Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1827618277182781827918280 ... 18334>
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:40

ММА: цей дощ надовго

ММА: цей дощ надовго

flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

shapo писал(а):Но СССР разрыв в доходах населения и партноменклатуры этом плане был не столь кричащим как в пост-совке в всех бывших республиках.
Вже писав ладу
1 В совку було 2500-4500 перших секретарів райкому...на 250 000 000 населення( один на 50 000-100 000 осіб)
Який мав - Волгу+квартиру+раз в рік їздив за кордон
2 Я записую себе в 2 000 000 найбагатших України на 40 000 000 населення.....( один на 20 осіб), і при цьому живу КРАЩЕ ніж жив перший секретар райкому по ВСІХ параметрах ( і навіть маю МЕНШЕ відповідальності ніж мав він)

Виходить що в Україні бідні живуть краще ніж в совку, але при цьому багатих в ЧОТИРИ ТИСЯЧІ разів більше ніж було багатих в совку.

Це все що треба було знати про совок..
Там не було краще бідним, там прото ВСІ були бідними.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:46

flyman писал(а):ММА: цей дощ надовго

Війна закінчиться коли Толя очолить медпункт якогось батальону і буде рятувати хлопців. 🫵🤣

@leg5242
12 hours ago
Не очолить,а зі зброєю в окопі буде боронити наші кордони,тільки там мабуть приходе розуміння цінностей війни.

@SolInvictus6574
0 seconds ago
@leg5242 але його ще в 2022 списали по смертельній хворобі через яку помирають за 1-2 роки
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:53

budivelnik писал(а):
  Hotab писал(а):Shaman
ви тут написали "галицький наратив" явно в негативному сенсі.
Теж коробить трохи. Хай навіть саме будівельник загортає там щось занадто, до чого тут узагальнення про «галичан»?
Тим більше що по народженню-я Звенигородчанин ( Черкаська область), а це 50км від Умані...
Тому й писав, якщо почати перевіряти то виявиться що в мені єврейської крові більше ніж в шапо.

оце було б сильно. :lol: але в нього є відповідний запис, а у вас - немає :oops:

але тоді наведуть цитати Лаврова - "у Гітлера теж була єврейська кров" та "мудрий єврейський народ каже, що найзатятіші антисеміти, як правило, євреї" 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:02

shapo писал(а):...Сионистский подход отличается тем,что в отличие от Украины в которой менялась власть и строй на протяжении веков Израиль создан сионистами после 2000 лет рассечния и существует на принципах сформулированных ими.
Если еврея они устраивают он едет в эту страну,если нет ,то не едет.
...

але от коли араба не влаштовує цей підхід, то йому пропонують їхати деінде інше, й неважливо скільки століть до цього його предки жили в Палестині, й ніякого розділення там не було.. бо євреї вирішили що на цій території мають жити євреї.

тому точно не Ізраілю та євреям розповідати про національні наративи - в них є своя складна проблема. й так, існування держави на засадах сіонізму у випадку, коли чимала чисельність населення - араби, це теж схоже на тупіковий шлях. поки так, араби не вважають повноцінними громадянами - але до цього це призводить?.. отож

така світова підтримка сучасного антисіонізму вона ж не на пустому місці виникла, є нюанси. й можна називати ООН як завгодно, але проблеми це не вирішує...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:09

Shaman писал(а):
  budivelnik писал(а):Тим більше що по народженню-я Звенигородчанин ( Черкаська область), а це 50км від Умані...
Тому й писав, якщо почати перевіряти то виявиться що в мені єврейської крові більше ніж в шапо.
оце було б сильно. :lol: але в нього є відповідний запис, а у вас - немає :oops:
але тоді наведуть цитати Лаврова - "у Гітлера теж була єврейська кров" та "мудрий єврейський народ каже, що найзатятіші антисеміти, як правило, євреї" 8)
Можу зробити ГОЛОСЛІВНУ заявку, яка частковво підтвердить що якась частка єврейської крові в мене є...
За часів совка, поважний прораб Борис Перельмутер , підходив до моїх батьків з пропозицією мене всиновити, бо він один , а квартири тоді були державні...
Чому мої не погодились -не знаю , може тому що Борис досить швидко помер, а може тому що я був один син....
Але
Не думаю , що старий єврей робив би пропозицію якому кінченому гою... :D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:12

fler писал(а):Починаючи з 1 липня, українці, які перебувають у Польщі під тимчасовим захистом, більше не можуть проживати в безкоштовному житлі для біженців. Відтепер вони мають або самостійно оплачувати оренду житла, або шукати приватне помешкання.
Подібні настрої, за оцінками оглядачів, дедалі більше проявляються і в інших європейських країнах. Зокрема, у Німеччині, яка прийняла близько 1,2 млн українців, та в Ірландії, де перебуває приблизно 84 тисячі біженців..
https://www.unian.ua/world/bezkoshtovno ... 30004.html
Це очікувано.5 років допомагали, а тепер фільтрують, непотріб - на вихід.
Якби до України приїхали біженці, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли роботу, я б теж воліла, щоб їм припинили допомагати з моєї кишені (тобто з кишені платників податків).
Цікаво, куди наші біженці-непотріб поїдуть далі.

fler писал(а):Почнемо з тлумачення "біженці-непотріб" - це ті особи працездатного віку, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли собі роботу у країні перебування і "висять на шиї" її платників податків.

В Польщі щось було для біженців працездатного віку?
З 1 липня якраз викидають мамів з дітьми понад 1 рік, певні категорії пенсіонерів та інвалідів. Давав вище цитати і це стосується 4 тис. українців, що менше ½% від усіх біженців у РП. Ваше злорадство з цього приводу вельми не файно виглядає.
Вчора заходив до мене родич 66 років, який їздив до РП на підзарібки без всяких благ для біженців з боку РП. Зараз прийняв рішення більше цього не робити.
Хотів би, щоб з Рп максимально виїхали наші громадяни і ті, що платять податки, молодь, що тримає на плаву багато польських закладів освіти. Звичайно, добре якщо би в Україну, але для цього як мінімум потрібно було би реально подбати про те, де їх нормально розмістити. Чомусь в ФРН є і федеральне житло і муніципальне, а в Україні маса пустого, але приватна власність найсвятіше, святіше ніж право на життя. Людину можуть мобілізувати з високим ризиком смерті чи каліцтва, а задіяти житло для біженців чи військових ніяк.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman писал(а):існування держави на засадах сіонізму у випадку, коли чимала чисельність населення - араби, це теж схоже на тупіковий шлях.
Тупіковий шлях- це коли БІЛЬШІСТЬ євреїв живе не в Ізраїлі, приблизно 55% за межами Ізраїлю , 45% в Ізраїлі.... Сама територія- на 90% пустеля, навколо 500 млн арабів. всередині ізраїлю 5 млн арабів....
Тому шапо й провівши розвідку (трошки в Казахстані. Трошки в москві, трошки в Києві, три роки в Ізраїлі ) зрозумів що ізраїль це пропащий варіанті повернувся в нормальне середевище для єврея де на 300 осіб всього один шапо, от там він завжди може встати в позу і заявити що його національність ображають....
а от коли він встав в позу в Ізраїлі-йому там швиденько начистили фейс і пояснили що він тільки на 1/32 єврей і є більш достойні....
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:19

Shaman писал(а):
  shapo писал(а):...Сионистский подход отличается тем,что в отличие от Украины в которой менялась власть и строй на протяжении веков Израиль создан сионистами после 2000 лет рассечния и существует на принципах сформулированных ими.
Если еврея они устраивают он едет в эту страну,если нет ,то не едет.
...

але от коли араба не влаштовує цей підхід, то йому пропонують їхати деінде інше, й неважливо скільки століть до цього його предки жили в Палестині, й ніякого розділення там не було.. бо євреї вирішили що на цій території мають жити євреї.

тому точно не Ізраілю та євреям розповідати про національні наративи - в них є своя складна проблема. й так, існування держави на засадах сіонізму у випадку, коли чимала чисельність населення - араби, це теж схоже на тупіковий шлях. поки так, араби не вважають повноцінними громадянами - але до цього це призводить?.. отож

така світова підтримка сучасного антисіонізму вона ж не на пустому місці виникла, є нюанси. й можна називати ООН як завгодно, але проблеми це не вирішує...

Вы или понятия не имеете о том как живут израильские арабы,или намерено лжёте.
Больше 2 млн.израильских арабов в Израиле обладают всеми правами ,более того, в некоторых областях имеют преимущество перед евреями.
Они работают инженерами, адвокатами,30% израильских врачей и 50% фармацевтов арабы, араб судья в 2014 посадил премьера Ольмерта,другой араб в составе судей Багац его оправдал.
При поступлении в престижные медуниверситеты Израиля арабы в отличие от евреев пользуются льготами и при этом не служат в армии теряя три года как евреи.
Хотя по желанию могут служить,друзов очень много вплоть до генералов,есть бедуины и черкесы.
Другое дело арабы ПА и Газы которых с детства воспитывают в ненависти к евреям и Израилю и ставят единственную задачу ребенку в его жизни - убить еврея.
Что касается деятельности ООН и так называемой антисионистской общественности, то причины откуда это растет я написал ранее и повторяться не буду - поищите с 20-х чисел июня когда я тут впервые появился
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 10:22

budivelnik писал(а):Тупіковий шлях- це коли БІЛЬШІСТЬ євреїв живе не в Ізраїлі, приблизно 55% за межами Ізраїлю , 45% в Ізраїлі.... Сама територія- на 90% пустеля, навколо 500 млн арабів. всередині ізраїлю 5 млн арабів....

Це не тупіковий шлях, це шлях вистояти при вкрай небезпечних і несприятливих умовах. Життя під обстрілами у часи загострення.
Це шлях України...
Українців по світу десь 65млн.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 1827618277182781827918280 ... 18334>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить