Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 929930931932933 ... 1543>
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:04

Андрей_В
У меня дома ковролина никогда не будет. Поэтому технологии с ним связанные я не смотрю.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:11

kravchuk14 написав:
  budivelnik написав:Я щось не зрозумів Вашого повідомлення

Я к тому что если до 2008 года спикуль покупал квартиру по статистике кол-во метров на душу расло а фактически шыш с маслом.
Вот так же если иногородний покупает новострой то с увеличением метров в Киеве растет и население киева.
ПС: Я против дескриминации киянин-некиянин

З власного досвіду знаю
Я тільки заміниш ярлики на якісь нейтральні визначники подій - відразу легше жити . :D
Тому , як тільки Ви вживаєте слово спекулянт стосовно 90% покупців київської нерухомості , так відразу і сама нерухомість і її виробники + покупці Вам як кістка в горлі.
Тому
Як на мене , якщо людина вирішила обміняти свої кошти на якийсь продукт - виграють всі.
а - виробники ( вони можуть починати новий цикл виробництва продукту , адже за попередній кошти вони отримали)
б - покупці - вони отримали те що вважали за потрібне
в - інше населення ( у випадку нерухомості продукт як мінімум переживе з 5 поколінь ( 150 років ) , тому якщо сьогодні хтось профінансував створення житла , то слідуючим 4 поколінням не буде потреби збирати кошти на виготовлення нового

В нашому випадку.
Ну купили ті кого Ви називаєте спекулянтами житло в Києві .
Як думаєте , що з тим житлом сталось далі ?
Я думаю що відсотків з 30% - стоїть і чекає кращих часів ( а в цей час будівельники які за нього отримали гроші швиденько будують нове :D ) , відсотків з 70 % - пішло на ринок оренди.

Тому Ваше твердження про те що житлові умови не покращились за рахунок житла викупленного спекулянтами - хибне.
Житлові умови покращились за рахунок того що збільшилось обєктів які пропонуються в оренду.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:12

Андрей_В написав:
  Тори написав:Андрей_В
Возможно после того как сорвут ковролин циклевать будет нечего, так как восстановлению не подлежит. Но в любом случае на королин доску ложить не стоит.

не, ну вы же не будете, даже ежели он полность приклеен, за один конец хватать и тянуть)))
берете строительный нож, режете на полоски, и шпателем его, шпателем
затем циклюете машинкой, подклеиваите шатающие доски, шпатлюете, ну а потом лаком

Да, блин, сорвать можна.
Но впорядок старый паркет там не приведешь уже. Его там токо как основу можно использовать (мне так каэцца, ровный он относительно).
Впринципе, наверно буду его я рвать потом если сорву - подложка - доска.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:33

vano написав:
  Xenon написав:Станут депозиты по 2-4% годовых; будут и кредиты по 5-8% годовых.
Такими ставками спекулятивный капитал, особенно иностранный, не привлечь - они и у себя могут поиметь 4%, а не в этом заповеднике беззакония.

Xenon написав:Или же вдруг НБУ понизит ставку и начнет раздавать всем желающим банкам бабло под 2% 8)
Боюсь, что первое последсвие - взлет инфляции до кошмарных величин, куда там нынешним. Может быть фатально для сбережений пенсионеров на черный день - соответвенно первый президет, которые такое допустит, не получит второй срок, как минимум. А оно ему надо?

ну так чего тогда мечтать о том "как оно тама забугром?" :)
дешевые кредиты и тп и тд ;)
если сразу знаем что у нас так НИКОГДА не будет (ну во всяком случае в ближайшие десмятилетия)

а может еще для когото новость что у нас в цене КАЖДОГО товара заложена бюрократическая составляющая (взятки) в размере примерно 1% - 20% (в том числе и недвиги ?) и от ней никуда не денешься, не откажешься и не уйдешь к сожалению :(
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:40

Xenon написав:ну так чего тогда мечтать о том "как оно тама забугром?" :)
дешевые кредиты и тп и тд ;)
если сразу знаем что у нас так НИКОГДА не будет (ну во всяком случае в ближайшие десмятилетия)

а может еще для когото новость что у нас в цене КАЖДОГО товара заложена бюрократическая составляющая (взятки) в размере примерно 1% - 20% (в том числе и недвиги ?) и от ней никуда не денешься, не откажешься и не уйдешь к сожалению :(

Какие взятки заложенны тут (это мифический аргумент типа , бабушка почему капуста подорожала , потому что доллар подорожал или бензин , который где то играет роль , а где то нет ) :

fn.ua/view.php?ad_id=910056&page=0
Востаннє редагувалось obval в Вів 10 тра, 2011 18:42, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:41

пожиратель макаронов
>>Заоблачные цены при околоплинтусовых доходах нас тормозят прежде всего
звучит весьма смешно вспоминая что вы получаете 2 килодолара и считаете что это не зарплата для накопления на квартиру

>>в этом жилье за 72 тыщи надо сделать ремонт, потянет тысяч на 10-20
а тут ваще обхахататся можно ... если это речь про первую квартиру (не продав другую итд) то замашки у вас архи и архи

ЗЫ с доходом меньше чем у вас за 3 года сложил се на гостинку ... а стотыщ это вы класно придумали ))

ЗЗЫ
1)у людей есть деньги
2)сильно не упадёт ибо падает только потому что все запаслись попкорном
fenix81

Подякував: 9 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:46

fenix81 написав:2)сильно не упадёт ибо падает только потому что все запаслись попкорном

Феникс вот объясните какой смысл ждать , если сильно не упадёт ?
Растолстеете от попкорна ! С такими ппрогнозами я бы брал :!:
obval

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:55

sashaa250174
Дык я пару недель назад и взял )
fenix81

Подякував: 9 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:56

Поляки та українці викупили 80% квитків на Євро-2012

http://gazeta.ua/articles/sport/381973

На чемпіонат Європи з футболу 2012 року реалізовано 580 тисяч квитків - 41% від загальної кількості квитків, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ. Про це сказав директор турніру Маркіян Лубківський на прес-конференції в Києві.

"41% від всієї маси квитків (1,4 млн.) надійшли в реалізацію. Тобто 580 тисяч квитків знайшли своїх власників. Близько 80% всіх квитків було куплено українцями і поляками", - сказав Лубківський, якого цитує Інформаційний центр "Україна-2012".

Скільки квитків на руки отримають українці, поляки, а також вболівальники інших країн, стане відомо після фінального жеребкування 2 грудня 2011-го.

Як зазначив керівник Місцевого оргкомітету, УЄФА відомо, що велика кількість поляків планують відвідати матчі у Львові, багато росіян - у Харкові та Донецьку.

Нагадаємо, раніше Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков повідомив, що волонтери Євро-2012 будуть забезпечені спеціальною формою.

Жесть , а где же те потоки денег(европейских и американских)к евро 2012 ?
Сами его и отбивать будем ))) Походу сами организовали и сами будем оплачивать :D
obval

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2011 18:56

По ICTV сюжет о проблемах КГС идет.
Daralex

Подякував: 388 раз.
Подякували: 1807 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 929930931932933 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему