Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1828518286182871828818289 ... 18334>
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:07

pesikot писал(а):
  shapo писал(а): Жизнь в Израиле научила меня по-другому смотреть на мир и события которые в нем происходят.

Вот тут ты прав.

Жизнь в Израиле тебя научила, що все вокруг евреи и хамить без прилёта по морде - не получится )
И режим "антисемитизм" не включишь, бо прилетит второй раз по морде

"не считай себя самым умным, здесь все евреи" - байка про напис при прильоті в Ізраіль :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:14

Shaman писал(а):
  pesikot писал(а):
  shapo писал(а): Жизнь в Израиле научила меня по-другому смотреть на мир и события которые в нем происходят.

Вот тут ты прав.

Жизнь в Израиле тебя научила, що все вокруг евреи и хамить без прилёта по морде - не получится )
И режим "антисемитизм" не включишь, бо прилетит второй раз по морде

"не считай себя самым умным, здесь все евреи" - байка про напис при прильоті в Ізраіль :lol:

Я йому про це і написав, як і budivelnik, але у нього сталася істерика ...

Що підтверджує все про нього )

Він думав, що еврей з воюючої України - це окрема каста, то можно в Ізраїлі і соціалку отримувати, і трішки по-чорному працювати

Виявилось, що ніт

тому у нього борги і він звалив в Австралію, діставати сина
Последний раз редактировалось pesikot Вс 05 июл, 2026 16:17, всего редактировалось 2 раз(а).
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:15

shapo писал(а):
  Shaman писал(а):
  shapo писал(а):...
Возможно,в то оставшееся небольшое мне время успею узнать и о совсем другом мире где не только пожары,наводнения и кенгуру с крокодилами, но и другая ментальность и совсем другой уровень жизни

а потім прийдуть корінні аборігени та скажуть - ти білий, ти нам винен :lol: й ти згадаєш, що таке єврейське щастя :mrgreen:

Так ты не только Израиль знаешь,но и Австралию?
С таким счастьем и до сих пор на свободе

так в наш час глобалізації та інету при наявності розуму необов'язково всюди побувати особисто. гадаєш, ти один поїхав до Ізраілю чи до Австралії. в мене знайомий працював в Австралії - й до речі повернувся, хоча більшість вважала, що ні. а інші знайомі якраз дівчина поїхала в Ізраіль, а там 2023 - й потім вона поїхала таки до Німеччини.

але головне - інша ментальність та інший рівень життя. але не ти його створив, ти приїхав на вже готове, й будувалося це в умовах ближше до українських. а на готове - це завжди легше. тому не треба давати поради космічного масштабу тим, хто ЗАЛИШИВСЯ в Україні. чи тим більш зневажливо ставитися - що ти собі дозволяєш в кожному другому чи першому повідомленні...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman писал(а):"не считай себя самым умным, здесь все евреи" - байка про напис при прильоті в Ізраіль

не поодинокий випадок, коли колишні громадяни срср після 2-3 років в Ізраїлі шукають іншу країну для робити/родини і іншого.

Загалом за кордоном постійно проживає близько 700 000 — 750 000 громадян Ізраїлю, що становить приблизно 10% від усього населення країни.

Основна хвиля еміграції, спричинена високою вартістю життя, бюрократією та геополітичною напругою, прямує до розвинених західних країн.
Найбільші та найвідоміші ізраїльські діаспори (експати) розташовані у таких регіонах:США та Канада:

У Сполучених Штатах проживає найбільша група ізраїльтян за межами батьківщини — близько 350 000 осіб. Значні громади також облаштувалися в Канаді (наприклад, у Торонто та Ванкувері). Емігранти, як правило, добре інтегруються в місцевий ринок праці, працюючи переважно у сферах високих технологій та послуг.

Європа: Популярними напрямками для ізраїльтян є Німеччина (Берлін), Велика Британія (Лондон), а також Ірландія та Кіпр.
Молоді фахівці обирають ці країни через нижчу вартість життя та сприятливіші умови для ведення бізнесу.

Повернення до країн походження: Значна частка ізраїльтян повертається до країн, звідки вони колись репатріювалися, наприклад, до Франції , якщо не змогли адаптуватися до ізраїльських реалій.
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:36

ЛАД писал(а):
  Shaman писал(а):оце нахабний накид, як ЛАД не крутить тухесом
  ЛАД писал(а):Ваши родственники спасли/помогли скрыться хоть одному? Или участвовали в львовском погроме, охране гетто или были "шмальцовниками"?
ще й написаний не один раз.

ваші припущенні нічого не варті, базуються лише на особистій неприязні - але це так розповсюджено було в срср - не подобається хтось, написав свої припущення куди треба - нехай людина доводить
Вы уже совсем берега попутали?
Это вопрос, а не обвинение. Причём в ответ на: "особливо Лад , для якого вбивство 277 000 євреїв в Чехії це незначна подія.... бо євреїв він за людей не рахує...". А это было прямое обвинение.

це хамське питання ЛАД, й ти маєш це розуміти. це як типу питання, коли твої батьки отримали квартиру в Харкові після наклепу - в 37 чи 38?
вони з Шапо обмінюються "люб'язностями" я так бачу. національність тут таке собі.
Особисті "люб'язності" это обычные для будивельника "дурень", "дід" и т.п. То, что было в том посте это переход на национальность. И не притворяйтесь, что вы тот пост не видели.
Хотя у вас очень "широкие взгляды" на оскорбления.

я не розумію про який пост йде мова. про національність - я вам навів відеоприклад, що національність тут то таке. образи з обох сторін схожі. а у використанні слова "жид" ви самі зізналися
про особисті накиди ЛАД не вам розповідати, спочатку треба забрати їх зі своїх повідомлень...
Но уж и не вам.
Я часто пропускал ваши "особисті накиди". В 1, 2, 3, иногда больше постах. Не отвечал на них. Но вам неймётся. Пропускать их бесконечно... простите, но я всё же не толстовец. Тяжело.
Да и сегодня посчитайте сколько раз вы меня упомянули не особо лицеприятно.
А я часто либо просто не отвечал, либо в ответах вам просто обрезал эти "особисті накиди".
Вот вам свеженький пример: "й ЛАД теж на деякий час забув про нещасних палестинців :mrgreen:". Я ни о чём не забув. Мне жаль их, особенно детей. Но они сами выбирают свой путь. На мой взгляд, явно неверный. Если Хезболла и ХАМАС до сих пор отказываются признать само право Израиля на существование. Кто им доктор?

ЛАД ви так полюбляєте оце руське - "а меня за что?". ви скільки раз мене згадували просто так? добре, я не буду вас згадувати в порівняння з Шапо, хоча те, що ви радянська людина - це просто факт (хотів написати по -іншому, ну ок :oops: ). й на скільки вас вистачить? порахуємо

бо я зовсім не толстовець - але завжди відповідаю, я дуже рідко починаю першим ;) й позицію не змінюю через особисту неприязнь ;)

дивиться, палестинці не обирають. це просто черговий приклад, чого НЕ МОЖНА дозволяти диктатури до влади - бо вони вже й не хочуть воювати з Ізраілем, а ХАМАС їх не питає. прийшов до влади в 2005 чи в 2007 - й як ти їх скинеш. це ж шапо розповідав - вони просто знищуюють всіх конкурентів, нема кому керувати, окрім ХАМАСу. в них єдиний вихід я бачу - протекторат Єгипту. це в Газі...

а Раша теж не визнає право України на існування - це як оцінюємо? ;)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 16:39

prodigy писал(а):
  Shaman писал(а):"не считай себя самым умным, здесь все евреи" - байка про напис при прильоті в Ізраіль

не поодинокий випадок, коли колишні громадяни срср після 2-3 років в Ізраїлі шукають іншу країну для робити/родини і іншого.

Загалом за кордоном постійно проживає близько 700 000 — 750 000 громадян Ізраїлю, що становить приблизно 10% від усього населення країни.

Основна хвиля еміграції, спричинена високою вартістю життя, бюрократією та геополітичною напругою, прямує до розвинених західних країн.
Найбільші та найвідоміші ізраїльські діаспори (експати) розташовані у таких регіонах:США та Канада:

У Сполучених Штатах проживає найбільша група ізраїльтян за межами батьківщини — близько 350 000 осіб. Значні громади також облаштувалися в Канаді (наприклад, у Торонто та Ванкувері). Емігранти, як правило, добре інтегруються в місцевий ринок праці, працюючи переважно у сферах високих технологій та послуг.

Європа: Популярними напрямками для ізраїльтян є Німеччина (Берлін), Велика Британія (Лондон), а також Ірландія та Кіпр.
Молоді фахівці обирають ці країни через нижчу вартість життя та сприятливіші умови для ведення бізнесу.

Повернення до країн походження: Значна частка ізраїльтян повертається до країн, звідки вони колись репатріювалися, наприклад, до Франції , якщо не змогли адаптуватися до ізраїльських реалій.

я взагалі не розумію, навіщо з Європи їхати в Ізраіль... чи там з США... з Раші так, треба терміново їхати, поки там в черговий раз не згадали, хто в усьому винен. аналоги чорних сотень вже є.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 17:02

Тим 3,14дарам що вчать нас жити.....

На війні обірвалося життя 20-річного захисника з Київщини - Даніїла Могилянця.
Коли почалося повномасштабне вторгнення, він із родиною виїхав до Німеччини.
Але довго за кордоном не витримав - повернувся, щоб стати до лав ЗСУ.
Йому не раз відмовляли через молодий вік, але Даніїл наполіг на своєму і домігся, щоб його взяли до снайперської роти спецпризначення Нацгвардії.
24 червня він виконував бойове завдання. Цей день став останнім у його житті.
Вдома на нього чекали батьки, брат і вся родина. Тепер вони втратили найдорожче.
🕯 Світла пам’ять захиснику.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 17:20

Дюрі-бачі писал(а):
  Banderlog писал(а):Доречі як ви оцінюєте успішність єврея Євно Азефа?
без поняття хто це такий і розбиратись бажання нема

Ну треба ж таке... до цих пір ми з вами общались на політичні теми як з образованою людиною. :lol:
Не знати Азефа і його роль і місце в Великій Жовтневій Революції
це те ж саме що не знати хто такий марат чи робеспєр в Великій Французькій Революції.
Бандера розробив план теракту проти міністра внутрішніх справ польщі в результаті якого того смертельно ранили, а багатьох з учасників організації разом з Степаном Бандерою посадили...
Азеф організував більше 30 успішних терактів.
В'ячеслав фон Плеве — Міністр внутрішніх справ Російської імперії.
Сергій Олександрович — Великий князь (дядько імператора Миколи II),
Московський генерал-губернатор.
Микола Богданович — Губернатор Уфімської губернії.
Володимир фон дер Лауніц — Градоначальник Санкт-Петербурга.
Георгій Гапон (Піп Гапон)
Правда Азеф одночасно і стучав охранці і здав багатьох подєльніків, но хто з них успішніший, це спорне питання. :lol:
Вивчайте історію, вона циклічна і основні сценарії та типажі повторюються.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 17:28

Shaman писал(а):
  ЛАД писал(а):.............
Вы уже совсем берега попутали?
Это вопрос, а не обвинение. Причём в ответ на: "особливо Лад , для якого вбивство 277 000 євреїв в Чехії це незначна подія.... бо євреїв він за людей не рахує...". А это было прямое обвинение.

це хамське питання ЛАД, й ти маєш це розуміти. це як типу питання, коли твої батьки отримали квартиру в Харкові після наклепу - в 37 чи 38?
Интересный взгляд у вас. :)
"Питання хамське". А слова будивельника вы в упор не видите? Сейчас выделил, может, хоть так заметите.

я не розумію про який пост йде мова. про національність - я вам навів відеоприклад, що національність тут то таке. образи з обох сторін схожі. а у використанні слова "жид" ви самі зізналися
Не розумієте, то й не треба.
Цитировать не буду.
В то, что вы его не видели, не очень верю.
И не понял, в чём я сознался. В том, что это слово является нормальным в Польше и некоторых других странах? И что? Мы не в Польше и у нас это слово звучит оскорбительно.
Так же, как, например, черножопый. А в США так, вроде, воспринимается "негр". Хотя у нас оно не несёт никакого негатива.

бо я зовсім не толстовець - але завжди відповідаю, я дуже рідко починаю першим ;) й позицію не змінюю через особисту неприязнь ;)
Может, вам так кажется?

дивиться, палестинці не обирають. це просто черговий приклад, чого НЕ МОЖНА дозволяти диктатури до влади - бо вони вже й не хочуть воювати з Ізраілем, а ХАМАС їх не питає. прийшов до влади в 2005 чи в 2007 - й як ти їх скинеш. це ж шапо розповідав - вони просто знищуюють всіх конкурентів, нема кому керувати, окрім ХАМАСу. в них єдиний вихід я бачу - протекторат Єгипту. це в Газі...

1. Вы уверены в выделенном? Может, так, но сомневаюсь. Слишком быстро ХАМАС восстанавливает численность, с пополнением рядов у него проблем нет. Во всяком случае, ни от кого такое не слышал.
2. Сбрасывают любую власть.
3. Почитайте, как Египет относится к жителям Газы и насколько сложно выехать их Газы через КПП «Рафах». Как вы думаете, это просто потому, что египтяне "плохие"? Протекторат Египта это фантастика.

а Раша теж не визнає право України на існування - це як оцінюємо? ;)
Раша не отрицала право Украины на существование.
Так же, как не отрицает право Беларуси.
Она была и есть против вхождения Украины в НАТО и против прозападной и антироссийской ориентации Украины. А у наших руководителей не хватило тонкости и ума обеспечить первое (прозападность) без второго (антироссийскости). Лозунги: "Подалі від Росії", - из той именно оперы.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 17:32

Shaman писал(а):.........
я взагалі не розумію, навіщо з Європи їхати в Ізраіль... чи там з США... з Раші так, треба терміново їхати, поки там в черговий раз не згадали, хто в усьому винен. аналоги чорних сотень вже є.
А вам кажется, что в Европе и США нет антисемитизма?
Тем более, учитывая большое количество арабов в Европе.
Кому-то надоедает, а кто-то просто боится. 80 лет не так много, многие помнят.
И едут всё же далеко не массово.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
  #<1 ... 1828518286182871828818289 ... 18334>
Форум:
+ Добавить
    тему