Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1415161718 ... 44>
Повідомлення Додано: Чет 03 лют, 2011 03:12

ПІДСУМКИ ЦІН НА НЕРУХОМІСТЬ за 2010 - 2011рік.

Що ми маємо..???!

Ситуація з нерухомістю у Львові не залежно від різних прогнозів вже, як мінімум, рік стабільна!
Ніяких серйозних рухів цін немає!!!
Ціни на нерухомість не виросли і не впали!!! І цікаво було б подивитись в очі тим, хто бив себе "п'яткою в груди" і кричав що квартири будуть по 15 000 у.о(повноцінні)...

Де вони...? Ауууу...!!! Озвіться, покажіть мені такі...???!!!

Це нерухомість!!!!! Це вам не купони які можуть за один день знецінитись...
Це серйозний товар! Це житло! Це не папірці якісь!!!
А я купив квартиру і прокинувшись зранку не хвилююсь який курс долара на сьогодні, тому, що мої гроші в НЕРУХОМОСТІ...
І Вам раджу не тримати папірці...!!!
kclviv

Повідомлення Додано: Чет 03 лют, 2011 13:42

Папірці треба заробляти!!!

Знімаю повноцінну однокімнатну квартиру з ремонтом за 1500грн (2000$ в рік). Вона мене повністю влаштовую.
На сьогодні у Вашому Магазині 600 оголошень однокімнатних квартих ціною більше 30К,
За повноцінну 1-кімнатну кв. площею від 38 хочуть 40-45К, півроку тому ріелтори казали що за такі просять 48К.
Бачив я те, що пропонував Будівельник за 50К в Рясній-Руській. Треба вкласти ще не менше 10к на ремонт/облашування, + без авто там ніяк не обійтися.

Підсумок 2010 року:
1. заощадив декілька тисяч на нерухомості, я спокійно спав, мені не снилися кошмари що я купив постійно дешевіючий обєкт (пропозиція не зменшується, кредити під 18% беруть одиниці, тренд вниз).
2. придбав авто. Маючи транспортний засіб людина вже по іншому мислить. Можна спокійно доїзджати до Львова.
3. в спадщину перейшов будинок в селі. Добиратись на роботу на авто буде швидше ніж маршруткою із одного кінця Львові в інший (наприклад СантаБарбари на АС-2). Витрати на бензин еквівалентні оренді квартири.

Плани на 2011
- зробити ремонт/облаштування будинку. Переїхати туди жити.
- заробляти, як ви кажете, папірці. Чого усім хомякам бажаю!!!

P.S. Вважаю, що повноцінна однокімнатна із ремонтом квартира 40м у Львові повинна коштувати як повноцінний авто С класу - 20-30к, а у передмісті - як топовий Ланос. Може через пару років нерухомість стане вдвічі доступнішою - тоді будемо думати чи потрібно вона мені.
fdk

Повідомлення Додано: Чет 03 лют, 2011 21:15

Бачив я те, що пропонував Будівельник за 50К в Рясній-Руській. Треба вкласти ще не менше 10к на ремонт/облашування, + без авто там ніяк не обійтися.

1 Так як Ви всюди говорите про однокімнатні , то варто булоб уточнити що Ви за 52500 бачили трьохкімнатну в 82 кв м .
2 Я вважаю що на доведення її до нормального стану потрібно було не менше 15 000
3 Ця квартира вже давно продана , а аналогічна в другій частині ( в аналогічному стані ) виставляється по ціні в 57400.
4 Така сама в межах міста коштує не менше 65 000 - і це якраз і є вартістю китайського авто яке дійсно необхідне в мене.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 лют, 2011 21:39

"Хорошему человеку", который избирательно удаляет на этом форуме мои посты, неприятные Будивельнику:
Очень хочется назвать вас " незлым хорошим", "не тихим, а громким " словом.
Будьте последовательны! Если удаляете мои сообщения (захожу сюда редко, но замечаю уже 2-й второй раз, как удаляют мои абсолютно корректные посты), удаляйте все! Не вырывайте контекст! А лучше заблокируйте мою учетную запись, "хороший вы человек ". Или... здесь только форум будивельныков/продаванов..?! Много же вы напродаете таким способом! Реальный здравомыслящий клиент с вами дела иметь не станет. Или вы "лоха ждете"..? И как вас назвать...!? Мерзко...
FLU_TD

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2011 02:22

Re: Папірці треба заробляти!!!

fdk написав:Знімаю повноцінну однокімнатну квартиру з ремонтом за 1500грн (2000$ в рік). Вона мене повністю влаштовую.
На сьогодні у Вашому Магазині 600 оголошень однокімнатних квартих ціною більше 30К,
За повноцінну 1-кімнатну кв. площею від 38 хочуть 40-45К, півроку тому ріелтори казали що за такі просять 48К.

Підсумок 2010 року:
1. заощадив декілька тисяч на нерухомості, я спокійно спав, мені не снилися кошмари що я купив постійно дешевіючий обєкт (пропозиція не зменшується, кредити під 18% беруть одиниці, тренд вниз).
2. придбав авто. Маючи транспортний засіб людина вже по іншому мислить. Можна спокійно доїзджати до Львова.
3. в спадщину перейшов будинок в селі. Добиратись на роботу на авто буде швидше ніж маршруткою із одного кінця Львові в інший (наприклад СантаБарбари на АС-2). Витрати на бензин еквівалентні оренді квартири.

Плани на 2011
- зробити ремонт/облаштування будинку. Переїхати туди жити.
- заробляти, як ви кажете, папірці. Чого усім хомякам бажаю!!!

P.S. Вважаю, що повноцінна однокімнатна із ремонтом квартира 40м у Львові повинна коштувати як повноцінний авто С класу - 20-30к, а у передмісті - як топовий Ланос. Може через пару років нерухомість стане вдвічі доступнішою - тоді будемо думати чи потрібно вона мені.

На сегодня цену на недвижимость считаю завышенной процентов на 30-40 %, если оценивать объективно. Но с учетом инфляции через пару лет она будет справедливой, если не начнут надувать пузыри. Имея и недвижимость и деньги, не вижу смысла полностью вкладываться в недвигу. Другое дело когда сам строишь - тут ничего не потеряешь.
l_s_v

Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 лют, 2011 22:43

play.ukr.net/videos/show/key/80f0bfce2b67503c30643430cdf37196

Посмотрите видео материал со Львова ... :!:
obval

Повідомлення Додано: Нед 06 лют, 2011 23:06

FLU_TD написав:"Хорошему человеку", который избирательно удаляет на этом форуме мои посты, неприятные Будивельнику:
Будьте последовательны! Если удаляете мои сообщения (захожу сюда редко, но замечаю уже 2-й второй раз, как удаляют мои абсолютно корректные посты), удаляйте все! Не вырывайте контекст! А лучше заблокируйте мою учетную запись, "хороший вы человек ". Или... здесь только форум будивельныков/продаванов..?! Много же вы напродаете таким способом! Реальный здравомыслящий клиент с вами дела иметь не станет. Или вы "лоха ждете"..? И как вас назвать...!? Мерзко...

Шановний , у Вас якась манія величі розвивається.
Нікому пости про мене не стирають , а Вам вже тільки за останній місяць два стерли .
Може Ви користуватись компютером не вмієте і замість відправити натискали попередній перегляд ?
До речі на форумі я був два дні відсутній , відпочивав в Закарпатті , тому на мене можете бочку не котити.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 лют, 2011 17:32

kclviv написав:Що ми маємо..???!

Ситуація з нерухомістю у Львові не залежно від різних прогнозів вже, як мінімум, рік стабільна!
Ніяких серйозних рухів цін немає!!!
Ціни на нерухомість не виросли і не впали!!! І цікаво було б подивитись в очі тим, хто бив себе "п'яткою в груди" і кричав що квартири будуть по 15 000 у.о(повноцінні)...

Де вони...? Ауууу...!!! Озвіться, покажіть мені такі...???!!!

Це нерухомість!!!!! Це вам не купони які можуть за один день знецінитись...
Це серйозний товар! Це житло! Це не папірці якісь!!!
А я купив квартиру і прокинувшись зранку не хвилююсь який курс долара на сьогодні, тому, що мої гроші в НЕРУХОМОСТІ...
І Вам раджу не тримати папірці...!!!

В Ивано-Франковске упали цены на недвижимость.

Квартиры в новостройках предлагают за 400 долларов/квадратный метр в 15 минутах от центра, но желающих нет. Строители рассказывают, что у местных спрос небольшой и при такой цене. Чаще приезжие соблазняются, например, киевляне и даже одесситы, которые здесь могут себе позволить купить хорошую квартиру. Ивано-Франковск ежегодно занимает лидирующие места в номинации "Лучший город для жизни". Небольшой областной центр с населением в 220 тысяч человек довольно компактный. Причем, здесь постоянно строится жилье. Даже в 500 метрах от исторического центра возводятся современные жилые микрорайоны.

-продолжайте мантры о "способной только расти недвижке". Мы верим, верим.
козерог

Повідомлення Додано: Вів 15 лют, 2011 19:06

Да тут тупий варіант: «пАкупай апельсин хАрошій!, как для себья вібірал…»
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 лют, 2011 21:53

budivelnik написав:
FLU_TD написав:"Хорошему человеку", который избирательно удаляет на этом форуме мои посты, неприятные Будивельнику:

Шановний , у Вас якась манія величі розвивається.
Нікому пости про мене не стирають , а Вам вже тільки за останній місяць два стерли .
Може Ви користуватись компютером не вмієте і замість відправити натискали попередній перегляд ?
До речі на форумі я був два дні відсутній , відпочивав в Закарпатті , тому на мене можете бочку не котити.

Шановный, моей мании до вашей мании еще развиваться и развиваться... Также как и вашему мелкому гешефту, сорри, бизнесу.
Читаю форум редко, пишу еще реже (в отличие от вас гы-гы, шановного загруженного работой будивельника), но впоследствии всегда перечитываю то, что было мною написано.
Вывод очевиден: такой большой и взрослый дядя, такой шанованый будивельнык - и такая ябеда... Ай-я-яй...
FLU_TD

Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 1415161718 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Setta і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор