні-це зоряна вершина Ізраїлю, далі або розчинетесь в арабах , або деградуєте.
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3072 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1820918210182111821218213 ... 18218>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему