Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1234 ... 44>
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 17:25

kclviv
Альтернатива квартирам в новобудовах є серія КС та Чешки..!
Звичайно в новбудах є і серйозні плюси, а також і не менш важливі мінуси...
Плюси:
1) Новий будинок (нова сантехніка, лічильники, домофон, стоянка біля будинку, ОСББ., іт.д )
2) Високі стелі.
3) Зручне планування
4) Мешканці будинку переважно,не бабусі і дідусі, як у хрущівках. Відповідно ваші діти будуть бігати у дворі зі своїми однолітками...
5) Можливість робити ремонт та обладнати квартиру "під себе"...

Мінуси:
1) Ціна(не дешева)
2) Важко знайти новобудову з місцем росташуванням, там де тобі подобається, бо новобудів у Львові мало!!!
3) Коли ти вселяєшся в новобудову перші 2-3 роки після здачі, всі сусіди починають робити ремонт і відповідно постійно "стуки - грюки" до 11 год. вечора...!
4) Серйозні капіталовкладення в ремонт(підлога, плитка на кухні та в ванній кімнатах, міжкімнатні двері) та обладнання(газва плита, сантехніка)
5) Затрати часу на ремонт(неможливість швидкого вселення чи переселення)

Тому, на мою думку альтернативою новобудам є серії КС(Капітальное Строїтельство)!!
Що це за квартири...? Це квартири також в досить пристойних будинках побудованих у кінеці 80х початок 90х роках, з не гіршим плануванням ніж в теперішніх новобудах, з оптимальною квадратурою.
Наприклад 1 кім. серія КС: 32-40кв.м. ;
2 кім. серія КС: 50-56 кв.м
3 кім. серія КС: 72-75 кв.м
фото таких квартир є на сайті:
kc.lviv.ua/buy_apartment_view.php?id=188
Доречі вибір новобудов там теж не поганий...!

Плоша кухні в таких квартирах переважно 8-10кв.м., обовязково є балкон або лоджія, просторі кімнати....
Якщо розгянути різницю в ціні, то 1 кв.м житла в зданій новобудові з 0-циклом, дорівнює 1 кв.м житла в будинку серії КС. При чому квартира в КСці вже буде за такі гроші в хорошому житловому стані, куди можна буде одразу вїхати і жити....
Тут, кожен сам для себе мусить визначити пріорітети...
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 18:15

Дешева нерухомість!? Чим це закінчується...

Зрозуміло одне! Дешева нерухомість сьогодні цікавить всіх... Ніхто не відмовиться від "халяви"...!? Тільки, щоб вдало вкласти свої гроші в нерухомість, потрібно бути фахівцем в даній справі... або приніймні з такими радитись!!!

Всім добре відомо, що ганяючись за "халявою" можна здорово "погоріти"!!! А як правило коли попадається дешевий обєкт нерухомості, хочеться як найшвидше його купити і в такий момент люди забувають про обережність, особливо коли все робиться швидко, щоб бути першим і не втратити "халяви"!!!
Тоді про "підводні камені" які можуть бути приховані, дізнаються вже після купівлі....!

А коли йде мова про нерухомість то такі помилки, ох як дорого обходяться... :!:
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 18:59

Шахрайство на ринку житла!!!

kclviv
І якщо вже говорити про те на чому можна "погоріти" то таких варіантів є багато: починаючи від підробки документів і закінчуючи продажем житла з обтяженням...
Купляти нерухомість ретельно не перевіривши її, це майже те саме, що зіграти в "рулєтку" з ставкою яка дорівнює вартості цієїж нерухомості!!!

Коли я купляю вживаний автомобіль я їду перевіряти його в автосервіс, якщо я купляю нерухомість я їду в ріелторську контору якій я довіряю, розмовляю з директором, раджусь з ним, а тоді купляю...
Якщо Ви думаєте, що все знаєте, і нічого складного в тому не має, то почитайте хочаб про декілька найпоширеніших способів шахрайства і ви зрозумієте про що йде мова:
kc.lviv.ua/klient_a.php
це писали фахівці. І взагалі, про це знати - мало! Треба вміти це перевірити і оберегтись від цього! Це головне!
І якщо хтось каже, що це дорого - потрібно плати за послуги... То я вважаю, що це не той вид послуг на яких варто економити, занадто великі гроші стоять на кону!!! І взагалі дехто все своє життя складає гроші на нормальне житло, а в результаті залишається обманутим, ні з чим... Хіба ця економія того варта..!?
Ніхто не лікує зуб в дома, так само і не варто купляти за шалені гроші нерухомість, самому....!
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:36

jde
Може чи ні одна й таж сама квартира (скажимо 3к квартира ПІД Львовом (зовсім поручь) коштувати в 2007-у 550$ за кв.м. , в 2008-у 800$ за кв.м. та й зараз 700$ за кв.м. ???
Тобто ціни в долларах з максимуму (літко 2008-го року) впали всього на 12% ??
Це відображає зміну цін на житло у вас??? Чи ні?
kclviv
З літа 2007року до літа 2008 року справді був ріст цін на нерухомість, і тому дана квартира могла вирости в ціні на 250у.о/кв.м., але з 2008 року. до тепер вона не могла знизитись лише на 100у.о!!!!
Тому що в даний момент ціни в доларах є нижчими чим були літом 2007 року.
Тому дана квартира як мінімум малаб коштувати на 250у.о дешевше, а не на 100у.о

Jde , То як отримали відповідь на свої запитання три запитання :?:
Запитання 1
Чи могло житло в 2007 коштувати 550 - відповідь Так :D
Запитання друге
Чи могло це житло подорожчати з 550 до 800 ( +30-45% в залежності від бази розрахунку ) - відповідь Так
Запитання 3
Чи могло це житло подешевшати з 800 до 700 - відповідь ні ( могло подешевшати на 250 :D ) ,
але при цьому Ви забули , що з 800 моя ціна опустилась да 600 в 2009 , і тільки на початку 2010 піднялась до 650 , а в другій половині 2010 сягнула 700 .

Як бачите зайвий раз можете пересвідчитись що не варто розкидатись ярликами , а малі коливання ціни в мене свідчать про те що я працюю максимально близько до собівартості , тому й падіння -зростання ціни в мене мізерні . Мені легше зняти житло з продажу і перекинути його наприклад в оренду , ніж пробувати продати по цінам які диктує ринок , особливо коли я впевнений що ця ситуація протримається не довго ( з точки зору будівельника , не довго - це не більше ніж тривалість одного повного циклу виробництва товару .

ПС
для КомерційногоЦентру
1 Краще відразу відрекомендувати себе як рієлторську організацію , ніж чекати поки хтось не почне Вас тапочками закидувати, мотивуючи тим що Ви під простого відвідувача форуму замаскувались , все одно Ваша реклама навіть не замаскована :D
2 Кількість серьозних відвідувачів тут мізерна ( за півтора року з питань купівлі продажу до мене звернулось не більше 10 форумчан ) , тому не має змісту плодити однакові інформаційні приводи на різних гілочках . Виберіть одну і там живіть :D Якщо комусь буде потрібно він Вас знайде, а те що вже встигли наплодити я б радив стерти , це на мою думку додасть ваги Вашим повідомленням.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 11 жов, 2010 19:38, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:37

Кредити на житло... Де дешевше? Який відсоток?

Кредити на житло...!!!
Реально зараз можна взяти кредит, правда легше взяти в національній валюті(грн.)!
Кредити на іпотеку пі заставу нерухомосі видають, знаю конкретних 2-ох людей які взяли минулого місяця кредит!!!!
ВІдсотки поки що "кусаються" - (18 - 19%) , але якщо порівняти з тими що були на початку року на 25 - 30% то не такі вже і великі...! Якщо комусь буде це цікаво, то напишіть я скажу який банк...!
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:46

Я й без напишіть скажу :D
Фольксбанк .
Від 11% до 20% в грн
11% - на якихось певних двох обєктах , а 20% практично для всіх , але до доходів і документів відносяться дуже прискіпливо ,халява не пройде .
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:50

budivelnik
Шановний співрозмовнику, я тут не для того щоб лишній раз пропіаритись, фірма наша і без того відома і має своїх клієнтів!!! А ДЛЯ ТОГО, щоб донести людям потрібну на мій погляд їм інформацію, якщо комусь інформація буде не цікавою, то в будь який час можна 1 раз клікнути мишкою і перейти наприклад на Вашу гілочку!!!

Але все одно дякую за зауваження :D
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:58

budivelnik
Дякую за підтримку! Так , Фольксбанк справді видає кредити під не погані відсотки, але я мав на увазі ВТБ банк! І вказані попередньо мною відсотоки відносяться до банку ВТБ...
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 20:46

budivelnik
Нет. Речь идет же о фактически об одной и той же квартире...
Иначе ваши выводы о росте - пустышка (о чем я и говорил, что сравниваете РАЗНЫЕ ОБЪЕКТЫ). Но вы гооврили, что они "близнецы" и расположены рядом :D
Так что не надо тут изворачиваться - я говорил что вы врете - так и есть. смиритесь и НЕ ВРИТЕ.

Чи могло це житло подешевшати з 800 до 700 - відповідь ні ( могло подешевшати на 250 ) ,
але при цьому Ви забули , що з 800 моя ціна опустилась да 600 в 2009 , і тільки на початку 2010 піднялась до 650 , а в другій половині 2010 сягнула 700

Для строителей... Я четко указал в вопросе (и даже перевел его на мову) что речь идет о СЕЙЧАС. на что получил аргументированный ответ СПЕЦА, что это "брехня". Не могло жилье подешеветь от пика на 100 долларов. Я об этом и говорил... Мне цитату его привести или в двух страницах не заблудитесь??? :wink:
То, как вы работаете, к РЫНОЧНОЙ цене не имеет ни какого отношения :D Вы можете просто занять другую нишу, но с такими объемами - не больше :D :D :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 20:51

budivelnik написав:Я й без напишіть скажу :D
Фольксбанк .
Від 11% до 20% в грн
11% - на якихось певних двох обєктах , а 20% практично для всіх , але до доходів і документів відносяться дуже прискіпливо ,халява не пройде .

Это невыгодные кредиты... У Универсала уже 16 с копейками(данные на сентябрь). Так что Фолькс уже пролетает...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1234 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор