|
|
![]() Ну если на всех помещениях висят огромные вывески "ПРОДАЖА"!!! и мобильный номер телефона руководителя отделения, то наверное это продажа!!!! Причем в Запорожье работает одно отделение и оно находится в арендуемом помещении. Так что кого интересует недвижимость в виде бывшей школы, убитое напрочь, звоните в ПКБ Запорожье.
![]() не беруть гроші на депозит, мабуть не требаМи з дружиною відкрили депозит з поповненням в їх банку (на дружину). Дружина народила - сидить вдома. Я приніс їм гроші щоб поповнити рахунок а вони відмовляються брати, кажуть ви можете поповнити лише 1000 в день, більше то хай дружина приходить.
;%:№;:№ Я їм і паспорт що одружений і кажу що дружина з дому не виходить наразі. Ні і все. Феноменальний банк якому не потрібні гроші на депозити. На противагу нагадується анекдот про банк де беруть таки гроші на депозит: B банк входить пошарпаний дядько. До нього підходить працівниця: - Що вам треба? - Можу я зробити внесок у вашому %?#@$& банку? - Як ви можете?! Ви ж у банку! - Ось я і хочу зробити %?#@$& внесок у цьому %?#@$& банку! - Я покличу керуючого! - %?#@$& керуючого! Мені треба зробити %?#@$& внесок! Панночка тікає, через пару секунд з'явиться керуючий: - У чому справа? - Я виграв %?#@$& мільйон в %?#@$& лотерею. І хочу покласти цю %?#@$& гору грошей у ваш %?#@$& банк! - І ця %?#@$& не захотіла вам допомогти?!
![]() В правилах вроде указано, что в день можно до 1000$ пополнять, если не владелец карты, а свыше - с комиссией. По-крайней мере, так на сайте указано.
Востаннє редагувалось Amid в Вів 28 гру, 2010 22:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: не беруть гроші на депозит, мабуть не треба
у кого депо в ВТБ , Проминвесте, тот в Цирке не смеется ![]() ![]() Висить в відділеннях банку оголошення про те, що з 1 січня 2011 року в касах більше не будуть приймати платежі на користь "Укртелеком", "Воля" та КП ГІОЦ (Головний інформаційно - обчислювальний центр) в Києві.
![]() Чого ніхто нічого не пише про банк?
майже три тижні пройшло, а жодного повідомлення немає про банк. Напишість шо небудьь
![]() Re: ПроКредитМаю в Прокредит платіжну картку і ощадну картку (платіжна з нарахуванням відсотків).
Якісно, зручно. Рекомендую. Якби ще зняття готівки без комісії не лише в касах, а й в банкоматах. ![]() [quote="I.De"]Маю в Прокредит платіжну картку і ощадну картку (платіжна з нарахуванням відсотків).
Якісно, зручно. Рекомендую. Якби ще зняття готівки без комісії не лише в касах, а й в банкоматах.[/quote] дорога ложка к обеду....)))) банк уже не столбовой.... осталась карточка для покупок .....не более... банк исчерпал свой моральный лимит ...для столбов....как минимум до следуюжего кризиса...))) для клиентов..которые хотят только сохранить деньги...и тратить деньги с помощью карточки ....возможно неплохой вариант для сотрудничества с этим банкм.... пс не более....)))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|