Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1827118272182731827418275 ... 18336>
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 15:31

Там щось педераційники розбушувались страхаючи Польщу..
Пора НАШОМУ Головнокомандуючому - поляків заспокоїти заявою
У випадку нападу москалів на Польщу, бригади
імені Бандери
імені Героїв УПА
імені Гонти
імені Залізняка
на протязі 24 годин ( при дозволі або проханні Польщі) будуть перекинуті на територію Польщі....
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 15:41

budivelnik
Вам бы не мешало научиться читать и понимать прочитанное.
О непотребі написала fler, а вы предъявляете претензии мне.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 15:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД писал(а):О непотребі написала fler, а вы предъявляете претензии мне.
Флер- під НЕПОТРІБОМ мала на увазі те саме що і я - людей ПРАЦЕЗДАТНОГО віку, які за 5 років так і не почали ОФІЦІЙНО працювати там де вони знаходяться
Ви СВІДОМО перекрутили і приписали до непотребу ВСІХ , в тому числі і пенсіонерів/дітей/інвалідів..

Я можу це довести ВАШИМИ цитатами

А тепер спростуйте те що я написав про вас.

ППС
а антисемітом я не можу бути по визначенню , бо я навіть не в Умані де семіти зявляються періодично... У Львові з знятими штанами ніхто не ходить , пейси не відрощує, тому як я можу когось не любити якщо я їх навіть не можу побачити.
Я навіть коли захожу в Єврейський ресторан коло Личаківського цвинтара, то й там я бачу приємних людей, які ХИЗУЮТЬСЯ своїми стравами, а не єврейством.
Последний раз редактировалось budivelnik Сб 04 июл, 2026 15:49, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 15:47

москалі хочуть скасувати ВЛК, в них всі будуть придатними
https://youtu.be/F3nlrV4q904?si=Y2JGmDJtbXUV7y6f&t=2364
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 15:50

BIGor писал(а):
  pesikot писал(а):
  BIGor писал(а):Так була домовленість України з Польщею про обмін літаків на дронові технології. Поляки готові віддати літаки, наша влада технології - ні. Але щось про це Зе-пропаганда мовчить. Напевно літаків у повітряних сил надлишкова кількість, і можна перебирати. Про "старі" літаки - теж цікаво чути, поки корпус літака живий - робляться поточні/непоточні ТО. Думаю, в Африці 90% літаків більше 50 років, і нічого - літають.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ukrain ... 62475.html

То є так, обміняти металобрухт на новітні технології - це ж гарна deal ) чи не так ?

В 2022 році взяли "металобрухт", а в 2026 вже не треба? Україна вже сама виготовляє літаки? І чим Міг-29 погані літаки? Згідно вікіпедії
Україна Україна — близько 15 одиниць МіГ-29 на озброєнні ПС ЗСУ, за даними видання Military Balance за 2025 рік. 53 МіГ-29 на озброєнні за даними FlightGloba

Чи краще піхотою воювати, ніж літаками, хо і стрих поколінь?

Читай, до повного розуміння ... )
Чому Польща вирішила не передавати Україні МіГи: в ЗМІ вказали нову причину
Видання зауважує, що вони заявили про готовність прийняти польські літаки, але поставили умову: літаки спочатку мають пройти ремонт і модернізацію на польських Військових авіаційних заводах у Бидгощі. При цьому, витрати на це мала покрити польська сторона.

Пояснюється, що після початку повномасштабної війни українці почали ремонтувати та модернізувати свої МіГи саме на заводах у Бидгоші. При цьому вони оплачують ці послуги з власного бюджету.

Особа, пов’язана з польською оборонною промисловістю, розповіла, що цього разу українці хотіли, щоб за це заплатив уряд Польщі.

Видання пояснює, що для Міністерства оборони Польщі вимоги Києва виявилися неприйнятними, оскільки модернізація пострадянських літаків означала б величезні витрати, а натомість українська сторона нічого не пропонувала.
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 16:04

shapo писал(а):Фатальные промахи ДНК-генеалогии Клесова

Дякую. Там комменти цікавіші самої статті.

Не знав, що в Ізраїлі не тільки лояльно ставляться до плагіаторів, а ще й дозволяють їм бути провідними фахівцями.
ШІ
Дорон Бехар (Doron M. Behar) — израильский врач, генетик и предприниматель. Он получил медицинскую степень и докторскую степень по популяционной генетике в Technion и прошел ординатуру по внутренней и интенсивной медицине в медицинском центре Rambam в Хайфе.

Доктор Бехар прославился новаторскими исследованиями в области эволюционной геномики, истории миграций и генетического происхождения еврейского народа:

В настоящее время Дорон Бехар является основателем и генеральным директором компании Igentify, которая разрабатывает цифровые платформы и инструменты для внедрения геномной медицины в повседневную клиническую практику.
Последний раз редактировалось yanyura Сб 04 июл, 2026 17:03, всего редактировалось 1 раз.
yanyura

С нами с: 09.01.09
Благодарил (а): 2048 раз.

7
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 16:08

Сьогодні в Сумах загинули люди ...

а shapo все носится зі своїм еврєйством
pesikot

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 16:13

pesikot писал(а):Сьогодні в Сумах загинули люди ...

а shapo все носится зі своїм еврєйством .
При чому
У Львові на 1-1,3млн населення - 3000+/-євреїв....
Я в день спілкуюсь/бачу десяток унікальних людей... тобто я бачу в реалі сотню-але це ПОСТІЙНІ...
Так от - щоб чисто статистично ( якщо спеціально не буду шукати і не піду в синагогу або єврейський ресторан) мені побачити ОДНОГО єврея, треба приблизно пів-року-рік...
А щоб ІНТЕНДИФІКУВАТИ одного з 500 побачених як єврея (Бо тільки 1 з 500 людей у Львові-є єврей)....я взагалі не знаю як....вони всі потрапляють в середньостатистичний львівський тип... від темної до білої шкіри , від чорного через риже до сідого волося(+дехто лисий), від голубих до карих(через зелені) очей...
Тому якщо ХТОСЬ свідомо не покаже що він єврей (пейси/чорний одяг... ще там щось) то ніхто й знати не буде
Але навіть якщо покаже-то мені якось по барабану, особливо якщо він мене не буде чіпати оповіданнями про тору і богообраність єврейського народу...

Тому ці всі оповідання казаха , який на 1/32 єврей про антисемітизм тільки тому й виникли що в цього казаха з головою не все добре...
Последний раз редактировалось budivelnik Сб 04 июл, 2026 16:17, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 16:15

Російські КАБи вдарили по найбільшій в Україні птахофабриці
"Російські окупаційні війська здійснили черговий акт терору проти цивільної та продовольчої інфраструктури України. Ворог завдав удару кількома керованими авіаційними бомбами (КАБ) по території птахофабрики "Чорнобаївська" (Херсонська область)", – йдеться в заяві.

За даними Укрлендфармінгу, вогнем та вибухами зруйновано значну частину виробничого комплексу. На місці працюють екстрені служби, триває ліквідація наслідків атаки та фіксація масштабів руйнувань.

Це террор в його чистому вигляді ...
pesikot

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 16:19

Путін заявив про "взяття" Костянтинівки. Генштаб: наші дані показують інше
У Генеральному штабі ЗСУ спростували заяву російського диктатора Володимира Путіна про нібито повну окупації міста Костянтинівка Донецької області. Про це у коментарі LIGA.net заявив речник ГШ майор Андрій Ковальов.

Український аналітичний проєкт DeepState фіксує значну частину Костянтинівки у "сірій зоні" – тобто там відбуваються активні бойові дії. Раніше співзасновник ресурсу Роман Погорілий заявив LIGA.net, що наразі Україна втрачає це місто
pesikot

2
2
  #<1 ... 1827118272182731827418275 ... 18336>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор