Табачник вірить, що українці від народження двомовні

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 2122232425 ... 30>
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 18:49

atel написав:Совет понятен.
Скажите, а в моём городе должны наступить себе на горло 95% людей? А в масштабах АР Крым?

Масштаби Криму - це по населенню територія Лівого Берега Києву з пригородами.
По кількості ВВП - це десь як одна Троєщина чи Оболонь.
А гонору у вас занадто багато. В масштабах держави - Крим -це маленький депресивний регіон, з совковим менталітетом.
Так що таких страшних фраз "увесь Крим повинен страждати"... давайте тільки не нам :))))
uran235

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 18:52

uran235 написав:Масштаби Криму - це по населенню територія Лівого Берега Києву з пригородами.
По кількості ВВП - це десь як одна Троєщина чи Оболонь.
А гонору у вас занадто багато. В масштабах держави - Крим -це маленький депресивний регіон, з совковим менталітетом.
Так що таких страшних фраз "увесь Крим повинен страждати"... давайте тільки не нам :))))

Ну да, а то совсем оборзели, каких-то 2 млн человек, даже не человек, а смердов (веть только смерды говорят на русском языке), и еще пытаются голову поднять. Да топтать их кирзовыми сапогами!
Я правильно говорю?
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 18:59

*honey* написав:And I really hate, when someone tells me what to do.

that's just because you are silly.
sorry but here is the only country when locals hate their native language and let enemies occupy their culture :(
uran235

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 19:02

БЕТОН написав:Imp
Я вообще не парюсь по этому поводу. А вот за то, что Табач придумал как можно в плюс вывести то, что по-сути мы реально знаем 2 языка! А то все время срач, а тут - зачем :?: Это жи п*здато!

Только очень наивные люди могут не понимать что мы будем одноязычные с введением двуязычия лет через 20-ть.
Уже сейчас многие тролли в этой ветке хвастаются что не знают государственного языка!!!!
uran235

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 19:02

uran235 написав:that's just because you are silly.
sorry but here is the only country when locals hate their native language and let enemies occupy their culture :(

Noone hate this language. But every of nationalists hates russian language.
А тролль у нас тут ты.
П.С. Ням-ням? :)
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 23:19

awers написав...
Ох і написано всього.......
Ну да, ты же жил в Латвии и лучше меня знаешь какого там жилось в 90-е и как живется сейчас. так что спорить не собираюсь на эту тему.
Так якраз і я не сперечаюсь на цю тему ( так торкнувся мимоволі).
Ну так, тільки ти один жив в Латвії і все знаєш - іншим де ж до цього.
Але це не тема форуму. А якраз про те що стосується використання мов , про мій випадок з мовою в Донецьку, ти ні слова не сказав. Нормальний хід - не говорити про суть .
awers

Повідомлення Додано: Сер 02 лют, 2011 02:27

awers написав: А якраз про те що стосується використання мов , про мій випадок з мовою в Донецьку, ти ні слова не сказав. Нормальний хід - не говорити про суть .

Ага, а теперь читай мои ответы про Донецк до твоего повторного вопроса. И кстати, а давай вспомним еще 800-е годы, а чего? Нормально.
А вообще, если у тебя проблемы с наблюдательностью, то подскажу: после 89-го года был развал СССР и Украина стала независимым гос-вом. Сменилось много чего за это время и мы тут обсуждаем именно государство "Украина", а не СССР. Не лезь в дебри.

awers написав: Ну так, тільки ти один жив в Латвії і все знаєш - іншим де ж до цього.

Нет, там еще жили люди. Но ты там жил? Нет. Так чего цепляешься к моим словам? Я сказал все как есть, а именно то, что я там жил и все видел своими глазами. Ты же не жил там, но пытался что-то возразить.
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 02 лют, 2011 10:05

Тема - баян... ненавижу националистов.
Volfox

Подякував: 59 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лют, 2011 10:40

uran235 написав:that's just because you are silly.

Ну, по-перше, не дуже ввічливо називати мене "дурненькою". Це характеризує Вас не з найкращого боку. Shame on you. :roll:
По-друге, де Ви побачили, що я ненавиджу державну мову? Я чудово до неї ставлюся, вона неповторна і прекрасна.
Але. Більш за все я поважаю свободу вибору. Якщо я хочу розмовляти у повсякденному житті якоюсь певною мовою, я буду розмовляти тією мовою, якою мені зручніше та звичніше.
Є чудовий російський вислів - насильно мил не будешь. :wink:
А вороги існують лише у Вашій буйній уяві. Не треба так перейматися, бережіть здоров'я.
*honey*

Повідомлення Додано: Сер 02 лют, 2011 12:06

Нет, там еще жили люди. Но ты там жил?
Звідки така самовпевненість? З 1974 року. Лієпая. Повернувся в 2004 доглянути батьків. Дочка з сім'єю залишилася там.
А випадок з мовою не така вже й історія. І впевнений , мало що там змінилося з тих часів.
А тобі б трохи менше самовпевненості і та завищеної самооцінки.
awers

#<1 ... 2122232425 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє