| 

|   | Байки про банки і не тільки.... | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Архіви розділу Все про Гроші

Додано: Чет 20 січ, 2011 19:58 

20.01.2011 19:32
 Российский Центробанк хочет диверсифицировать свои золотовалютные резервы за счет покупки юаня. С таким заявлением выступил на пресс-конференции Deutsche Bank в Лондоне зампредседателя Банка России Алексей Улюкаев, добавив, что это произойдет после отмены КНР ограничений на капитальные операции.
 Читайте далее: http://bankir.ru/news/article/8555100#ixzz1BbE27nQA Распостраняется однако... 

ami

Повідомлень: 249З нами з: 28.01.09Подякував: 22 раз.Подякували: 22 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 11:06 

Попередні підсумки діяльності банків України на 01.01.2011parenok написав:а ресурсная база банка состоит только из депозитов? а если не только из депозитов, то структура этой базы не меняется?
 Власний капітал банків склав 141,7 млрд. грн. або 15,0 % пасивів банків
 ..... Зобов’язання банків становили 803,8 млрд. грн. 
 Основні складові зобов’язань:

- кошти фізичних осіб – 270,7 млрд. грн., або 33,7% від зобов’язань;

- строкові вклади (депозити) інших банків та кредити, що отримані від інших банків, – 172,8 млрд. грн., або 21,5%;

- кошти суб’єктів господарювання – 144,0 млрд. грн., або 17,9%.

bolex

Повідомлень: 6750З нами з: 27.02.09Подякував: 1902 раз.Подякували: 1509 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 11:11 

Темпы роста цен на серебро в текущем году могут быть выше, чем темпы роста стоимости золота, полагают эксперты UBS Securities Co. 
Если восстановление мировой экономики продолжится, серебро получит преимущество перед золотом, поскольку до 30% спроса на этот металл обеспечивается реальным сектором экономики, тогда как промышленный спрос на золото покрывает лишь 10-20% от общего объема его потребления, полагает аналитик UBS Линь Хаосян.

marimar_40

Додано: П'ят 21 січ, 2011 11:29 

наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками?
Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами.
 хоча це тема для банківських робітників післяобідня :) п'ятниця

tobias

Повідомлень: 4239З нами з: 21.01.08Подякував: 396 раз.Подякували: 252 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 13:27 

tobias написав:наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками? Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами. хоча це тема для банківських робітників післяобідня    п'ятниця
 Загальновідомо що НБУ (вже) не є самостійною структурою з власною політикою. Він підпорядкований владі цілком та повністю. Сама "влада" вже знаходиться під зовнішнім управлінням (щонайменше - частково) і вже забезпечує частині іноземних великих банків (з однієї країни на букву Р) режим найбільшого сприяння. Висновок - нічого змінюватися не буде.Востаннє редагувалось bolex  в П'ят 21 січ, 2011 13:50, всього редагувалось 1 раз.

bolex

Повідомлень: 6750З нами з: 27.02.09Подякував: 1902 раз.Подякували: 1509 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 13:34 

tobias написав:наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками? Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами. хоча це тема для банківських робітників післяобідня    п'ятниця
  Не банківський працівник..але так собі думаю:
 1) Зовнішнє управління фінансовою системою введено вже як два роки і здійснює його МВФ( правда є резервний кандидат в зовнішні управителі ФІНАНСОВОЮ системою-РФ)
 2) Мені не зрозумілий "загальновідомий факт заважання приходу іноземних великих банків", шо це взагалі значить ? В Україні присутні усі великі і НАЙБІЛЬШІ банківські групи котрі хотіли тут бути...невелика проблєма була лише з відкриттям філій...але то не є принципово.
 3) Хто хотів , той створював(розвивав) мережу з "нуля" або майже...навскидку -  ОТП, ЕРСТЕ, Універсал -це найбільш відомі спроби. Питання стандартів дуже спірне, я як клієнт одного з дочірніх банків "великої іноземної банківської групи" деколи незадоволений зайвим бюрократизмом та повільним прийняттям рішень..рятують, як завжи в цій країні, хороші особисті стосунки з працівниками...а так .."гальмують" іноземці у наших реаліях там де не потрібно і "газували" коли не потрібно..теж....себто, "не все те золото, що виблискує"...   

квестор

Повідомлень: 4500З нами з: 20.06.08Подякував: 0 раз.Подякували: 394 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 14:07 

квестор написав:1) Зовнішнє управління фінансовою системою ввежено вже як два роки і здійснює його МВФ.
 2) Мені не зрозумілий "загальновідомий факт заважання приходу іноземних великих банків", шо це взагалі значить ? В Україні присутні усі великі і ДУЖЕ великі банківські групи котрі хотіли тут бути...невелика проблєма була лише з відкриттям філій...але то не є принципово.

3) Хто хотів , той створював мережу з "нуля"..навскидку -  ОТП, ЕРСТЕ, Універсал -це найбільш відомі спроби.
 Є дві різні думки :) одні вважають зовнішнім управлінням Росію, інші МВФ, тим паче що є варіант що Росія в фінансовому плані теж керується США .
 Скоріш за все я думаю як клієнт, так от роздрібних банків з першої 100 в Україні практично нема.
 В кожному райцентрі наявні тільки Приват, Аваль, Правекс.
 Дойчу не дозволили будуватись з '0', хоча можливо вони поділились з Коммерцом - одним Росія, іншим Україна, по-братські (припущення).  HSBS, ING втекли :)
 Кожен іноземний банк для відкриття мережі в Україні повинен  отримувати ліцензію в НБУ, тому і не йдуть сюди іноземці з першої сотні. В корпоративному сегменті гіганти дійсно присутні, для цього вистачає відділення в Києві. 
 Можливо дійсно їм не цікава країна з зубожілим населенням і роздріб їм не цікавий 

tobias

Повідомлень: 4239З нами з: 21.01.08Подякував: 396 раз.Подякували: 252 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 14:15 

tobias написав:Є дві різні думки    одні вважають зовнішнім управлінням Росію, інші МВФ, тим паче що є варіант що Росія в фінансовому плані теж керується США . Скоріш за все я думаю як клієнт, так от роздрібних банків з першої 100 в Україні практично нема. В кожному райцентрі наявні тільки Приват, Аваль, Правекс. Дойчу не дозволили будуватись з '0', хоча можливо вони поділились з Коммерцом - одним Росія, іншим Україна, по-братські (припущення).  HSBS, ING втекли   Кожен іноземний банк для відкриття мережі в Україні повинен  отримувати ліцензію в НБУ, тому і не йдуть сюди іноземці з першої сотні. В корпоративному сегменті гіганти дійсно присутні, для цього вистачає відділення в Києві.  Можливо дійсно їм не цікава країна з зубожілим населенням і роздріб їм не цікавий
 1) Наскільки мені відомо, Дойч за межами Німеччини в роздрібі не працює практично ніде.
 2) В кожній країні потрібен дозвіл центробанку на банкування.
 3) Що Ви маєте на увазі стосовно того , що у нас відсутні в роздрібному сегменті іноземці з першої сотні?? Я , що давно тут не викладав світові банківські рейтинги, за активами чи капіталом?? Ви що не помітили у нас в роздрібі доньок деяких НАЙБІЛЬШИХ банків світу (Укрсиб, Індекс, Укрсоц, Правекс, Форум) ...і дехто з присутніх у нас має набагато більші активи  за наведеного у приклад британця. Проблєма у тому , ЯК вони тут присутні....і ЯК вони тут працюють..тут кожен сам може оцінити..я , особисто - НЕ В ЗАХВАТІ.
  4) За візуальними власними спостереженями у Європах в невелиих містечках тіпа наших райцентрів є 2-3 банківські відділення, а у нас на додачу до перелічених Вами є ще Ощад ..
  Востаннє редагувалось квестор  в П'ят 21 січ, 2011 16:27, всього редагувалось 1 раз.

квестор

Профіль

Додано: П'ят 21 січ, 2011 15:46 

1) Наскільки мені відомо, Дойч за межами Німеччини в роздрібі не працює практично ніде. 
 1) єдина зарубіжна країна де я побував Польща, але там я на власні очі бачив вивіску дойча на непримітному приміщенні офісного типу    

tester

Додано: П'ят 21 січ, 2011 15:58 

tester написав:1) єдина зарубіжна країна де я побував Польща, але там я на власні очі бачив вивіску дойча на непримітному приміщенні офісного типу   
 "Вивіски "Дойча присутні в багатьох країнах світу.
 Мова була про наявністьроздрібних  акцентів у роботі за межами ..та й у самій Німеччині він явний лідер, в першу чергу, у корпоративі та інвестбанкінгу..а не у роздрібі....   

квестор

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 57909 | 1437862 |  |  
      | 
         | 26324 | 1437129 | Сер 01 січ, 2014 02:19reef
 |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |