|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Добавлено: Пт 10 июл, 2026 18:20
budivelnik писал(а):А ти мені тут фігвами малюєш. Спочатку попарся хоча б для себе оплативши свою освіту і пенсію своїх батьків.. а вже потім пальци вєєром розставляй...
знову пересмикуєш. я казав шо перед меценатами хрін хто зараз зніме шляпу. а ті хто платить багато податків по факту і є меценат. якого чорта ти переходиш на особисте? я твоїх рідних чіпаю? поміж рог тобі ніхто не давав за те що до батьків прискіпуєшся?
-
tester3373
-
-
- С нами с: 09.02.25
-
-
-
-
Добавлено: Пт 10 июл, 2026 18:44
tester3373 писал(а): Будівельник писал(а):Навіщо мені перед дурнем когось корчити? За останні 5 років я заплатив в Бюдет близько 3 млн грн і ще близько 1,5 млн задонатив в ЗСУ.... Тому Я знаю ради чого ПАРЮСЬ А ти мені тут фігвами малюєш. Спочатку попарся хоча б для себе оплативши свою освіту і пенсію своїх батьків.. а вже потім пальци вєєром розставляй...
знову пересмикуєш. я казав шо перед меценатами хрін хто зараз зніме шляпу. а ті хто платить багато податків по факту і є меценат. якого чорта ти переходиш на особисте? я твоїх рідних чіпаю? поміж рог тобі ніхто не давав за те що до батьків прискіпуєшся?
Ні Ті хто платить багато податків-ті ЗАКОНОСЛУХНЯНІ громадяни А МЕЦЕНАТ це ті хто ПІСЛЯ СПЛАТИ податків робить благодійні внески. Ти б своїми рогами менше хилитав, а то голову собі скрутиш. А те що ти рєдіска(-нехороший человек ТМ Джентельмени Удачі(с)) який своїм батькам навіть пенсію не хоче платити і придумує варіанти як би це подовше затягнути -видно здалеку.
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Пт 10 июл, 2026 19:57
budivelnik писал(а):А те що ти рєдіска(-нехороший человек ТМ Джентельмени Удачі(с)) який своїм батькам навіть пенсію не хоче платити і придумує варіанти як би це подовше затягнути -видно здалеку.
життя своїх батьків ставиш на кон ручаючись за свій базар?
-
tester3373
-
-
- С нами с: 09.02.25
-
-
-
-
Добавлено: Пт 10 июл, 2026 20:16
tester3373 писал(а): budivelnik писал(а):А те що ти рєдіска(-нехороший человек ТМ Джентельмени Удачі(с)) який своїм батькам навіть пенсію не хоче платити і придумує варіанти як би це подовше затягнути -видно здалеку.
життя своїх батьків ставиш на кон ручаючись за свій базар?
Ти б спочатку вивчив де можна(треба) блатувати а де вести себе акуратно.. я 90-ті пройшов А ти де тоді був? в проекті? Тому закрий піддувало дурілка картонна. ПС моїм Батькам вже давно НІХТО нічого зробити не може, не те що який інтернетзалежний студент....
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Пт 10 июл, 2026 20:59
Вітаю. Постійно читаю цю гілку. А вжеж, офтоп, дозволений на вихідних, і навіть вже за відсутності ДС, царство йому небесне, не тільки. Мені здається, я на боці будівельника. Для продовження існування гілки у конструктивному руслі, пропоную будівельнику припинити діалогі з тестером. Хто згідний - плюсуйте. А будівельник нехай сам вирішить, після скількох +, погодитись з пропозицією. Оскількі ще не вихідні - сорі за ...
-
valya
-
-
- С нами с: 31.10.12
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Ірина_, Модератор