|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:21
ту Будивельнык
таки слегка посмотрел Ваши подсчеты. мне кажется, что Вы не совсем корректно работаете с данными, т.к. Вы приводите цифры по стату НБУ на отчетную дату, где показывается только размер задолженности по видам кредитов. А отслеживания объемов выдачи и погашения ипокредитов у Вас нет. Я же смею предположить, что до начала кризиса объемы погашения/досрочного погашения были значительно выше, т.к. был рост и народ лупил большие деньги. Это, в свою очередь, может говорить, что объем реально выданных кредитов был существенно выше, чем цифры по задолженности НБУ на отчетную дату. А это уже должно внести коррективы в Ваши первичные рассуждения
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:29
даже с учетом того, что сейчас согласно Вашим же расчетам получается 81 ярд, а было 88, т.е. разница 7 ярдов, а это почти 10%-тов, что значительно превышает погрешность).
А сісти і порахувати щоб побачити що погрішність в мінус менні і в плюс обвалістам - здоровя і розуму не вистарчило Ще раз пояснюю , тут море людей , які звикли спілкуватись з допомогою епітетів і коли бачать повідомлення більше ніж в 10 слів , їх відразу клинить , з іншого боку парочка буквоїдів які шукають бліх , типу Ви помилились в 4 знаці після коми значить все інше не правильно , от і приходиться маневрувати - спрощуючи , а точність погіршувати тільки на користь обвалістів , щоб буквоїди не діставали . А за идею побороться имея свободного времени вагон кишка тонка?
А в чому полягає Ваша боротьба
У викриках що всі навколо погані
Якби Ви плюнули на свій бізнес і без викриків тихо почали працювати в царині будівництва надаючи населенню дешеве і якісне житло - це боротьба ( що я до речі і роблю )
А викрики і обливання брудом без конкретної роботи це не боротьба , це 3,14здьож
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:38
[quote="budivelnik"][quote]
1 Скажіть мені яка відстань від центру Києва до околиці
Ризикну заявити що мінімально -30 км
2 Що таке 15 хв їхати до Києва
Знову ж ризикну припустити що це 20 км
3 Таким чином Ви порівнюєте житло з відстанню від центра міста в 12 км як в мене і 50 км як у Вас
4 З іншого боку по 700 доларів в мене 82 кв м з сумою в 57000 а не 250 кв м з суммою в 150000 , як не як різниця в вартості в три рази , якщо Ви завтра прийдете і заявите що Вам потрібно 250 кв м і умовою виставите ціну в 600 доларів , я Вам збудую і за 12 км від центру і при цьому все одно отримаю досить непоганий прибуток з обєкту в 25000-30000 доларів.
[quote]
Тобто за Вашою логікою будинок за 100 км від центру Москви повинен коштувати дешевше ніж будинок за 12 км від центру Львова.
Мені здається більш коректне порівняння все ж таки за відстанню до окраїни, а не до центру.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:41
Tugarin Zmej написав:ту Будивельнык
таки слегка посмотрел Ваши подсчеты. мне кажется, что Вы не совсем корректно работаете с данными, т.к. Вы приводите цифры по стату НБУ на отчетную дату, где показывается только размер задолженности по видам кредитов. А отслеживания объемов выдачи и погашения ипокредитов у Вас нет. Я же смею предположить, что до начала кризиса объемы погашения/досрочного погашения были значительно выше, т.к. был рост и народ лупил большие деньги. Это, в свою очередь, может говорить, что объем реально выданных кредитов был существенно выше, чем цифры по задолженности НБУ на отчетную дату. А это уже должно внести коррективы в Ваши первичные рассуждения
Коли я служив в армії мій командир роти казав слідуюче :
Старшина ,
спочатку зроби те за що нас можуть розстріляти ,
потім те за ща нас можуть насварити ,
потім те що сам вважаєш за потрібне
і тільки потім те за що нас похвалять.
Таким чином я й дію все своє життя і стосовно форуму моя робота проста
Спочатку я надаю 1 % інформації - який надасть можливість зрозуміти все що твориться на 70% , якщо форумчани зрозуміли або захотіли зрозуміти , я надаю слідуючих 10 % , які вже менше впливають на реальне життя , але які уточнюють результати .
30% того що я знаю , я що жодного разу тут не викладав , внаслідок не сприйняття аудиторією навіть перших 10%
Сумбурно , але надіюсь зрозумієте.
Тезово в 1 % того що я писав:
Ціна продажу житла складається
30% - собівартість , 30%-податки , 30% - прибутки ,10% - вартість грошей
Підтвердженням пункту вище і того що всі галузі в Україні працюють приблизно по подібним правилам є ВВП держави
ВВП - приблизно 900 млрд
Податки +пенсійний - 450 млрд
Собівартість + прибуток- 450 млрд
Те що 90% тут присутніх називає будівництвом житла і з чого вичисляє собівартість житлового будівництва , а саме будівництво голої коробки - в кінцевій ціні житла становить всього 15-20%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:41
budivelnik написав:А в чому полягає Ваша боротьба У викриках що всі навколо погані Якби Ви плюнули на свій бізнес і без викриків тихо почали працювати в царині будівництва надаючи населенню дешеве і якісне житло - це боротьба ( що я до речі і роблю ) А викрики і обливання брудом без конкретної роботи це не боротьба , це 3,14здьож
В чем борьба полягае объяснять не требуется.
А строить это не мое дело, у меня свое есть, и поверьте на слово, там я дорожу каждым клиентом и не пытаюсь, как строители, каждого развести на бабло. Бо я расчитываю что клиент ко мне еще вернется, а строителям далампачки, впарил и забыл. Только не надо сейчас доказывать, что это не так. У нас весь бизнес так работает, тот который на постоянных клиентах не живет.
Хотя видимо скоро прийдется начинать строиться, бо от прадаванов адеквата еще долго ждать, годика два.
Буду у вас консультироваться 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:44
budivelnik написав:даже с учетом того, что сейчас согласно Вашим же расчетам получается 81 ярд, а было 88, т.е. разница 7 ярдов, а это почти 10%-тов, что значительно превышает погрешность).
А сісти і порахувати щоб побачити що погрішність в мінус менні і в плюс обвалістам - здоровя і розуму не вистарчило
Ще раз пояснюю , тут море людей , які звикли спілкуватись з допомогою епітетів і коли бачать повідомлення більше ніж в 10 слів , їх відразу клинить , з іншого боку парочка буквоїдів які шукають бліх , типу Ви помилились в 4 знаці після коми значить все інше не правильно , от і приходиться маневрувати - спрощуючи , а точність погіршувати тільки на користь обвалістів , щоб буквоїди не діставали .
Э, Будивельнык, сёня не с той ноги встали, или вчера поздно лягли, общаясь с Андрюшей???
Вначале считать научитесь и с правильными данными корректно работать, а потом будете словами, типа "буквоеды", разбрасываться...
Я не сильно рублю в технологии строительства, поэтому на эту тему с Вами не дискутирую. Так и Вы не выдавайте себя за умника в области финансового анализа, коли мозга для этого не достаточно.
Так-то вот
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:45
Мені здається більш коректне порівняння все ж таки за відстанню до окраїни, а не до центру.
1 І так і ні , хоча в мене відстань від околиці -0 км. , тому порівнювати відстань в 15 км від околиці Києва і 0 км від околиці Львова - дещо не коректно
2 На відстані 15 км від околиці Львова я можу купити землю в рази дешевше , тобто навіть за 500 доларів сотка.
3Не забудьте , що крім відстані від міста з моїми цінами рівняють ціни будинку в три рази більшого від моїх квартир , тобто це приблизно як рівняти ціну таврії і вантажної машини по середній ціна металу який використовується у випуску цих автомобілів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:48
Investor_K написав: Не надоело 
Вот тут много мусора аля
Недвижимость даражала
Недвижимость даражает
Недвижимость будиттокмадаражать
можете пользоваться)))
ukr.net/news/jekonomika/subject/Nedvizhimost-179.html
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 09:50
Tugarin Zmej написав:budivelnik написав:даже с учетом того, что сейчас согласно Вашим же расчетам получается 81 ярд, а было 88, т.е. разница 7 ярдов, а это почти 10%-тов, что значительно превышает погрешность).
А сісти і порахувати щоб побачити що погрішність в мінус менні і в плюс обвалістам - здоровя і розуму не вистарчило Ще раз пояснюю , тут море людей , які звикли спілкуватись з допомогою епітетів і коли бачать повідомлення більше ніж в 10 слів , їх відразу клинить , з іншого боку парочка буквоїдів які шукають бліх , типу Ви помилились в 4 знаці після коми значить все інше не правильно , от і приходиться маневрувати - спрощуючи , а точність погіршувати тільки на користь обвалістів , щоб буквоїди не діставали . Э, Будивельнык, сёня не с той ноги встали, или вчера поздно лягли, общаясь с Андрюшей??? Вначале считать научитесь и с правильными данными корректно работать, а потом будете словами, типа "буквоеды", разбрасываться... Я не сильно рублю в технологии строительства, поэтому на эту тему с Вами не дискутирую. Так и Вы не выдавайте себя за умника в области финансового анализа, коли мозга для этого не достаточно. Так-то вот
Шановний , а в чому не коректність моєї роботи
Перш ніж таке стверджувати , приведіть свої данні спираючись не на інформацію БабаБабіСказала , потім проаналізуйте їх на цих сторінках , потім зробіть власні висновки , потім порівняйте свої висновки з висновками інших , а вже потім зубоскальте , а так Ваші слова можна сприймати як безсилий пук у воду.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1