Налогообложение физ. лица после продажи акций

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 1718192021 ... 85>
Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 09:40

Kotyk написав:Виникла проблема. Брокер не прислав виписки з біржи по укладеним угодам за 2010 рік. Так що подати в ДПІ не встигну. Де можна глянути згідно нового кодексу, санкції за не подання? Чи можна прийти в податкову і сказати, що просто мені не надіслали виписки? Що тоді?

санкции за эту декларацию еще по старому налоговому кодексу идут. штраф составляет 25% от прибыли, только я не помню точную формулировку - или налог 15% + штраф 25% или просто штраф 25%.
jenya555

Подякував: 714 раз.
Подякували: 414 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 09:43

jenya555 написав:
  Kotyk написав:Виникла проблема. Брокер не прислав виписки з біржи по укладеним угодам за 2010 рік. Так що подати в ДПІ не встигну. Де можна глянути згідно нового кодексу, санкції за не подання? Чи можна прийти в податкову і сказати, що просто мені не надіслали виписки? Що тоді?

санкции за эту декларацию еще по старому налоговому кодексу идут. штраф составляет 25% от прибыли, только я не помню точную формулировку - или налог 15% + штраф 25% или просто штраф 25%.

вроде 25% от неуплаченного налога. т.е. 25% от 15% + 15% естественно, надо заплатить.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 09:53

вот блин, а я чето думал 1 грн штраф... сам еще не подал, мазефака.. может седня подсуетится :?

Останнім днем подачі в 2011 році річної податкової декларації фізичними особами - платниками податку на дохід фізичних осіб визначено 4 травня 2011 року.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Державної податкової служби.

Згідно з положенням Податкового кодексу, цю декларацію громадяни повинні подати до 1 травня року, наступного за звітним.

Проте, оскільки 30 квітня (останній день подачі декларації) припадає на вихідний день, то, відповідно, останній день деклараційної кампанії перенесено на 4 травня, роз'яснили в ДПСУ.
Теми: ДПСУ, податки
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:14

roman tr. написав:вот блин, а я чето думал 1 грн штраф... сам еще не подал, мазефака.. может седня подсуетится :?

Останнім днем подачі в 2011 році річної податкової декларації фізичними особами - платниками податку на дохід фізичних осіб визначено 4 травня 2011 року.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Державної податкової служби.

Згідно з положенням Податкового кодексу, цю декларацію громадяни повинні подати до 1 травня року, наступного за звітним.

Проте, оскільки 30 квітня (останній день подачі декларації) припадає на вихідний день, то, відповідно, останній день деклараційної кампанії перенесено на 4 травня, роз'яснили в ДПСУ.
Теми: ДПСУ, податки

может и одна грн, х.з. че там, лучше не мутить.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:17

а выписки подаются в оригиналах? себе копии надо сделать, на всякий случай? бланки деклараций можно купить в налоговой или надо заранее искать?

и еще момент, если у меня прописка была временная и закончилась (но я не выписан пока оттуда) - куда мне подавать декларацию - по месту факт проживания или по месту последней непогашенной прописки?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:18

San написав:
  Kotyk написав: Якщо мінус за рік або прибуток невеликий то подавати обовязково?

подайте без подтверждающих доков пока, доки можно донести по требованию. Если минус , то необязательно. :) они будут рады. Если малая прибыль, то и санкции "малипусенькие", короче, Вы им ненужны тогда.

Дякую за допомогу. Я думаю просто що без підтверджувальних документів вони не захочуть з мінусом прийняти.
Kotyk

Подякував: 11 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:22

roman tr. написав:а выписки подаются в оригиналах? себе копии надо сделать, на всякий случай? бланки деклараций можно купить в налоговой или надо заранее искать?

и еще момент, если у меня прописка была временная и закончилась (но я не выписан пока оттуда) - куда мне подавать декларацию - по месту факт проживания или по месту последней непогашенной прописки?

выписки - оригиналы, но себе для страховки сделай копию если переносил позиции на след. год. я себе просто заказал 2 выписки на бирже :D
бланки дадут в налоговой.
подавать надо по месту прописки
jenya555

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:23

Kotyk написав:
  San написав:
  Kotyk написав: Якщо мінус за рік або прибуток невеликий то подавати обовязково?

подайте без подтверждающих доков пока, доки можно донести по требованию. Если минус , то необязательно. :) они будут рады. Если малая прибыль, то и санкции "малипусенькие", короче, Вы им ненужны тогда.

Дякую за допомогу. Я думаю просто що без підтверджувальних документів вони не захочуть з мінусом прийняти.

пошлите по почте, тогда не отвертятся
jenya555

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:29

roman tr. написав:а выписки подаются в оригиналах? себе копии надо сделать, на всякий случай? бланки деклараций можно купить в налоговой или надо заранее искать?

Подал копии выписки с биржи и акта выполненых работ от брокера.
Оригинал выписки с биржи может понадобиться если акции через Новый год перекочевали.
Куда подавать: я бы подал куда ближе, если нет - тогда почтой. главное факт подачи за фиксировать.
Купец

Подякував: 4 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2011 10:48

Найшов інформацію на форумі що якщо дохід менший 1250 грн. то він не оподатковується. Мається на увазі додатковий? Бо є ж крім цього основні доходи (ЗП)? Якщо не оподатковується то і подавати не треба чи подати все таки треба.
Kotyk

Подякував: 11 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 1718192021 ... 85>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор