Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 44>
Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 01:05

budivelnik
то все балачки...
Маємо факт,що ціна впала і падає далі...
Раздуті спекулянтами ціни нереальні для України.
Відсутність доступних кредитів. Хоча ситуація мало змінеться із їх появою ...Поведінка банків під час кризи посіяла недовіру...брати не будуть. І все це на фоні падіння продаж інших товарів та послуг,тобто ,в більшості людей ,нема тих заробітків(так само як і в Вас)...
І не рахуйте що збудували...Рахуйте що продали.
pararam

Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 08:18

pararam написав:budivelnik
то все балачки...
Маємо факт,що ціна впала і падає далі...
Раздуті спекулянтами ціни нереальні для України.
Відсутність доступних кредитів. Хоча ситуація мало змінеться із їх появою ...Поведінка банків під час кризи посіяла недовіру...брати не будуть. І все це на фоні падіння продаж інших товарів та послуг,тобто ,в більшості людей ,нема тих заробітків(так само як і в Вас)...
І не рахуйте що збудували...Рахуйте що продали.

1 Маємо факт що в національній валюті ціна залишилась тою ж яка була на піку і це під час кризи
2 Впала не ціна в валюті нерухомості , а впала українська гривня ( побто впав показник міцності нашої економіки до забугорної ) , але нерухомість в загальному обємі має 5-10% , а всі інші показники формуються на підставі ваших досягнень у Ваших галузях.
3 Відсутність заробітків в першу чергу веде до обідніння населення і на пряму впливає не тільки на один з видів товарів ( житло )
4 Як було у Вас , за квадратний метр ми платили;
4 місячних середніх зарплати у Києві,
3 місячних середніх зарплати ( у Львові ) ,
2,5 місячних середніх зарплати у Іванофранківську
так і залишилось сьогодні .

Таким чином це просто зміна масштабу цін , а не покращення доступності житла + в подальшій перспективі це приведе до погіршення , за рахунок того що в 2009-2010 збудували всього 10-12 млн кв м житла , замість 20 млн , от тому й цих 10 млн ( 100 000 квартир ) Ви вже ніколи не побачите і ніколи не зможете в них жити , бо їх не має і вже не буде.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 14:26

Доброго дня.
Перечитуючи дану тему, я почерпнув багато корисної інформацї, но всеодно багато чого не розумію, і не можу збагнути чому..., як..., коли..., скільки..., і що робити... Можливо це просто через те, що я не працюю у даній сфері (нерухомості), а просто цікавлюся тоді коли міні потрібно (разово).
Моє питання до знаючих, або просто тих хто може дати просту, коректну, чітку відповідь.
Хочу купити 1-но кімнатну квартиру, у мене є кешем $30000 :
1. За таку суму реально купити 1-но кімнатну, в яких районах Львова, будинках, в якому стані буде така квартира?
2. В оголошеннях люди вказують різні суми, но насправді яка реальна ціна квартири, тобто переважно скільки люди скидують коли торгуєшся, можна у відсотках.
3. Коли краще купляти. Тобто, напрягатися і цього року, чи можна і в 2011, просто читаючи дану тему я так і не зрозумів, що буде з цінами, зокрема і доларом?
4. Що Ви можите порадити, на що звернути увагу, які нюанси?
З поваго, Роман.
Romko

Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 15:20

budivelnik написав:
sergkh написав:
budivelnik написав:
sergkh написав:Будівельник, це ж неивипечесь що не купляють ваші квартирки? Та у вас потреби перекриті всі: купіть бетон самі в себе і подорожуйте по світу! Бетон же вічна цінність і в якості збереження капіталу краще валюти,золота та коштовностей. Чи у вас грошей нема щоб купити квартиру ?

Ще один , на лижах .
1 Я працюю , з швидкістю приходу грошей від тих кому надав кредити
2 Всі ці гроші за виключенням тих що йдуть на власне споживання , я вкладаю в будівництво
3 На сьогодні веду будівництво з швидкістю 1 кв м в день , хоча на момент до кризи , міг будувати по 3-4 кв м в день

Ні золота , ні валюти , ні коштовнестей - не колекціоную і Вам не раджу .

То що ви написали (продажі упали) не говорить про охолодження ринку ? А що відбувається зі цінами коли ринок охолоджується Ви часом не підскажете?

Просвітіть мене , що відбувається :?:
Наприклад на ринку автомобілів
Продажі в порівнянні з піком впали в кілька разів і ціни при цьому чомусь виросли , не поясните чому прокляті капіталісти ціни не знижують , може вони не знають що у випадку падіння продаж потрібно ціни понижати , а вони як мінімум не понижають ( у своїй валюті ) і піднімають у нашій .
Ото дурні по Вашому .
Єдине що їх оправдовує - те що вони багаті , а Ви бідні .
Так може Ви в чомусь не праві :?:

А якщо серьозно , то в кризи в першу чергу економлять на товарах тривалого користування ( вони того так і називаються , що ними можна користуватись роками не змінюючи і не покращуючи ).
Але як тільки ситуація в економіці покращується то відбуваються цінові зміни .
На ринку авто змін не має , тому що ринок України мізерний в порівннні з світовим ринком , а от на РН , з циклом виробництва в роки без можливості імпортувати додаткові обєми використовуючи надлишкові світові можливості , Ви довго сидячи в засаді на мішку з грошима нариваєтесь на неприємності . У випадку зміни насироїв Ви ризикуєте не встигнути з своїм мішочком на перший поїзд . Другий вже буде з іншими цінами - дефіцит і так буде до того часу , поки в країні середній термін експлуатації житла буде становити не більше ніж 50-70 років ( тобто в сьогоднішніх умовах це буде доступно у випадку будівництва по 15-20 млн кв м в рік або 0,5 кв м житла в рік , в порівнянні з сьогоднішніми 0,15 кв м в рік на особу) ) , тільки у такому варіанті хрущовки і не ліквід будуть коштувати в рази дешевше новобудови

Просвещаю.....

Ціни на автомобілі впали.
Мій автомобіль який до кризи коштував 98 тисяч гривень (то вже після вступу в ВТО) тепер коштує не більше 130. Врахуйте інфляцію http://currency.in.ua/index/infl/ і ви побачите що ціна зменьшилась навіть в ГРИВНІ

Сидіти в засаді з мішком грошей ?
В засаді на що ? Ваше житло щоб жити мені не потрібно
Як інвестицію я його не бачу. Ціна іде вниз і навіть рухів щоб тренд змінився нема. При наймі Ви навіть не пробуєте щось змінити
Як засіб збереження капіталу я його не бачу (дуже тяжко зараз ноги з нього висунути)

В якості збереження капітало вже краще придбати товар який випускається тиражем в 100 штук на рік і швидко знайде свого покупця.

Я маю на увазі діаманти а Ви ?
sergkh

Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 17:47

Ціни на автомобілі впали.
Мій автомобіль який до кризи коштував 98 тисяч гривень (то вже після вступу в ВТО) тепер коштує не більше 130. Врахуйте інфляцію http://currency.in.ua/index/infl/ і ви побачите що ціна зменьшилась навіть в ГРИВНІ

Відколи це 130 000 гривень стало меншим від 98 000 :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 20:15

budivelnik написав:Просвітіть мене , що відбувається :?:
Наприклад на ринку автомобілів
Продажі в порівнянні з піком впали в кілька разів і ціни при цьому чомусь виросли , не поясните чому прокляті капіталісти ціни не знижують , може вони не знають що у випадку падіння продаж потрібно ціни понижати ,

да ладно еренду молоть)))
цены на авто упали в баксе, но не намного, до 10%

так что капиталисты кляти снизили цены и пошли навстречу потребителю
причем прошу заметить, снизили в своей валюте, а девальвации у них не было)))
т.е. доступность авто на их внутренних рынках возросла

а у нас то чо так с недвигой?
чо навстречу так медленно идут?
цена стройматериалов в гривне аля 2006-2007 год
а цена на метр аля 2008 год

а ответ прост как и раньше - застряли в дорогом бетоне)))

и вы то скорее всего ничего не строите, потому как вижу я как малые частные застройщики свернулись(достороив то что было рентабельно) и просто занимаются продажами(и очень тяжко, бо нет продаж, единичные), а проекты новые заморозили и правильно сделали
спроса уже много лет не будет былого
а продать одну квартиру из 3-5 квартир, как бы маловато, шоб расходы отбить)))

или вы велике исключение из всей страны и строите дальше?? :lol:
или таки магазу развиваете? :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 20:34

.....а продать одну квартиру из 3-5 квартир, как бы маловато, шоб расходы отбить)))

или вы велике исключение из всей страны и строите дальше??
или таки магазу развиваете?

Ви напевно щось наплутали.
1 Я продав 6 квартир з 6 першої черги .
2 В 2009-2010 побудував 7 гаражів(150 кв м - вони ж перший поверх чотриповерхового будинку ) і три квартири по 82 кв м ( полоаина будинку ) , до кінця 2010 стараюсь добудувати ще одну двохкімнатну в 65 кв м.
3 При будь яких розкладах закінчу другу чергу будинку до травня 2011
4 Таким чином в мене буде готового до продажу 3 по 82 + 3 по 65 + 7 гаражів по 21 = 570 кв м.

З одного боку 1220 кв м за 3,5 роки(2008-2011) - це мізер ( нормальна річна норма до кризи ) , з іншого 1220 кв м х 200 доларів / 3,5 роки х 12 місяців = 5810 доларів в місяць :D
+ магазин + розширення торгових площ в 1,5 рази (правда всі ці розширення і покращення за гроші зароблені і на будівництві і в магазині )
Як у Вас з слиною і жовчю :?:
Не захлинулись ще :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 20:53

budivelnik написав:Не захлинулись ще :?:

я не завистливый, расширяйте себе торговлю на здоровье, если новый НК позволит))), токма не пудрите моск за стройку :lol: исключение из правил :lol:

а не, я все понял, во Львове особый микроклимат, там гастарбайтеры метут бетон, токма шуба заварачивается :lol:
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 21:15

токма не пудрите моск за стройку исключение из правил

Не вірите - не треба.
Але картинка з тим що я збудував в 2008 Вам відома .
На всяк випадок я Вам її нагадаю :D
http://fotohost.org/images/a1fc7ca7-63kB.jpg

Поставте флящинку коньяку і я її обновлю , думаю що додаткових 400 кв м не помітити буде складно :D + на обновленній буде чітко видно що роботи продовжуються + за ще одну плящинку за кожну нову фотографію можу показувати наприклад раз в місяць , щоб Ви могли побачити темп проведення робіт .

Ви ж розумієте , що я будував виключно за рахунок грошей які прийшли від будівництва , бо вкладати свої в нове будівництво не продавши старе - верх маразму .
Те що я впертий - помітили не тільки Ви , але назвати мене маразматиком навіть Ви не ризикнете .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 жов, 2010 21:39

budivelnik написав:Поставте флящинку коньяку і я її обновлю , думаю що додаткових 400 кв м не помітити буде складно :D + на обновленній буде чітко видно що роботи продовжуються + за ще одну плящинку за кожну нову фотографію можу показувати наприклад раз в місяць , щоб Ви могли побачити темп проведення робіт .

так хде же фото хода новой стройки?))
все же всегда фоткают процесс, начиная с земляных работ, по разным и вам известным причинам

пачему только платно?))
за фотомонтаж прийдется платить шоли? :lol:
Андрей_В

Профіль

#<1 ... 1011121314 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему