|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 11 кві, 2010 13:30
Ще одна новина:
http://www.odessa-daily.com.ua/lenta-od ... 8----.html
Цемент в 2007-2008 году подорожал без причины Автор: Кирилл БОЙКО, Odessa Daiy Антимонопольный комитет Украины готовится наказать шесть крупнейших в стране производителей цемента за монопольный сговор. Об этом в ходе сегодняшней пресс-конференции сообщил глава АМКУ Алексей Костусев. По его словам, цены на цемент выросли одновременно на 20%. АМКУ не нашел причин для такого сущетсвенного повышения цен. http://biz.liga.net/photonews/EF100047.htmlГенеральный директор АОЗТ "НПО "Созидатель" Леонид Турчин сообщил, что цены на жилье действительно можно снизить почти в два раза, но для этого нужно, чтобы в стоимость строительства не входило огромное количество налогов и "поборов" которые выплачивают застройщики.
"Реальная себестоимость строительства - это чуть больше половины стоимости квадратного метра. Если мы освободим строителей от всевозможных "откатов", то мы получим доступное жилье", - заявил Л. Турчин.
Ось так і формувалася ціна у "будівельників", там монопольна змова, там хабарі, там відкати, а там і будівельник зі своїми маніпуляціями, який обгрунтує будь-яку ціну і 5000 і 10000 і 30000 грн.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 13:38
І навіть з такими маніпуляціями подивиться на їх собівартість:
http://biz.liga.net/articles/EA100071.html
В наведених таблицях наведена кошторисна собівартість і загальна площа, якщо поділити перше на друге то виходить всього 6,4 тис. грн. за м2. А це і економ і бізнес і еліт клас. Звичайно вартість еліт буде вище, а вартість економ класу нижче, тому і наголошується на ціні всього 5,9 тис. грн. для Києва і це рентабельно.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 14:00
До конца 2010 года стоимость частных домовладений в Киеве снизится на 20-30%. Благодаря падению цен в этом сегменте с начала года спрос на домовладения увеличился, росту интереса покупателей будет способствовать и дальнейшее снижение цен. "В отличие от сегмента квартир сегмент домов меньше подвержен влиянию ипотеки -основная масса сделок заключается без привлечения кредитов. Поэтому стоимость объектов будет падать, пока не появится устойчивый платежеспособный спрос.
ну типа для богатых снизиться, а квартиры для бедных нет, такова "логика" риэлторов 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 14:14
Красиво вміє будівельник маніпулювати цифрами, там збрехав так перекрутив .... Вартість житла у 2010 році, кажуть в міністерстві, не перевищить 4,5 тисячі гривень за квадратний метр у регіонах та 5,9 тисячі гривень у Києві.
Отже, всі хто купує за вищими цінами просто лох, якого разводят такі будівельники і ріелтори
. Три повідомлення , всі з різними цифрами починається від 4,5 переходить до http://biz.liga.net/articles/EA100071.html В наведених таблицях наведена кошторисна собівартість і загальна площа, якщо поділити перше на друге то виходить всього 6,4 тис. грн. за м2.
Потім згадується шо: цены на жилье действительно можно снизить почти в два раза, но для этого нужно, чтобы в стоимость строительства не входило огромное количество налогов и "поборов" которые выплачивают застройщики.
Звідси робиться висновок що будівельники - засранці .
Насправді у всіх моїх табличках видно що податки і " побори " ( наприклад передача 10 % збудованого житла - місту ) стоновлять більшу половину кінцевої ціни . І все одно винуваті будівельники . Це ми виявляється податки придумали , чи це для нас відбирають 10 -20% збудованого житла для передачі малозабезпеченим які 20-40 років в черзі на покращення стоять .
Коротше хрюндік- він і в Африці хрюша . Чув де звін а не знає де він .
1 До речі я зараз по 5200 продаю , мене в чому звинувачуєте
2 85 % житла в Україні продається по ціні нижчій 6000 грн за квадрат , чогож Ви в Києві сидите , їдьте в Івано-Франківськ - купите по 4000 і з вибором .
Так що вже раз не давно писав
Нічого зеркалу дорікати коли рожа крива.
Хочете підвищену заробітну плату в Києві , не дивуйтесь що якась її частинка( та що підвищує ) створюється за рахунок підвищення цін в Києві і на нерухомість в тому числі.
Єдине що радує , так це те що за рік собівартість будівництва в головах форумчан піднялась з 200 доларів по 5,00 до 600 доларів по 8,00
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 14:46
Приват начал давать ипотеку под жилье на печере. А вы говорите денег нет и все плохо...Андрей!
-
balambas
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 14:47
Три повідомлення з посиланнями на офіційні джерела і прес-конференції, не те що ваша брехня.
4,5 тис. грн. - для регіонів
5,9 тис. грн. - економжитло в Києві
6,4 тис. грн. - середня собівартість житла що будується в Києві.
Але і тут ви цифрами маніпулюєте.
Я на відміну від вас працюю і у мене нема часу постійно вашу брехню і маніпуляції викривати і лайно ваше розгрібати, хоча розумні люди бачать хто ви є насправді.
Кожен крав потроху: трошки чиновник за землю і дозволи, трошки виробник будівельних матеріалів через монополізацію і відкати, трошки будівельник, завищуючи собівартість, трошки банкіри, трошки ріелтори, і вся ця піз...братія хочуть щоб заплатила звичайна людина. Як ви там стверджували, лише пару відсотків мають права на квартири, а решта в бараки, пахати на цих жлобів.
Тепер, щодо вас, то до вашої діяльності мені справ нема, а ось до вашої брехні і маніпуляцій на форумі то гидко читати.
Щодо мене, то скажіть мені чому ви наділили себе правами вказувати мені що робити. У вас комплекс самовпевненого і самозакоханого диктатора розвивається.
Це маразм, те що зараз робиться в країні. За даними ООН 80% українців живуть за межею бідності, країна занепадає, населення вимирає, багато ледь зводить кінці з кінцями. Я ненавиджу тих хто краде, а всі вище перераховані це крадії, злодії і бандити, але суду для них нема, бо він також крадуть. Але всі люблять брехати, маніпулювати людьми, щоб вони гірше рабів були, все віддавали заради вашого збагачення.
Як там ви стверджували тільки маленька частина людей в Україні мають право на житло, а решта повинні бути гірше рабів, пахати і не мріяти про дах над головою. Я ненавиджу людей з таким світоглядом.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 14:59
hrundik написав:Три повідомлення з посиланнями на офіційні джерела і прес-конференції, не те що ваша брехня. 4,5 тис. грн. - для регіонів 5,9 тис. грн. - економжитло в Києві 6,4 тис. грн. - середня собівартість житла що будується в Києві. Але і тут ви цифрами маніпулюєте.
Я на відміну від вас працюю і у мене нема часу постійно вашу брехню і маніпуляції викривати і лайно ваше розгрібати, хоча розумні люди бачать хто ви є насправді. Кожен крав потроху: трошки чиновник за землю і дозволи, трошки виробник будівельних матеріалів через монополізацію і відкати, трошки будівельник, завищуючи собівартість, трошки банкіри, трошки ріелтори, і вся ця піз...братія хочуть щоб заплатила звичайна людина. Як ви там стверджували, лише пару відсотків мають права на квартири, а решта в бараки, пахати на цих жлобів.
Тепер, щодо вас, то до вашої діяльності мені справ нема, а ось до вашої брехні і маніпуляцій на форумі то гидко читати.
Щодо мене, то скажіть мені чому ви наділили себе правами вказувати мені що робити. У вас комплекс самовпевненого і самозакоханого диктатора розвивається.
Це маразм, те що зараз робиться в країні. За даними ООН 80% українців живуть за межею бідності, країна занепадає, населення вимирає, багато ледь зводить кінці з кінцями. Я ненавиджу тих хто краде, а всі вище перераховані це крадії, злодії і бандити, але суду для них нема, бо він також крадуть. Але всі люблять брехати, маніпулювати людьми, щоб вони гірше рабів були, все віддавали заради вашого збагачення. Як там ви стверджували тільки маленька частина людей в Україні мають право на житло, а решта повинні бути гірше рабів, пахати і не мріяти про дах над головою. Я ненавиджу людей з таким світоглядом.
+100 !!! Этого лоха будивельныка надо ставить на место, а то разогнался здесь на форуме понимаешь..... Учит. Все стоит мертвым грузом, а он учит как надо жить.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:00
Кожен крав потроху: трошки чиновник за землю і дозволи, трошки виробник будівельних матеріалів через монополізацію і відкати, трошки будівельник, завищуючи собівартість, трошки банкіри, трошки ріелтори, і вся ця піз...братія щоб заплатила звичайна людина
кажіть звичайна людина А чи не є Ви та сама піз...братія то до вашої діяльності мені справ нема, а ось до вашої брехні і маніпуляцій на форумі то гидко читати.
Не читати - маєте повне право , хамити - ні ( за виключенням що Ви відносетесь до своєї .. братії ) Як там ви стверджували тільки маленька частина людей в Україні мають право на житло,
Я не КС і тлумачити статті конституції права не маю , а в конституції записано :
Право на житло - мають всі .
Так от крім бомжів ( та й то в основному за власним бажанням ) - житло мають всі - тут конституційне право збережене , а от на рахунок того щоб кожному чесному студенту який звичайна людина житло в Києві виділяли тільки за те що він не любить брехати, маніпулювати людьми - в Конституції нічого не сказано , а капіталістична ідеологія каже просто
Кожному по результатам його праці
Отримали за свою працю кошти яких достатньо для купівлі житла на Хрещатику - вибирайте самі купувати чи на відпочинок їхати .А якщо отримали на суху шкірку від хліба - задумайтесь , може щось не так робите 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:01
balambas написав:Приват начал давать ипотеку под жилье на печере. А вы говорите денег нет и все плохо...Андрей!
кто сказал шо денех нет?
у банков проблема кому их дать и уже давно)))
депо подносят, а кредитный портфель тает от месяца к месяцу
проблема найти надежного кредитчика
а шо приват? ощад вон уже под 19% дает в грн
не вопрос, берите
от 30% первоначальный
токма во сколько оценят банкиры залог, вопрос, и сколько прийдется первоначального взноса в итоге заплатить?
да и 19% это дохр по любому
причем ипотека ипотекой а цены ценами
одно другое не заменяет
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:02
V_Igor написав:Будивельник еще и брехло...  кто б сомневался "Не хвилюйтесь не злипнеться. 1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )" "Не хвилюйтесь не злипнеться. 1 Це мої гроші і вважайте що я поклав їх на депозит" найдите 10 отличий 
Вопрос будевельнику,так чьи же всё таки деньги?
Если можно простой ответ из трёх слов.
-
Анд_рей
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-