Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 185186187188189 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот 2.8 5 611
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
122
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
119
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
22%
132
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
80
Всього голосів : 611
Повідомлення Додано: Суб 26 бер, 2011 16:15

softm написав:...
Набрали кучу "поющих трусов", менеджериц (сиськи не меньше 2-го размера, каблуки не меньше 10-см, стук - мама не горюй) ...

Я с этим банком ещё не работал, но после такого камента, пожалуй пойду открою у них счёт! :lol:
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 16:58

СПС ЗА ТАБЛИЦУ
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2011 11:28

акціонер

народ, тут є хтось як представник банку?

питання: лист про збори акціонерів - вартість поштової пересилки майже 14 грн. навіщо так дорого за листочок А4? що там такого мають вирішити? чи це такий спосіб отримання відкату?

а дивіденди хоч раз платили?
якщо платили - направте куди звернутись, кому дати про себе знати, яка схема отримання дивідендів? і чому мене ніколи про таку виплату не повідомляли?
serg69m

Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 кві, 2011 10:24

Re: Укрсоцбанк

Уже второй день не могу войти в интернет-банкинг ни на одном браузере. В чем же дело?
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 кві, 2011 14:22

Невозможно оплатить очередной платеж по кредиту по ФИО (банк сменил программный комплекс).

Кассир говорит, что надо узнавать новый номер счета у своего менеджера, хотя ровно неделю назад, после оплаты очередного платежа по страховке, мой менеджер ничего о изменениях счетов мне не говорил. Письменное уведомление банк естественно отправить также не удосужился и это при том, что в объявлении на двери отделения написано, что изменения произошли с 09.03.2011.

Возникает вопрос, зачем менять рабочую систему на какую-то новую сырую абсолютно не приспособленную к реалиям?

Бардак и некомпетентность сотрудников банковской сферы начинает достигать апогея.

p.s. кстати скоро кассиры банков смогут устраивать соревнования с продавцами на базрах по уровню хамства с клиентами.
Nline

Повідомлення Додано: Вів 05 кві, 2011 20:55

ЗАЯВА

У зв’язку з відмовою працівниками (касирами) ПАТ «Укрсоцбанк» приймати мої платежі щодо сплати частини кредиту та нарахованих відсотків за користування ним відповідно до умов Договору кредиту №________________ на відповідні рахунки (№2233______________ та №2238_____________), прошу надати пояснення з цього приводу, а саме:
1. На яких підставах працівники банку (касири) перешкоджають мені у виконанні моїх обов’язків по Договору кредиту №_________________ відповідно до п. 2.4.1. та п.1.1. цього договору?
2. На яких підставах менеджер центру роздрібних продаж Київської міської філії банку (кімната 201) при розмові з моїм представником зазначає про односторонню зміну банком умов щодо нарахування та сплати відсотків по Договору кредиту №_____________________, а саме на дату 04.04.2011р нарахування відсотків відбувається по 10 число кожного місяця включно, сплату яких необхідно здійснити до 22 числа цього ж місяця? При цьому зазначу, що це є порушенням умов Договору кредиту №_____________________, відповідно до якого відсотки нараховуються по останній робочий день місяця та сплачуються до 10 числа наступного місяця. Також при запропонованих банком нових умовах я повинна сплатити в квітні 2011 року на близько 350 доларів США більше ніж запланувала, що є неприйнятним з точки зору запланованих мною в цьому місяці інших витрат.
3. На яких підставах менеджер центру роздрібних продаж Київської міської філії банку при розмові з моїм представником зазначає про можливість здійснення платежів по Договору кредиту №___________________ лише через зарахування коштів у визначеному банком розмірі на невідомий мені поточний рахунок №2620_______________ та їх автоматичне списання банком з цього рахунку, що суперечить умовам Договору кредиту №___________________________? При цьому зазначу, що така вимога банку викликає підозру про можливе шахрайство, значно погіршує умови (ускладнює) щодо погашення мною кредиту та нарахованих відсотків і обмежує мої права щодо самостійного визначення розміру платежів у разі моєї незгоди з діями банку щодо визначення їх розміру.

Відповідаючи на запитання зазначені вище та враховуючи п. 7.1. Договору кредиту №_________________, прошу всі зміни, які пропонуються банком щодо сплати кредиту та нарахованих відсотків викласти у письмовому вигляді із обов’язковим посиланням на цей договір та прошу обов’язково врахувати мою вимогу щодо виключно самостійного визначення мною розміру відповідних платежів та їх призначення при використанні інших ніж зазначених в Договорі кредиту №_________________________ рахунків.

Відповіді на питання та пропозиції щодо сплати чергових платежів по Договору кредиту №___________________________ прошу надати в письмовому вигляді та в найкоротший термін у зв’язку із моїм зобов’язанням до 10 квітня 2011р. сплатити ці платежі, а у разі затримки із відповіддю прошу не застосовувати до мене штрафних санкцій за несвоєчасне здійснення цих платежів відповідно до умов договору.

...!!!!!!!!!!!!!!! ТА ЖЕ ИСТОРИЯ ЧТО И С ПОВЫШЕНИЕМ %СТАВОК, КТО СОГЛАСИЛСЯ ТОТ И ПЛАТИТ ПО НОВОЙ СТАВКЕ. Я НЕ СОГЛАСИЛСЯ В ТОТ РАЗ, ПЛАЧУ ПО СТАРОЙ % СТАВКЕ, И В ЭТОТ РАЗ НЕ ДАМ ИМ ХОДУ. ТЕПЕРЬ ОНИ ХОТЯТ ЧТОБЫ Я ИМ ОТДАЛ ПРАВО РАСПОРЯЖАТЬСЯ СВОИМ ТЕКУЩИМ СЧЁТОМ, ПРОВОДИТЬ СПИСАНИЯ С НЕГО В ТЕХ РАЗМЕРАХ, КОТОРЫЕ ОПРЕДЕЛЯЕТ САМ БАНК. ... ИМ!!!! А ПРО ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ - ЛАБУДА, ЭТО НЕ НАШИ С ВАМИ ПРОБЛЕМЫ, ЕГО МОЖНО НАСТРОИТЬ ПОД ЛЮБЫЕ ЗАКОННЫЕ ПРОВОДКИ, В ТОМ ЧИСЛЕ И ПОГАШЕНИЕ ЧЕРЕЗ КАССУ НАПРЯМУЮ НА ССУДНЫЕ СЧЕТА. ТЕКУЩИЙ СЧЁТ - ЛИШНИЙ ПОВОД НАЛОГОВОЙ УПРЕКНУТЬ ВАС В СОКРЫТИИ ДОХОДОВ (В СЛУЧАЕ ПРЕВЫШЕНИЯ ЕЖЕМЕСЯЧНОГО ПЛАТЕЖА ПО КРЕДИТУ ВАШЕЙ ОФИЦИАЛЬНОЙ ЗАРАБОТНОЙ ПЛАТЫ). СЕЧЁТЕ?
magistr_76

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2011 10:35

Господин Тимонькин засиделся в Председателях, пора его отправлять туда же куда и Мубарака и Кадаффи. Нужен новый взгляд на отношения между банком и клиентом! ЗАЖРАЛИСЬ!!!
magistr_76

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2011 19:18

Народ, а что всех устраивает новая "придумка" банка с оплатой кредита? Банк в очередной раз свои проблемы пытается свалить на нас с вами, причём безапеляционно и без предупреждения. Я уже консультировался, никаких новых требований НБУ не издавал, погашение кредита может также по прежнему осуществляться наличными через кассу. Всё расчитано на безграмотность клиентов. НЕ ИДИТЕ НА ПОВОДУ У БАНКА, ПРОСНИТЕСЬ!!!!!!
magistr_76

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2011 20:18

МДЯ, ПОХОЖЕ ВСЁ ВСЕХ УСТРАИВАЕТ!!! УДАЧИ.
magistr_76

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 10:11

Кто-то пробывал снимать деньги с карты ВИЗА електрон мгновенного выпуска в банкоматах Юникредит закордоном? карта в $.
vova_ltd

#<1 ... 185186187188189 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє