|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:41
budivelnik написав:Придет и время и решение. Ипотечникам оно не понравится…..
Тому на сьогодні банки спокійні як удави 1 Те що вони видали в кредит повністю перекривається вартістю застави 2 Люди гасять іпотечні кредити в рази краще ніж інші види кредитів 3 Халявного житла не було і не буде.
Будівельник, Ви звідки інформацію про банки берете?
Зі стату НБУ?
Я працюю в Банку і можу сказати, що по 1 і 2 пункту - це повна брехня.
В банках повно проблемних кредитів і з кожним днем їх кількість збільшується.
Вам вже радили писати лише про ту справу в якій Ви компетентні, банки Вам краще не чіпати.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:42
1.раз вам до «одного місця» банковское дело рассуждайте о том, что вам ближе. 2.первый пункт поставил крест на остальных.
1 Шановний , мені особисто не подобається коли хтось за дві хвилини пробує навчите мене тому що я вчив 5 років в інституті і 20 на роботі , тому я ніколи не вдаюсь і не влажу в конкретні деталі роботи людей яким довіряю , мені достатньо задати їм запитання типу
Поясни мені на хлопський розум як Ви визначаєте величину застави ...
І отримати відповідь в двох фразах , а не посиланням мене до вивчення теорії
2 Як правило , знаючи мене , мені дають відповідь спираючись на ті фактори які мають найбільший вплив на вирішення цього питання ( як правило це фактори які на 70 % впливають на вирішення цього питання ) , остальних 30 % я завжди залишаю на поталу фахівцям так як те що вони знають згідно власної підготовки і навиків - мені може бути ніколи не потрібно , тому цими речами голову собі я не забиваю
3 Ваш ображений тон , показує що аргументів Вам не вистарчає , але останнє слово Ви вирішили залишити за собою - Ваше право , але де ще як не на форумі , де всі сховались за ніками не спробувати навіть задаючи дурні запитання отримати розумні відповіді . Просто потрібно вміти фільтрувати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:46
mation написав:budivelnik написав:Придет и время и решение. Ипотечникам оно не понравится…..
Тому на сьогодні банки спокійні як удави 1 Те що вони видали в кредит повністю перекривається вартістю застави 2 Люди гасять іпотечні кредити в рази краще ніж інші види кредитів 3 Халявного житла не було і не буде.
Будівельник, Ви звідки інформацію про банки берете? Зі стату НБУ? Я працюю в Банку і можу сказати, що по 1 і 2 пункту - це повна брехня. В банках повно проблемних кредитів і з кожним днем їх кількість збільшується. Вам вже радили писати лише про ту справу в якій Ви компетентні, банки Вам краще не чіпати.
Уточніть
1 Скільки всього виданих кредитів ( всі цифри можна давати в попугаях)
2 Скільки з них іпотечних
3 Процент проблемних загальний
4 Процент проблемних іпотечних
Думаю що проблемних кредитів виданих студентам під купівлю телефонів - приблизно з 30% , проблемних іпотечних ( тобто які не реструктуризовані ) і по яким не гаситься хочаб відсотки - не більше 1%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:47
budivelnik написав:1.раз вам до «одного місця» банковское дело рассуждайте о том, что вам ближе. 2.первый пункт поставил крест на остальных.
1 Шановний , мені особисто не подобається коли хтось за дві хвилини пробує навчите мене тому що я вчив 5 років в інституті і 20 на роботі , тому я ніколи не вдаюсь і не влажу в конкретні деталі роботи людей яким довіряю , мені достатньо задати їм запитання типу Поясни мені на хлопський розум як Ви визначаєте величину застави ... І отримати відповідь в двох фразах , а не посиланням мене до вивчення теорії 2 Як правило , знаючи мене , мені дають відповідь спираючись на ті фактори які мають найбільший вплив на вирішення цього питання ( як правило це фактори які на 70 % впливають на вирішення цього питання ) , остальних 30 % я завжди залишаю на поталу фахівцям так як те що вони знають згідно власної підготовки і навиків - мені може бути ніколи не потрібно , тому цими речами голову собі я не забиваю 3 Ваш ображений тон , показує що аргументів Вам не вистарчає , але останнє слово Ви вирішили залишити за собою - Ваше право , але де ще як не на форумі , де всі сховались за ніками не спробувати навіть задаючи дурні запитання отримати розумні відповіді . Просто потрібно вміти фільтрувати.
Я тут ни кого не учу, вас в частности. Если вы на основе своего обращения к знакомому банкиру, делаете вывод о работе банковской системы Украины в целом и о оценке залогов в частности, то может быть вы не будете нам навязывать свое мнение?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:47
Андрей_В написав:Какие квартиры можно купить от $15 тыс
интересная статья, чувствуется рекламный характер, но всеже описание неплохое.
жаль что цена в конечном итоге почти как в киеве почти 1К м2.
подождем дальнейшего развития событий.
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:50
budivelnik написав:mation написав:budivelnik написав: При цьому у них житло , у Вас гроші , поки Ви не підете в їх сторону , вони не зрушать у Вашу , так і будете сидіти гобсеками , а я за той час буду потихеньку будувати і продавати .
Це теорія (в тому числі і у Вашому підписі), а практика показує, що з опущеною головою потихеньку вони рушать у сторону зниження вартості житла.
Я не знаю хто й куди зрушив , але ті хто зрушили по мою нерухомість в 2010 чомусь заплатили нв 15-20% більше ніж ті хто купив в листопаді 2009 Напевно ті люди що купували виплачуючи мені по 0,5 млн грн - і не знають що в Києві ж...опа і завтра все буде дешевше . Дивно тільки одне , як такі ( на мій погляд дуже розумні , на Ваш тупі ) змогли при кризі без кредитів такі сумми заакамулювати і в мої руки передати.
И кто вам тут поверит??? По вашим же словам покапатели заплатили в 2009-м больше чем в 2007-м, а в 2010-м больше или столько же как и в 2008-м??? И это в долларах! Ну-ну... Рассказывайте дальше...
Востаннє редагувалось jde в Вів 31 сер, 2010 14:50, всього редагувалось 1 раз.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:50
budivelnik написав:При цьому у них житло , у Вас гроші , поки Ви не підете в їх сторону , вони не зрушать у Вашу , так і будете сидіти гобсеками , а я за той час буду потихеньку будувати і продавати .
Прикол в том, что найти ещё денег ОЧЕНЬ тяжело, а снизить цену - легко.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:51
Oven написав:budivelnik написав:Oven написав:Мне вот, что понравилось: «Село__3090». То есть хата в селе в 50 м/кв. будет стоить $20000, а квадратов в 70 - $30000? И это без стоимости земли, или это за м/кв. участка?
На дурні запитання бувають тільки дурні відповіді , тому якось уточніть як саме запитання так і приведіть свою думку по ньому , щоб мені було легше Вам відповідати.
Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.? http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=69http://forum.finance.ua/topic62101.html?start=0http://forum.finance.ua/topic62101.html?start=15Додано: Ср 17 Лют, 2010 13:54 Ціна продажу і все що з цим повязано За рік спілкування проведенному на сторінках форуму , для мене стало очевидно кілька речей . Одна з таких речей - це те , що люди змішують поняття ціни. Для них заявка Можна побудувати за 400 доларів квадрат і Можу продати за 400 доларів квадрат - це тотожні твердження . Насправді ціна продажу кв м житла складається ( якщо грубо ) 1 Вартість матеріалів 2 Заробітна плата 3 Вартість земельної ділянки 4 Прибутку 5 Відчислень місту 6 Податків 7 Вартості грошей 8 Вартості продажу В залежності від типу обєкта його розміщення і кінцевого призначення , будь який з вищеназваних 8 під-пунктів має різну частку в кінцевій сумі , не говорячи вже про те , що й сама сума може плавати в широкому діапазоні. Давайте розглянемо слідуючу табличку по приватному будинку _______ Приватний будинок для себе ___ Приватний будинок на продаж ___________________ _______ _$_ _ _%_ _ _$_ _ _%_ ___________________ _______ 450 _ 100 _ 731 _ 100 1 Вартість матеріалів _______ 250 __ 55 __ 250 __ 34 2 Заробітна плата ___________ 150 __ 33 __ 150 __ 21 3 Вартість земельної ділянки _ 50 __ 11 __ 100 __ 14 4 Прибутку _________________ 0 ____ 0 ____ 100 ____ 14 5 Відчислень місту ___________ 0 ____ 0 ____ 10 ____ 1 6 Податків ___________________ 0 ____ 0 ____ 50 ____ 7 7 Вартості грошей ____________ 0 ____ 0 ____ 50 ____ 7 8 Вартості продажу ___________ 0 ____ 0 ____ 21 ____ 3 Отже : При будівництві для себе можна уникнути податків , і не враховувати прибуток і вартість грошей , по тій простій причині , що будуючи для себе людина може собі не рахувати заробляє вона на цьому чи втрачає . Як бачите виходить що будівництво собі і аналогічне будівництво комусь може коштувати як мінімум на 60 % - дорожче . ( 731-450)/450 = 62 %
Так що 450 помножити на 7,91 =3560 грн
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:53
Oven написав:mortimer написав:Oven написав:По местам все расставляет практика, которая в 2008 году показала не состоятельность не только экономической теории, но и построенной на её основании практике.
Кризис как раз подтвердил состоятельность экономической теории и неумение руководителей разного уровня (в первую очередь высшего) ею пользоваться. Точнее, игнорирование в угоду личным интересам.
Вы говорите о мировом кризисе, или его проявление, но Украине?
А какая разница? Природные законы нельзя обмануть даже в Украине. 
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
|