|
За какую цену можно продать мой дом в кризис? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 23 лис, 2010 21:56
3 Я думаю що або будинок буде проданий тисяч за 300-350 , або залишиться в руках КАСа , по тій простій причині що рішення на будівництво не приймалось заради майбутнього продажу , а тому саме розташування на момент прийняття рішення було для автора оптимальним і будувалось для себе , тому або буде для себе ( і по барабану по скільки ) , або буде для інших ( але явно дорожче ніж по 200 )
1 это говорит о том, что вы не видите главного 2 покупателю ваша табличка с границей пофик 3 якщо не буде явно дорожче ніж по 200, приходите доплатить разницу
Давайте я пофантазую , а КАС якщо захоче підтвердить або спростує мої фантазії :D
Отже
Десь в кінці 2006 року вирішив КАС обзавестись преміум- житлом. Тикнувся-никнувся туди сюди і бачить , дешевше 200 000 доларів нічого стоящего його уваги не має . От він і вирішив на батьківській( або купленій на всяк випадок земельці яка тисяч на 10 000 дешевше ніж аналогічна продавалась ) збудувати фазенду в повний ріст . Задумка була хороша , тим більше що різного роду оракули розповідали що за 100 доларів можна квадрат під ключ збудувати ( так як в КАСа було десь 100 000 ) вирішив він з запасом в рази збудувати метрів так 450 ( все одно земля 10 000 + будівництво 2 рази по 100 х 450 кв м десь дорівнювало його 100 000  )
Почав він будівництво , не шкодуючи грошей , але дуже швидко побачив , що ні за 100( про які знавці гутарили) , ні навіть за 200( на які він розраховував ) збудувати не виходить , але половину справи дурневі не показують + десь на кінець 2007 , те в що він вже вклав своїх 100 000 , коштувало явно більше 150 000 ( навіть в тому стані в якому знаходилось ) , так як віртуальний прибуток за рік роботи становив 50 000 ( практично стільки ж скільки заробляв за рік ) , вирішив КАС напрягтись і вкинув в будівництво відкладені на чорний день останні 50 000 , до середини 2008 все було чудово , вклав 150000 , товару тисяч на 300000 , а тут криза , а до закінчення ще з 100 000 як мінімум треба . Задумався власник і вирішив , на дворі криза , потратив 150 000 , спробую я свої трати перетворити в звінку монету , тим більше що за 300 000 приглянув він собі те про що давно мріяв в самому Києві , не врахувавши однієї дрібнички , починав він будівництво розраховуючи на суми які в два рази менші ніж ті які потрібні були для купівлі мрії в Києві , тому якщо Київська ціна впала , то й його повинна була опуститись , а так як з самого початку починав він будувати не на продаж а для себе коханого , то й продасть він збудоване або за суму яка позволить те про що мріяв в Києві купити , або залишить собі те що так важко будував , а величина затрачених коштів при цьому практично не має значення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 23 лис, 2010 23:52
budivelnik написав:... студенти в яких за душою ні гроша - пропонують по 70 ( для них це сумма все одно не досяжна )
дядьку, шось вы попутали
семь пачек могу продемонстрировать,
тока за сохранность переживаю - слюной забрызгаете 
-
Vorzel
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 24 лис, 2010 00:03
budivelnik написав:або залишить собі те що так важко будував , а величина затрачених коштів при цьому практично не має значення.
Собственно, все тут и говорили о том, что останется бедный автор у разбитого корыта. Потому что неудачно выбрал момент.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лис, 2010 11:20
Vorzel написав:budivelnik написав:... студенти в яких за душою ні гроша - пропонують по 70 ( для них це сумма все одно не досяжна )
дядьку, шось вы попутали  семь пачек могу продемонстрировать, тока за сохранность переживаю - слюной забрызгаете 
З своїми 70 000 Ви не зможете виглядати покупцем навіть 200 кв метрів за 10 км від Львова , не те що 450 кв м за 25 км від Києва.
Так що не хвилюйтесь , Ваша пачка це саме те що я пропоную , а на теоретично потенційних клієнтів я слиною не бризгаю .
Так що звертайтесь , Ваші 7 пачок і мої 80 кв м + 20 кв м гараж і ми домовимось , але під Львовом 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 лис, 2010 11:23
mortimer написав:budivelnik написав:або залишить собі те що так важко будував , а величина затрачених коштів при цьому практично не має значення.
Собственно, все тут и говорили о том, что останется бедный автор у разбитого корыта. Потому что неудачно выбрал момент.
Дай бог , що у всіх тут присутніх розбитим коритом були 450 кв м з первинним ремонтом , коло річки за 25 км від Києва  хоча б станом на пенсії ( а не на 25 років від народження  )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 лис, 2010 12:56
Vorzel написав:budivelnik написав:... студенти в яких за душою ні гроша - пропонують по 70 ( для них це сумма все одно не досяжна )
дядьку, шось вы попутали  семь пачек могу продемонстрировать, тока за сохранность переживаю - слюной забрызгаете 
у этого дядьки только две категории людей: владельцы недвиги( счастливые и успешные люди) и бедные студенты ( бомжи которые имеют доступт в интернет и скрыто завидуют первым).
Так что привыкайте  70 штук $ кеша для него не деньги, тем не менее суммы которые он тратит на свою семью( как то поделился с нами) чудовищно малы. Что то на уровне содержания собаки или попугая. Ну если верить его данным конечно  может он и сам студент троль ми все это выдумал 
-
Енот
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лис, 2010 12:57
budivelnik написав:mortimer написав:budivelnik написав:або залишить собі те що так важко будував , а величина затрачених коштів при цьому практично не має значення.
Дай бог , що у всіх тут присутніх розбитим коритом були 450 кв м з первинним ремонтом , коло річки за 25 км від Києва  хоча б станом на пенсії ( а не на 25 років від народження  )
красивое пожелание делать крупные финансовые ошибки. Ды мизантроп, батенька 
-
Енот
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лис, 2010 13:22
70 штук $ кеша для него не деньги, тем не менее суммы которые он тратит на свою семью( как то поделился с нами) чудовищно малы.
1 70 000 для ринку нерухомості не елітної під 400 кв м , а простої під 80 кв м - якраз нормальні суми . Ви ж не виходите на авторинок з сумою в 3000 доларів 2 На рахунок внутрішніх трат - то сума на нерухомість і затрати за місяць порівнювати не коректно . По тій простій причині що 1000 доларів для нерухомості - мізер . а 1000 доларів в місяць для проживання - досить не погано . 3 Я Вам вже порівнював , що середньостатистичний українець на алкоголь і сигарети на протязі життя витрачає стільки ж скільки на купівлю житла. Алк прицьому я надіюсь Ви не будете порівнювати ціну Парламента і немирова до ціни 12 кв м Дай бог , що у всіх тут присутніх розбитим коритом були 450 кв м з первинним ремонтом , коло річки за 25 км від Києва хоча б станом на пенсії ( а не на 25 років від народження )
Як я зрозумів , то по Вашим переконанням всі власники більше ніж 100 кв метрів на особу житла - мізантропи . Можливо , але тоді по моєму переконанню всі хто мають меньше санітарної норми ( десь 13-15 кв м на особу і при цьому полюбляючі цигарки і алкоголь) - люмпени.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 лис, 2010 13:37
budivelnik написав:mortimer написав:budivelnik написав:або залишить собі те що так важко будував , а величина затрачених коштів при цьому практично не має значення.
Тогда зачем продавать?!
А при первичном ремонте жить можно?
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лис, 2010 13:38
budivelnik написав:70 штук $ кеша для него не деньги, тем не менее суммы которые он тратит на свою семью( как то поделился с нами) чудовищно малы.
1 70 000 для ринку нерухомості не елітної під 400 кв м , а простої під 80 кв м - якраз нормальні суми . Ви ж не виходите на авторинок з сумою в 3000 доларів 2 На рахунок внутрішніх трат - то сума на нерухомість і затрати за місяць порівнювати не коректно . По тій простій причині що 1000 доларів для нерухомості - мізер . а 1000 доларів в місяць для проживання - досить не погано . 3 Я Вам вже порівнював , що середньостатистичний українець на алкоголь і сигарети на протязі життя витрачає стільки ж скільки на купівлю житла. Алк прицьому я надіюсь Ви не будете порівнювати ціну Парламента і немирова до ціни 12 кв м Дай бог , що у всіх тут присутніх розбитим коритом були 450 кв м з первинним ремонтом , коло річки за 25 км від Києва хоча б станом на пенсії ( а не на 25 років від народження )
Як я зрозумів , то по Вашим переконанням всі власники більше ніж 100 кв метрів на особу житла - мізантропи . Можливо , але тоді по моєму переконанню всі хто мають меньше санітарної норми ( десь 13-15 кв м на особу і при цьому полюбляючі цигарки і алкоголь) - люмпени.
у вас как всегда интересно.....
"....середньостатистичний українець на алкоголь і сигарети на протязі життя витрачає стільки ж скільки на купівлю житла...."
Я взял исходные: украинец живет в среднем 60 лет, из них курит и пьет 40 лет, одну пачку сигарет в день (10 грн.) и две бутылки водки в неделю (по 30 грн. бутылка). Взял цены гораздо выше средней цены, для чистоты эксперимента, и, что получилось? При таком тяжелом режиме за 40 лет он потратил на вредные привычки $26640.
Я, что-то пропустил - новые цены на рынке?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему