А нужны ли риелторы?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2324252627 ... 36>
Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 22:05

budivelnik
Это Вам только кажется. На сумму "будівельник платить рієлтору" Вы становитесь менее конкурентно способными. Вот и всё.
vov4ick

Подякував: 613 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 22:59

vov4ick написав:budivelnik
Это Вам только кажется. На сумму "будівельник платить рієлтору" Вы становитесь менее конкурентно способными. Вот и всё.

1 Як Ви вже бачили я оперую величинами прибутку в 40% річних , і ця величина мене повністю влаштовує .
2 В своїх конструкціях , шляхом підбору технологій + податкового навантаження я отримую бонус в вигляді 10% ( конструктив) + 5% ( податки ) І ці 15 % входять в вище оголошених 40%
3 З іншого боку виплачуючи 3 % рієлторам , я отримую вільну голову і час на розробку інших речей . які мене хвилюють в рази сильніше , наприклад
Вартість ресурсів ( грошових ) в ціні до 10-15%
Вартість матеріалів________________до 40%
Вартість робочих рук______________до 30%

Таким чином , моя увага сильніша прикута до речей де я виплачую на сторону в 10 разів більше ніж виплачую рієлторам.
З другого боку , в мене в магазині . де для виробника я являюсь посередником ( а-ля рієлтор для будівельника ) з ціни продажу я забираю 15-20% , що приблизно в 5-6 разів вища ніж в мене забирає рієлтор . Так що я порівнюючи кавалок роботи яку перекладаю з своїх плечей на інші не вважаю , що дарма виплачую гроші.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 23:38

budivelnik написав:Таким чином , моя увага сильніша прикута до речей де я виплачую на сторону в 10 разів більше ніж виплачую рієлторам.
З другого боку , в мене в магазині . де для виробника я являюсь посередником ( а-ля рієлтор для будівельника ) з ціни продажу я забираю 15-20% , що приблизно в 5-6 разів вища ніж в мене забирає рієлтор . Так що я порівнюючи кавалок роботи яку перекладаю з своїх плечей на інші не вважаю , що дарма виплачую гроші.

Так, Ви замовляєте послуги рієлтора та розраховуєтесь за них. Все чудово і Ви самі вирішуєте користуватись чи ні послугами посередників.
За що має платити рієлтору ПОКУПЕЦЬ в Вашому випадку? А у випадку оренди житла, чому послуги рієелтора має сплачувати орендатор, а не орендодавець(який замовив послуги)? На ринку склалася ситуація, коли орендодавець наймає рієелтора, щоб здати нерухомість в оренду, а ці послуги сплачує орендатор. Знайти нерухомість безпосередьно від власника неймовірно важко. У Києві так точно, мабуть і в ТОП-5 так само.

Аналогічно, коли при підприємстві(зазвичай державні) існують приватні фірми, через які можна придбати продукцію цього підприємства, звісно за зовсім іншою ціною. Ви звертаєтесь до підприємства, а у відповідь отримуєте відмову(бракує продукції або щось інше). Зате у фірми, яка знаходить зовсім поряд - все є і в необхідній вам кількості. Приблизно така схема роботи і у частини рієлторів. То чи не є це паразитизмом?
Евгений Н.

Подякував: 5 раз.
Подякували: 145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 23:53

Знайти нерухомість безпосередьно від власника неймовірно важко. У Києві так точно, мабуть і в ТОП-5 так само.

Все просто.
І винуваті в цьому і ті хто шукають нерухомість .
Коли для того щоб показати житло , мені потрібно поїхати за 10-15 км від + коли перше запитання покупця який навіть не уявляє де житло ( це друге запитання ) - скільки скинете :?: І коли таких запитаннь + оповідань покупців , що хтось-десь - продає на 30% дешевше , але при цьому вони прийшли до мене де ціна на 20% вище з переконанням що я опущу свою ціну як мінімум на тих же 30%.

Після того як разів з 20 це вислухаєш-побачиш - зникає будь-яке бажання спілкуватись з подібними особами , тому й йдеш з одного боку на втрату прибутку , але з другого скидає з себе менінгіт спілкування з людьми які вірять в казки і прийшли тільки з одною метою , розповісти що в них є щось , а в тебе - нікому не потрібний бетон.

Нерви також коштують , тому , за рахунок подібних персонажів , розплачується реальні покупці.
Я звідки знаю , Ви хочете купити , чи Вам поговорити не має з ким.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 00:35

budivelnik написав:1 Я плачу :D
2 Правда при цьому не бачу різниці в тому хто платить :wink: Гляньте на формулки
а - ціна продажу = ціна будівельника + будівельник платить рієлтору
б - ціна продажу = ціна будівельника + покупець платить рієлтору.

Якщо ціна_а = ціна_б :D
Благодарю Вас,что развеяли миф запущенный Шуфричем(в Днепропетровске),что цены поднимают риелторы.Огульно охаивать человека( риелтора) негоже господа,тем более если не пользовались их услугами.С 1992г по 2006г 4-е раза переезжали,с доплатой, в Киеве.Последний раз с риелтором,ничего плохое не скажу о сотрудничестве.
байстрюк

Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 12:16

budivelnik написав:1 Так що я порівнюючи кавалок роботи яку перекладаю з своїх плечей на інші не вважаю , що дарма виплачую гроші.

А не думали, что взять в штат и платить зарплату 1-2 сотрудникам, которые будут отвечать за продажи Ваших объектов, будет эффективнее по трем причинам:
- их зарплата + премии будет несоизмеримо меньше 2-3% риэлторских комиссий, тем более, учитывая как активно у Вас идут продажи;
- Ваши объекты станут привлекательнее для покупателей из-за отсутствия комиссий, т.е. по цене;
- Ваши сотрудники будут сконцентрированы на рекламе и продаже ТОЛЬКО Ваших объектов!

Кроме того, на данном этапе развиваются проекты безкомиссионных сделок с недвижимостью, выгодных как Продавцам, так и одновременно Покупателям.
AKTrader

Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 12:45

Ну як діти... чесне слово...

AKTrader написав...
взять в штат и платить зарплату 1-2 сотрудникам.....
--------------------------------------
А також приємний бонус :idea: за проданий об"єкт, вони ж будуть землю рити...
А вбудівельника знову все просто, як дрова :D По типу нащо мені потенційних клієнтів вмовляти, це стільки часу займає, мінінгіт, та таке інше…» Цікаво, якщо йому запропонувати підлогу мити у себе в офісі, теж будуть роздуми… :lol:
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 12:46

В якійсь мірі погоджуюсь з Будівельником, він собі звільняє купу часу і не займається своїми справами. Але трохи вважаю не зовсім правильною роботу ріелторів, у них повании бути власна база нерухомості, де саме орендодавці звернулись до них, а не першими дзвонити по газетах і швиденько переманювати клієнта і переписувати оголешння в газеті на 1 місяць. Ну і послуги б я думаю повинні обидві сторони. І орендодавець і орендонаймач.
Juli324

Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 14:54

Re: Ну як діти... чесне слово...

RON написав:AKTrader написав...
взять в штат и платить зарплату 1-2 сотрудникам.....
--------------------------------------
А також приємний бонус :idea: за проданий об"єкт, вони ж будуть землю рити...
А вбудівельника знову все просто, як дрова :D По типу нащо мені потенційних клієнтів вмовляти, це стільки часу займає, мінінгіт, та таке інше…» Цікаво, якщо йому запропонувати підлогу мити у себе в офісі, теж будуть роздуми… :lol:

1 Якщо Вам запропонувати випити ту воду , яка вийде від миття підлоги в Вашому офісі - будуть роздуми :?:
2 Мені не цікаво брати кількох людей на роботу по тій простій причині що ситуацію з цінами у себе - я й так знаю , а яка ситуація з цінами зовні - мені не відомо і саме за це я й наймаю професіоналів які ведуть не тільки мої обєкти , а й орієнтують мене по ситуації навколо.
3 Так як кінцеве рішення по ціні приймаю я , на підставі консультацій з рієлторами і величина ціни залежить не тільки від моїх побажань , а й від того на коли мені потрібні кошти ( я прогнозую вперед на 6-9 місяців ) , то у випадку коли я виконую побажання рієлтора по зміні ціни , той самий рієлтор несе перед мною відповідальність за надходження коштів на потрібну дату , так що тут не все так просто .
Як я зможу заставити працівника з заробітною платою в 300 доларів нести перед мною відповідальність за те що він не продав вчасно якийсь з обєктів :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 гру, 2010 15:24

«Он же сторож, он же продавец кафельной плитки со склада»

budivelnik....
залежить від того на коли мені потрібні кошти ( я прогнозую вперед на 6-9 місяців ) , то у випадку коли я виконую побажання рієлтора по зміні ціни , той самий рієлтор несе перед мною відповідальність за надходження коштів на потрібну дату
-------------------------------------------------------
«Виконую побажання по зміні ціни», це як? Ринок сто, давай по 90 і я за 6-9 місяців продам?
Це при тому що «яка ситуація з цінами зовні – Вам не відома»… Вас вони орієнтують?
Є російська приказка: «Он же сторож, он же продавец кафельной плитки со склада» :lol:

budivelnik....
Як я зможу заставити працівника з заробітною платою в 300 доларів нести перед мною відповідальність за те що він не продав вчасно якийсь з обєктів
-----------------------------------------------------
Ви мене не почули. БОНУС :idea: за продаж. Ця людина зробить все можливе та неможливе. Та ПРОДАСТЬ. Відповідально та на «потрібну дату». Бо в неї буде люфт визначений Вами, та можливість продати без брокерокомісійних (3-10%), що робить вартість пропозиції на ринку КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНІШОЮ :idea: на 3-10 %.

budivelnik....
Якщо Вам запропонувати випити ту воду , яка вийде від миття підлоги в Вашому офісі - будуть роздуми?
---------------------------------------------------
Будуть… Чому така шанована на Львівщині людина мені це пропонує? Може це стресс? Бетонометри не продаються? Може жартує :idea: просто?
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

#<1 ... 2324252627 ... 36>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор