Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 205206207208209 ... 232>
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:02

budivelnik написав:если конечно застройщики согласятся

Тут головне заключається в останній фразі
Якщо забудовники згодяться :wink:
1 Вони не згодяться
[/quote]

да не вопрос
пускай дальше лапу сосут, кто запрещает
но бабло получат только на озвученных условиях
думаю ясно выразились - халява закончилась, наступают суровые будни

это все видят, шо застройщики разжирели в последние годы, не по развитию страны

пора и честь знать
а нет, так время рассудит, и посадит на пятую точку однозначно
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:12

это все видят, шо застройщики разжирели в последние годы, не по развитию страны

пора и честь знать
а нет, так время рассудит, и посадит на пятую точку однозначно

Я особисто бачу не мало жирних котиків в різних галузях і при цьому мені абсолютно по барабану як вони будуть триматись під час кризи ( на пятій точці чи в польоті ) , єдине що я знаю точно , так це те що будівельну компанію яка збанкрутує купить інший ( успішний будівельник ) і по любому те що вивільниться в лапки інтернет- мишок не потраплять . особливо по тим цінам про які вони мріють .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:26

Budivelnuku
Sprava ne v tomu komu vonu potrapliat i po iakum tsinam...A v tomu scho tepereshni tsinu ne pruviazani niak do realnogo platighospromoghnogo poputu..Vonu prosto neimovirni z ogliadu na zarplatu i dohodu ukraintsiv
piligrimvt

Подякував: 0 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:30

budivelnik написав:при цьому я отримав стратегічну перемогу

бла-бла-бла. Да ничего вы не получиили - не мечтайте! Вы это УЖЕ постили, обсуждая именно мой прогноз.
Я НИКОГДА НЕ ГОВОРИЛ о 300$ - это ваша больная фантазия...

Я всегда говорил о том, что ДЕПО СЕГОДНЯ! - ВЫГОДНЕЕ ПОКУПКИ НЕДВИГИ!!
20% в валюте для осторожных - немало!!!!

С 200 тыс $ - это 40 тыс.$ Мало??? С остальных сумм - посчитайте сами!

Поэтому6 не покупайте - сидите в депо. получайте прибыль и наблюдайте...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:35

budivelnik написав:Я особисто бачу не мало жирних котиків в різних галузях і при цьому мені абсолютно по барабану як вони будуть триматись під час кризи ( на пятій точці чи в польоті ) , єдине що я знаю точно , так це те що будівельну компанію яка збанкрутує купить інший ( успішний будівельник ) і по любому те що вивільниться в лапки інтернет- мишок не потраплять . особливо по тим цінам про які вони мріють .

да не хай хоть какие там коты, хоть жирные хоть худые
если хде то кот жирный сидит, на продуктах к примеру, так народ так и будет поощрять его "жирность"

а вот жирным котиком на бетоне не получиться сидеть
на бетоне Ж можно отморозить
да и это не сметана, шоб можно было перебиться в трудные годы
:lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 20:42

на бетоне Ж можно отморозить
да и это не сметана, шоб можно было перебиться в трудные годы

Бетон звичайно не сметана , але на шматочок хліба з маслом володіючи парочкою квартир заробити легше ніж орендуючи чуже .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2010 22:42

parkovemisto.com.ua/action/detail.php?ID=1196

я давно припускав такий розвиток подій, - це робиться тільки для того, щоб зафіксувати ШАЛЕННУ ціну на "золоту" клітку... для мене це індикатор, що до адекватних цін залишились місяці, які можна перелічити на пальцях!!
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 бер, 2010 12:47

Іпотечні кредити залишаються недосяжними

Іпотечні кредити залишаються недосяжними
Відсутність грамотності позичальників - додатковий бар'єр для поновлення фінансування. Тепер банки видаватимуть позики тільки клієнтам з прозорими доходами. А до передкризових обсягів іпотечне кредитування повернеться не раніше кінця 2011 року.

Фото panorama.pl.ua

Українців запевняють, що банки помалу відновлюються після кризи. Проте кредитування фізичних осіб і корпоративного сектора досі залишається млявим.

Особливо страждають через відсутність позик будівельники. Експерти переконані, що без грошових вливань відродження ринку нерухомості неможливе.

Однак кількість банків, які нарощують портфелі іпотечних кредитів, зростає повільно. За даними маркетингової компанії "Простобанк Консалтинг", вторинний ринок житла сьогодні кредитують 13 банків, первинний - сім установ. Більшість з них - 16 - входять до 50 найбільших.

У першому півріччі 2009 року взагалі не було охочих видавати іпотечні позики. Хоча ще на початку 2008 року купівлю житла фінансував 41 банк з 50 найбільших. Усі вони активніше кредитували первинний ринок житла, стверджують експерти.

За даними пропозицій 50 провідних банків, у січні 2008 року середня процентна ставка позик на первинне житло у гривні терміном на 25 років складала 16,2% річних, у доларах - 12,9%, у євро - 12,2%, у швейцарських франках - 9,6% річних.

Для вторинного ринку житла банки давали кошти під 16,1% у гривні, 13,1% - у доларах, 12,4% - у євро і 9,6% - у швейцарських франках.

Сьогодні така вартість грошей може хіба що наснитися. Зараз банки готові видавати іпотечні позики на вторинне житло під 23-30% річних у гривні. Первинний внесок повинен складати не менше 30% вартості житла. В іноземній валюті парламент кредитувати заборонив.

"Іпотечну позику можна отримати на придбання заставленого майна або на первинну нерухомість у спільних проектах із забудовниками", - кажуть у Брокбізнесбанку.

Потенційні клієнти можуть зекономити. Якщо вони візьмуть кредит на рік і заплатять відразу половину вартості об'єкта, то річна ставка може скласти трохи більше 20%.
http://www.epravda.com.ua/publications/4ba72b245993e/
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 бер, 2010 12:56

jde написав:Поэтому не покупайте - сидите в депо. получайте прибыль и наблюдайте...

А где эти деньги возьмут банкиры? 8)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 16:58

На Южном берегу цены достигли низшей отметки, дальше дешеветь некуда так как ландшафт не позволяет выделение большого колличества земли.
yaltagrad

#<1 ... 205206207208209 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє