1. Поки що шепнули фразу, що на 1% вниз - я так зрозумів, що мали на увазі ПО ВСІХ ВАЛЮТАХ.
2. Дійсно зараз мінімум для відкриття вкладу - 5000 грн. Але , якщо в валюті - то значно менше - всього 500 евро, або 500 доларів. Такі ж можуть бути й поповнення.
У мене діє договір на 3 роки з автоматичною капіталізацією (якщо не прийшов за відсотками У ДЕНЬ ЇХ НАРАХУВАННЯ), тепер такого немає - приходь, отримуй проценти, і, якщо їх нараховано менше, ніж 5000 грн. на місяць, то треба позичати у тещі і докладати. Я так рОблю!
"Укренерго" позичить 100 мільйонів у Промінвестбанку
Промінвестбанк надасть Національній енергетичній компанії "Укренерго" кредит на 100 млн. гривень.
Відповідний кредитний договір підписаний 20 серпня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу НЕК.
Як повідомлялося, "Укренерго" у середині липня оголосила про проведення тендеру на надання компанії кредиту в розмірі 100 млн. гривень терміном на один рік.
"Укренерго" здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни.
НЕК є державним підприємством, перебуває у підпорядкуванні Міністерства палива та енергетики.
Промінвестбанк заснований в 1992 році. На початок липня 2010 року найбільшим акціонером фінустанови був російський Внєшекономбанк із часткою 93,84%.
http://www.epravda.com.ua/news/2010/08/27/246172/
ПиБ застолбил "Укренерго"...?????
Как известно российские бани предоставляют кредиты под залог бизнеса.....
Плюшкин написав:"Укренерго" позичить 100 мільйонів у Промінвестбанку ***** ПиБ застолбил "Укренерго"...????? Как известно российские бани предоставляют кредиты под залог бизнеса.....
и правильно, юрмордам под бизнес, физмордам под жизнь, аля 90-е
не родовид а Надра!!!самый нереальный и экстремальный банк того часу vyubt погарели тогда но сейчас все успокоилось... люди тихо бабки снимают... скоро в него вольют 10 млрд грн вот тогда банк заживет!
Diplomnet написав:не родовид а Надра!!!самый нереальный и экстремальный банк того часу vyubt погарели тогда но сейчас все успокоилось... люди тихо бабки снимают... скоро в него вольют 10 млрд грн вот тогда банк заживет!