|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:25
Shaman писал(а):які самі герої вам не подобаються - Бандера? Мазепа? Петлюра? н
Чесно кажучи я досі не розумію навіщо робити героїв із невдах. Мета в них була хороша, але засоби для спроби її досягнення - погані
-
Дюрі-бачі
-
-
- С нами с: 29.07.22
-
-
-
-
1
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:31
Дюрі-бачі писал(а): Shaman писал(а):які самі герої вам не подобаються - Бандера? Мазепа? Петлюра? н
Чесно кажучи я досі не розумію навіщо робити героїв із невдах. Мета в них була хороша, але засоби для спроби її досягнення - погані
З якої це радості вони невдахи? Бо плохо кончили?
-
Banderlog
-
-
- С нами с: 24.06.14
-
-
-
-
2
1
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:41
Shaman писал(а): ЛАД писал(а): budivelnik писал(а):.......... на підставі того що мені не подабається єврей на 1/32 - зяавляти що я антисеміт? ..........
После вчерашнего поста, который всё же пусть и с большой задержкой по моей жалобе удалили, вы сколько угодно можете искать у себя еврейские корни и рассказывать о том, что вы не антисемит, но уже всё ясно. Вопрос, как вы вели бы себя во время Холокоста больше не стоит. Всё понятно. В лучшем случае, пожимали бы плечами: "Меня это не интересует и не касается". Но, скорее: "Так им и надо". Или принимали бы активное участие. Как минимум, в выявлении и выдаче скрывающихся. Особенно, если бы за это было материальное вознаграждение.В Германии после такого поста вами уже заинтересовалось BfV - ведомство по охране конституции. А у нас вас даже на полдня не забанили.
ми розуміємо, що якби інша ситуація, то ручка черкала б без перепину про чергового сусіда, в якого не такі погляди - оце ми точно розуміємо. й так й не відповіли, коли ж діди ЛАДа стали харків'янами - в 20х роках 20 сторіччя? а може в 37-38 рр? а чим займалися в 41-43? бо бачу дуже ЛАД розбирається в цих питаннях 
1. По сути поста сказать нечего? 2. Не стоит излишне умничать и задавать дешёвые вопросы "с намёками". Я тоже могу поинтересоваться, в райцентре какой области СССР вы выросли. Белгородской, Курской или ещё подальше? Потому что, если бы это был райцентр даже Харьковской области, для вас не было бы большой проблемой перейти на украинский. А вы как-то писали, что вам это было нелегко.
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:44
1) Я тебе уже писал и повторю - расскажи кто кого и где любит не на этом малоизвестном форуме,а в мире. Что такое "создавал" в твоём понимании и почему я работая инженером в СССР и Украине что-то создавал ,а в Израиле рабочим нет? И чем тебе мешает какая-то советская ментальность что ты и другие развиваться не могут уже 35 лет? 2) Ты как и многие тут надувая щеки рассуждаешь о вещах о которых понятия не имеешь. То у тебя израильских арабов гнобят,то сын мой должен был воевать за Израиль хотя я ясно написал,что он в семье один и по израильским законам единственный ребенок не имеет права идти воевать без собственного согласия и без согласия его родителей. Да,тебе живущему в Украине где людей отлавливают на улице и больными и неподготовленными отправляют на фронт трудно представить как перед тем как идти в Газу на возможную смерть в ЦАХАЛ спрашивают согласен ли человек пойти и если он отказывается,то не идёт без всяких последствий. И тем более мы тогда не жили в Израиле и не давали на это согласие ,он сам решил пойти не из-за патриотизма,а потому,что не хотел оставаться за спинами тех санитаров которых обучал. Ты тут ввел новое понятие " еврей по мировосприятию" и по вере. Те,кто писали закон о возвращении как то об этом не додумались и Натив в интервью что-то такую ахинею не спрашивает. И чтобы быть евреем и иметь право стать израильтянином нужно непременно Тору прочесть или ещё Талмуд с Шульхан арухом добавить?
3) Я видел как жили не только в советской Латвии и Литве,но и в Грузии и Армении не говоря о Казахстане и Узбекистане. И что же так плохо крали до начала 90-х, а с независимостью все пошло вразнос? А почему через 35 лет после того как СССР почил бозе крадут и взятки берут ничуть не меньше хотя прежние совковые воры давно не у дел или в ином мире? 4) Может,есть и забронированные по уважительной причине хотя они меняются в Украине как курс доллара. Вот только зачем тогда кричать о патриотизме если ты ничем не лучше ухилянта ещё не придумавшего причину для брони?
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:50
Дюрі-бачі писал(а): Shaman писал(а):які самі герої вам не подобаються - Бандера? Мазепа? Петлюра? н
тобто троянські герої Трої не герої, а лише ахейці героїчні герої, і якби не фейковий кінь, то троянська війна була би невдалою СВО для "греків"
Последний раз редактировалось flyman Вс 05 июл, 2026 13:54, всего редактировалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:50
ЛАД писал(а): Shaman писал(а): ЛАД писал(а):ГЭС создают много проблем. В основном, экологических. Но о том, что "країни нижче по течії залишаються без води" никогда не слышал. Это вы только что придумали?
а що ШІ мовчить? а так будівництво ГЕС в Ефіопії викликало конфлікт країн. зараз в Таджикистані здається. пошукайте, почитайте. залишаться без води - це образно. в реалі отримають велике скорочення водостоку під час набори води у сховища, це на кілька років. екологічні проблеми ГЕС - цікаво. ТЕС на вугіллі вже не створюють екологічних проблем? а з точки зору керування - ГЕС найпростіші. а якщо ще й ГАЕС побудувати...
1. А вот давайте без "образно".
а давайте образно. я навів конкретні приклади, коли будівництво ГЕС викликало/викликає міждержавні суперечки. навіщо ви мені наводите приклади в середині країни? щоби що? ефіопам було фіолетово, що там з водою в Судані. й в Таджикистані не дуже зважають на думку Узбекістану, просто Узбекістан недвозначно натякає, що будуть наслідки, й сил вистачить. ви ж такий цинічний. тому так, в країнах третього світу ніякого "должно производиться разумно" не буде, кожен дбає лише про себе 2. Вы считаете, что ГЭС "не створюють екологічних проблем"? Створюють. И ГАЭС тоже. И, конечно, ТЭС. Как практически любая деятельность человека. И чем больше масштабы, тем больше воздействие.
перекручувати ви вмієте. я вважає, що екологічні проблеми ГЕС найменші порівняно з ТЕС чи АЕС. може сучасна газогенерація вже має високу екологію. за брехню про цивільний тариф на таксі ЛАД не хоче вибачитися? чи ЛАД не вибачається? 
Когда есть за что, вибачаюсь. О том, что он заряжает машину дома, человек писал. Понятно, что 7 машин у себя во дворе он не держит и их зарядка проблема водителей-арендаторов, которая его не волнует. Подозреваю, что они заряжают так же.
Будівлельник каже, що писав про комерційну зарядку. й йому я схильний вірити більше. й як би не заряджали орендарі, але в розрахунках фігурує комерційна ціна. а якщо вони махлюють - то зиск отримують вони, а не Будівельник. ЛАДу зараховано безпідставний накид  більшість населення здатне сплачувати вартість еенергії, й навіть пенсіонери - бо там зовсім інше споживання. до 100 кВт можна й залишити пільгову ціну. про точкову допомогу ЛАД напевне не чув, але саме так роблять в цивілізованому світі. а так найбільший гешефт мають ті, хто заряджає Теслу чи має басейн вдома.
1. Здатне. Если больше никаких расходов. А так, немного там выросли, немного там и оказывается, что большинству и не хватит. 2. "пенсіонери - бо там зовсім інше споживання", - за счёт чего? Вы считаете, что пенсионеры не пользуются холодильником, стиралкой, эл-чайником, утюгом, не смотрят ТВ...? Не говорю уж о домах, где нет газа, только электричество, а это совсем не обязательно какие-то "крутые" дома.
тобто Теслу є купити гроші, а на еенергію немає? яких доходів не вистачить. яке споживання вважаєте розумним? тільки є власна думка, а не ШІ? знаю не один випадок, коли пенсіонери споживають до 100 кВт - й без бойлера це реально. там, де немає газу - там інші норми, ви це не розумієте, треба спеціально проговорювати?  й обмеження 20% на комунальні від доходу - ніхто ж не відміняв. й головне, коли ціна ринкова - люди РАПТОМ починають економіти, яке диво. споживання газу скоротилося саме тоді, коли запровадили ринкову ціну на газ - а до цього десятиріччя програм енергоефективності - й ніякого результату. а не треба розбиратися з собівартістю - коли є декілька постачальників еенергії, то ціна швидко стає ринковою... як власне відбувається на ринку для юросіб... ба більше, починають прогнозувати та економіти - а це дуже важливо для цього ринку...
Это верно, когда есть не несколько, а достаточно много производителей ээ. А от того, что существуют несколько продавцов, которые получают товар от одного производителя, вопрос себестоимости сам по себе вряд ли решается.
виробник не один, а декілька, конкуренція є. от тому що Енергоатом йде населенню, у бізнесу немає дешевої еенергії. зараз ціна усереднюється - й для продавців, й для покупців. так що ТЕС навіть не в рівному становищі. у комерційних виробників вирішується. в державних - про Міндіча всі чули. в Центренерго було те саме, якщо не гірше. питання собівартості в першу чергу треба на державних перевірити...
-
Shaman
-
-
- С нами с: 29.09.19
-
-
-
-
2
4
5
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:56
Banderlog писал(а):З якої це радості вони невдахи? Бо плохо кончили?
у тих, хто надто переоцінив їх політичний пекедж теж справи кепські
-
fox767676
-
-
- С нами с: 13.06.20
-
-
-
-
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 13:57
а ви лише за тих, хто раз й зробив? так не буває - щоб чогось складного досягнути часто буває далеко не одна спроба. але без попередніх невдалих вдалої спроби й не буде  Петлюра та Махно - Троцький довів, що залізний кулак на війні дуже часто перемагає анархію. а якщо ще й людей не рахувати... чули таке - зерг-раш? 
-
Shaman
-
-
- С нами с: 29.09.19
-
-
-
-
2
4
5
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 14:03
Shaman писал(а):.......... й навіть зараз ця радяньска ментальність не дає нам повноцінно розвиватися, а шапо та ЛАД - її активні носії...
Плохому танцору всегда что-то мешает. син воював за Ізраіль, бо так вимагає закон. а потім поїхав звідти. гадаю він в тебе далеко не єврей - ані по вірі, ані по світосприйняттю. власне як й Шапо - івритом ти не володієш, тобто Тору в оригиналі не прочитаєш? ідіш - чи як радянський єврей - лише російська?
Это не вина радянських євреїв. в срср всі були відносно бідні - це так. так можливо. а от щоб всі були відносно багаті - оце набагато складніше.
про ВСІ республіки ти помиляєшся - хоча б країни Балтії - ні. чому не люблі слово ВСІ.
И чем так отличались "країни Балтії"? Точнее, не "країни Балтії", а прибалтийские ССР. Жили побогаче? Так и Украина жила явно богаче, к примеру, Таджикистана или российского Нечерноземья. так щоб не було розриву, треба побудувати суспільство, а в 90ті роки ми побачили, що таке радянська людина без лозунгів - тягнули все, що погано лежить - хтось заводи, хтось зі складу...
Ну-ну. Почитайте "без лозунгів" об урагане "Катрина" в Новом Орлеане. Это в почитаемых вами США. И не в "доисторические времена", а совсем недавно. Ураган «Катрина» и последовавшее за ним катастрофическое наводнение в Новом Орлеане в августе 2005 года спровоцировали одну из самых масштабных вспышек мародёрства и беззакония в современной истории США. Кризис усугубился полным параличом местных органов власти и силовых структур.
У нас в начале 90-х "паралич" был, пожалуй, не меньше. Что касается нынешних забронированных патриотов,то я тоже знаю как это делается в условиях абсолютно коррумпированной страны,поэтому на их месте бы помалкивал в тряпочку,а не учил других родину любить рассказывая как он нужен в тылу
в оце вірю - але це показник іншого - ти не віриш, що може бути по-іншому - що є реальне бронювання, реальні відстрочки. тобто ти все життя щось вирішував, й вважаєш, що по-іншому не можна...
Безусловно є реальне бронювання и есть люди, реально необходимые в тылу. Но есть и достаточно липовых. Но вы, как обычно, перешли на личности - обвинения в адрес человека, о котором вы практически ничего не знаете. Тем не менее пишете: "ти все життя щось вирішував, й вважаєш, що по-іншому не можна".
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Вс 05 июл, 2026 14:07
Ой+ писал(а):В Польщі щось було для біженців працездатного віку?
На цьому форумі через неймовірну ненависть до співгромадян дуже розповсюджена думка, що усі вони (співгромадяни) сидять по іншим країнам, нічого не роблять, а просто отримують житло і грошову допомогу, за рахунок якої живуть. Ой+ писал(а):Чомусь в ФРН є і федеральне житло і муніципальне, а в Україні маса пустого, але приватна власність найсвятіше, святіше ніж право на життя. Людину можуть мобілізувати з високим ризиком смерті чи каліцтва, а задіяти житло для біженців чи військових ніяк.
Це мене просто бісить. У мене 3 колежанки зачинили свої квартири в Києві і поїхали чілити до Іспанії чи Португалії. Чому держава не може забрати у них ці квартири і віддати їх ВПО? Де, де обов'язок цих осіб перед державою? Де "спільна справа" усього українського народу? За чоловіками на вулицях полювати можна, а забрати і віддати хоч на час іншим порожнє майно у людини, яка нічого іншого для держави не зробила і не зробить, ні? Дикість. shapo писал(а): Что касается "любить родину", так это сквозит в каждом твоём высере - только у тебя правильные украинские установки и посты,
Зачем Вы с ним о чем-то спорите?
-
АндрейМ
-
-
- С нами с: 30.11.08
-
-
-
-
|
|