|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 28 чер, 2026 14:01
Shaman написав:такі тяжкі кримінальні злочини - можливо. а економічні злочини - все одно сумніваюсь. й цікавлять деталі - припускаю перед видачею їм анулювали ізраільське громадянство типу щось приховали або помилки... та й ПІБ не дуже єврейський  а от чи видали б Самуїла Шварцбарда - питання відкрите... а Невзліна так й не видали - але запит був. не визнали запит обгрунтованим 
А вы знаете все еврейские фамилии? Что касается Невзлина ,то там основной причиной отказа был политический характер преследования хотя ему вменялись уголовные статьи. И вообще в делах экономических да ещё с высшими госчиновниками вряд ли сторона которая требует выдачи даст исчерпывающие сведения т к. Я всегда существует возможность выйти на себя. Есть такая версия ,что и скандал с ворованным зерном устроили чтобы отвлечь внимание от дела Миндича
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 888 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 чер, 2026 14:05
yanyura написав: shapo написав:Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г были проведены совместные польско-украинские исторические исследования.
Згоден з вами. Я привів, як ви кажете, тільки одного історика (хоча була і друга, яку ви назвали "журнашлюшкою", були й цитати з Вікіпедії), тепер ваша черга - приведіть "для объективности" другу сторону, що в Іспанії не було концтаборів, а якщо і були, то там не тримали людей, у т.ч. і євреїв.
Мне это неинтересно. Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам. Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 чер, 2026 14:32
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2634 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Нед 28 чер, 2026 14:36
Дюрі-бачі написав: Water написав:А для чого взагалі Ізраїль торгує з москалями?
а навіщо Україна досі качає нафту по Дружбі і отримує гроші від москалів?
Коли Україну шантажували нафтопроводом, викрадали інкасаторів - ти чомусь мовчав ... А тут диви, знову голос прорізався
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 14:52
shapo написав: yanyura написав: shapo написав:Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г были проведены совместные польско-украинские исторические исследования.
Згоден з вами. Я привів, як ви кажете, тільки одного історика (хоча була і друга, яку ви назвали "журнашлюшкою", були й цитати з Вікіпедії), тепер ваша черга - приведіть "для объективности" другу сторону, що в Іспанії не було концтаборів, а якщо і були, то там не тримали людей, у т.ч. і євреїв.
Мне это неинтересно. Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам. Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
Но ведь, ты бы сам не захотел быть в числе тех, кого он отдал ? Чи не так ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 15:09
pesikot написав: shapo написав:Мне это неинтересно. Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам. Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
Также как и ты,патриот сраный,не хочешь сейчас быть на фронте
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 чер, 2026 15:11
shapo написав: pesikot написав: shapo написав:Мне это неинтересно. Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам. Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
Ты такой смелый, потому что из Австралии гавкаешь ? ) Или по жизни такой жлоб невоспитанный ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 15:16
pesikot написав: shapo написав: pesikot написав:Но ведь, ты бы сам не захотел быть в числе тех, кого он отдал ? Чи не так ? )
Ты такой смелый, потому что из Австралии гавкаешь ? ) Или по жизни такой жлоб невоспитанный ? )
Нет,не люблю тупорылых козлов по жизни. А бояться мне нечего нигде,в т.ч.в Украине где бывал в 2023 и 2025 г - в отличие от тебя,ухилянта, я 10 лет назад вышел из призывного возраста
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 чер, 2026 15:54
shapo написав:Мне это неинтересно.
А якщо це вам не цікаво, навіщо ви підняли цю тему? Если вы такой знаток концлагерей Франко,то,и б.,напишите сколько человек среди них прошло и не вернулось и где они были расположены?
Вам показали, скільки і де були концтабори, на шо ви написали Источник инфы бесподобный - журнашлюшка из Минской правды
на друге джерело відповідь Вы привели только одного историка и журналиста левой газеты на заседании Мемориала.
третє (Вікіпедія, "Испания и Холокост") "не помітили", натомість відповіли Не сомневаясь в его честности хочу заметить,что для объективности обычно участвуют две стороны как в случае с Волынью 1943г
на пропозицію бути тією самою другою стороною, відповіли Мне это неинтересно. Наверняка какие-то концлагеря были и часть евреев Франко отдал немцам.
тобто, як кажуть в таких випадках, повністю злилися. Ссылаться на недостроителя по поводу участия УССР в голосовании в ООН за создание государства Израиль просто смешно.
А це вже хамство, бо він виклав незаперечний факт. Но это не перечёркивает того факта что многих евреев бежавших из Франции он спас
А це до чого, що, хтось тут це заперечував? Тепер, в Австралії будете розповідати, що в Україні є сайт, на яких гноблять евреїв тільки за те, що вони євреї ?
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Нед 28 чер, 2026 16:08
yanyura написав: shapo написав:Ссылаться на недостроителя по поводу участия УССР в голосовании в ООН за создание государства Израиль просто смешно.
А це вже хамство, бо він виклав незаперечний факт.
Не дивуйтесь , просто в людини віковий ум за разум... Наприклад Він вважає що це ВЕЛИКЕ досягнення бути інженером технагляду за будівництвом ВІЛЛИ вартістю в 1 млн доларів.... Насправді Вілли в інженерному відношенні не мають нічого унікального , а ріст вартості м2 до 2000-3000 доларів, просто за рахунок використання дорогих матеріалів(мрамор замість штукатурки , граніт замість облицювання фундаменту, червоне дерево паркету ( ще й напевно ручної роботи) люсти з кришталю , унітази з золота) Я в цей самий час де він був 1 з нехай 15 ( бо якщо він ще й проектував то міг отримати 7% від кінцевої вартості) , спроектував/будував/фінансував за власний кошт і збудував+продав 17 квартирний будинок... і вартість будівництва цього будинку була якихось 500 000 доларів(я+5 виконавців всіх)... При чому ІНЖЕНЕРНИХ питань які при будівництві я вирішив-було в рази більше ніж та вілла..... Я вже мовчу про проектування і виконання робіт .. Тепер по глобальному..... Чомусь дідок ПРОПУСТИВ моє повідомлення про те що 7 млн євреїв в оточенні 500 млн арабів ( при тому що 3 млн арабів є ГРОМАДЯНАМИ Ізраїлю) - на порядок важче буде вижити ніж 37 млн Українців в яких тільки з одного боку вороги - 140 млн педераційників( і то ненадовго бо розваляться) а з другого 500 млн союзників.... Так Ізраїль зібрав з усього світу євреїв( 2 млн з совка, пару млн з африки) і все ... і після цього їх стало 7 млн... А що будуть робити далі? Дідок думає що внучки будутьєврейками? А я переконаний що австралійками.... І в ізраїль еміграція буде тільки з тих країн які живуть гірше від ізраїля... а от з ізраїлю буде еміграція в ті країни які живуть краще від ізраїля.. Тобто розумніші/багатші- будуть покидати пустелю А голодні і дурні їх замінять... То як дідок Що можеш сказати про описану мною перспективу... Адже в найближчих 30 років масової еміграції ОСВІЧЕНИХ( як це було з совка) вже не передбачається станом на сьогодні-це зоряна вершина Ізраїлю, далі або розчинетесь в арабах , або деградуєте.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 306 раз.
- Подякували: 3072 раз.
-
-
Профіль
-
-
1