|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:27
budivelnik написав:Хочете сказати що заробляти 100 доларів в 2005 було в 2 рази легше ніж 100 доларів сьогодні
именно...
лично мне да, до 2008 года 100 долларов зарабатывалось легче...
легче зарабатывалось и население с деньгами легче расстовалось. теперь у многих нет уверенности стабильного зароботка в ближайшие годы, и перед тем как влазить в ипотеку будут задумываться и вспоминать примеры из жизни - нестабильность валют и процентных ставок, сокращение доходов и потеря работы.
зы недвига не дорожает, а ваша подпись неменяеться...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:29
Хочете сказати що заробляти 100 доларів в 2005 було в 2 рази легше ніж 100 доларів сьогодні
именно... лично мне да, до 2008 года 100 долларов зарабатывалось легче...
Я приводив приклад до 2005 , а не з 2005 по 2008 зы недвига не дорожает, а ваша подпись неменяеться...
Так і не падає в 2 рази 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:33
budivelnik написав:Новострой сейчас тоже по 400 долларов за квадрат? По-моему это Вы зажерлыся и ещё пытаетесь ещё всю вину спихнуть на кого-то.
Спеціально для Вас : Київ - 58 млн кв м житла , з яких 57,5 млн кв м у власності Киян і 0,5 млн кв м у Власності будівельників . 1 Чому Ви думаєте що будівельники повинні опустити ціну в той час коли у населення є в 100 разів більше житла , з якого як мінімум 10 млн кв м були побудовані за 1990-2005( інших 47,5 млн кв м були побудовані ще раніше ) і продані будівельниками - Киянам по середній ціні в 300 доларів за квадрат + ці люди це житло вже проамортизували , чому Ви від них не вимагаєте продати по нехай 900 ( вони ж при цьому отримають 200% навару ) 2 Як думаєте справедливо вимагати від будівельників обмежувати свої прибутки , в той час дозволяючи іншим ( яких в сотні раз більше ) отримувати 200 % прибутку на товарі який ці ж будівельники створили 3 Що Ви скажете покупцю , який буде заставляти Вас продавати товар який Ви виготовляєте- дешевше , мотивуючи тим що після продажу він хоче отримати 200 % за 10 років , а Ваша відпускна ціна не дозволяє йому цього зробити.
При чем здесь количество. Я Вам одно - а вы не за рыбу гроши. Почему строители новострой не продают по 400 долларов? А Вы мне начинаете рассказывать, что у Вас только 1 % товара
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:36
budivelnik
Так все до цього йде.
Я думаю Ви самі дуже гарно бачите, що ціни повільно повзуть вниз.
І якщо власник вторинного житла може чекати роками і не змінювати ціну, якщо його не винудять обставини, коли потрібні будуть гроші, то будівельники не можуть чекати вічно - тому що це їх бізнес, і невикуплені новобудови ще нікому прибутку не приносили.
Тому я думаю, що основний важіль все ж таки йде від забудовників, які не можуть в сьогоднішніх реаліях не понижати (плавно) вартість кв. метру.
А з приводу того, як може 1 відсоток впливати на 99, я Вам поясню.
Якщо новобудова у 1% коштує однаково з квартирою в будинку, якому 50 років, то я виберу новобудову і куплю її у 1% продавців. Тобто решті 99% прийдеться знижувати ціни на свої хатинки, для того, щоб я звернув на них увагу.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:39
Почему строители новострой не продают по 400 долларов? А Вы мне начинаете рассказывать, что у Вас только 1 % товара
Шановний , припустимо Ви виготовляєте компютери.Ваші можливості не позволяють Вам виготовити більше ніж наприклад 100 шт в місяць
Приходите Ви на ринок , дивитесь , а там компи які Ви 10 років тому продали коштують 1000 .
Будете свої сьогоднішні продавати по 100 , чи піднімете ціну до 800 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:43
mation написав:budivelnik
А хто Вас запевнив у тому, що пересічний українець ПОВИНЕН компенсувати Вам хабарі, які Ви даєте посадовцям? Може Ви будете давати хабарі не мільйонами, а сотнями мільйонів, і закладати це все в собівартість і, як наслідок, доказувати, що Ви не можете будувати дешевше.
Да всё это откровенная лапша для тех лохов, которым будивельныкы впаривали квадратные метры по астрономическим ценам, пользуясь общей неграмотностью населения и нежеланием разбираться в вопросе. "Хабари" - понятие абстрактное (думали, а некоторые и продолжают оставаться в этом сладком сне о мегаприбылях на пустом месте), его измерить нельзя, а значит можно раздувать "себестоимость" бесконечно долго. Однако, оказалось, что не бесконечно.
И в реальных прибылях оказались те будивельныки, которые соскочили с рынка строительства еще в 2008 году и теперь занимаются другим бизнесом. Всем остальным - долги и жесткие реалии кризиса, неумолимая статистика и поумневшие (кто на кредитах, а кто на падении цен) покупатели.
-
Sallivan
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:43
Slon_Nosov написав:зы недвига не дорожает, а ваша подпись неменяеться...
да лампачки, если даже на 15% по итогам года будет вниз)))
тут ведь работа в чем?
говорить на черное - белое
собственно в его подписи уже сейчас брехня
в некоторых областных центрах уже сейчас предложение новостроя от 4000
а у него 5000 да еще +150 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:46
Якщо новобудова у 1% коштує однаково з квартирою в будинку, якому 50 років, то я виберу новобудову і куплю її у 1% продавців. Тобто решті 99% прийдеться знижувати ціни на свої хатинки, для того, щоб я звернув на них увагу.
Так так і відбувається .
Єдина проблема в тому що собівартість ніхто не відміняв , тому після досягнення якогось порогу - кількість новобудов стане меншою ніж потреба в них і почнеться знову рух догори .
Мінімальна границя як на мене 5,6 млн кв м ( це не мої розрахунки , це аналіз того що відбувалось раніше .За останні 50 років нижче ніж 5,6 млн кв м( 2000 рік ) жодного разу не будувалось )
На 5,6 млн кв м , ми виходимо в цьому році .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:50
budivelnik написав:именно... лично мне да, до 2008 года 100 долларов зарабатывалось легче...
Я приводив приклад до 2005 , а не з 2005 по 2008  [/quote] опять в трех фразах манипулируете... Хочете сказати що заробляти 100 доларів в 2005 було в 2 рази легше ніж 100 доларів сьогодні?
да, в 2005 100 уе заработать было легче, лично мне.
за такие деньги как сейчас просят большинство покупать небудет, что собственно и происходит. чем батрачить на банк, лучше тратить деньги на отдых и получать удовольствие от жизни, а не думать сколько тебе сегодня процентов по кредиту насчитали...
да, может хотелось бы еще одну комнату под домашний кинотеатр и кухню по-больше, но с такой ситуацией в стране и туманным будущем впрягаться в долгосрочные отношения с банками нелогично...
по сему в бижайшем будущем дорожатьне будет.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:56
Андрей_В написав:Slon_Nosov написав:зы недвига не дорожает, а ваша подпись неменяеться...
да лампачки, если даже на 15% по итогам года будет вниз))) тут ведь работа в чем? говорить на черное - белое собственно в его подписи уже сейчас брехняв некоторых областных центрах уже сейчас предложение новостроя от 4000 а у него 5000 да еще +150 
А он не может втихую подпись поменять, я еще полгода назад сделал копи-паст его "прогнозов", которые уже сейчас не соответствуют реалиям. Одно только "дешевшати не буде" чего стоит с учетом последнего полугодия 
-
Sallivan
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему