Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1112131415 ... 139>
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 11:05

budivelnik написав:Потер
Тори
Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану )

Проблема не столько финансовая, сколько организационная. особенно если с нашим менталитетом "моя хата з краю". а если несколько квартир сдают в арнеду, то тратить на капремонт хозяева не захотят.
а по поводу разводки и соседей я с вами не соглашусь. если соседи будут квартиру сдавать, то капитальный ремонт в ней никто делать не будет, и вероятность того что вас затопит, или не дай бог у соседей будет пожар или взрыв газовой колонки, весьма велика. в украине были прецеденты. сам жил в хрущевке, колонка пару раз, чуть не взорвалась.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 11:06

potter написав:
Тори
Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану )

Проблема не столько финансовая, сколько организационная. особенно если с нашим менталитетом "моя хата з краю". а если несколько квартир сдают в арнеду, то тратить на капремонт хозяева не захотят.
а по поводу разводки и соседей я с вами не соглашусь. если соседи будут квартиру сдавать, то капитальный ремонт в ней никто делать не будет, и вероятность того что вас затопит, или не дай бог у соседей будет пожар или взрыв газовой колонки, весьма велика. в украине были прецеденты. сам жил в хрущевке, колонка пару раз, чуть не взорвалась.

А при чому тут тип будинку ( хрущовка/новобудова/сталінка)
І порядність сусідів ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 11:52

Тому , і хрущовка і новобудова - житло яке в стані забезпечувати потреби людини в проживанні в однаковій мірі.
Тому
Чому на них повинна бути різна ціна ?

Хрущевка угнетает, низкие потолки, убитый заплеванный подъезд, тошно заходить в такой дом, звукоизоляция ужасная, вечно в курсе всех дел у соседей... ещё в хрущевках у подъезда сидит вселенское зло - бабушки. В новострое намного приятнее жить, все новое, красивое, озеленение.
Stine

Подякував: 2 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 12:34

budivelnik написав:А при чому тут тип будинку ( хрущовка/новобудова/сталінка)
І порядність сусідів ?

ну денег же хватает, либо на новостройку в пригроде, либо на хрущ в киеве.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 13:45

Тори

1 Я не кажу що хрущовки -це вершина дизайну і привабливості .
2 Я просто по Вашому проханню проаналізував питання
Чому хрущовки дорогі.
3 Як тільки в Україні буде пустувати від 10% і вище житлового фонду( в місцевостях які Вас цікавлять) , так відразу пройде різке розмежування по ціні між якісним і не якісним ( відносно :D ) житлом
3 Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану ) + утеплення будинку + дах - тут складніше , бо з кожного потрібно зібрати приблизно по 1000 доларів .
Як бачите вартість технологічного ремонту - не висока.

Ценность хрущевок - в головах. Пока не изменится отношение общества к ним - их будут покупать.
Рядом со мной много дорогих домов, в которых никто не живет, наверное процентов 30-40. Так что , разве у нас дешевый частный сектор в городе?
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 14:17

Тори

Ценность хрущевок - в их месторасположении, как правило, то что 50 лет назад было окраиной, нынче - чуть ли не центр любого города.
И, уверяю Вас, в стране полно людей, готовых жертвовать квадратами ради места жительства.
JRK

Подякував: 107 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 18:00

Еще раз спасибо все отписавшимся :)

Дискуссия уже идет как раз о том, что меня интересует.

Из перечисленных минусов хрущовки для себя серьезными считаю - соседей/контингент, грязный подъезд, старые коммуникации, которые практически невозможно заменить на уровне дома с учетом п. 1 (соседи). Ну и потенциальный риск расселения незнамо куда в случае ее сноса.

Лично для меня не являются недостатками маленький метраж и маленькая кухня.

Про озеленение - очень и очень спорный аргумент. Как люди живут на Позняках, например, не понимаю. Где же там озеленение? А хрущовка, в которой мы снимаем квартиру, и все соседние дома просто утопают в зелени. Во дворе всегда прохладно, огромный газон, поэтому детям очень комфортно летом играть.

Плюсы - цена и месторасположение.

Продолжаю взвешивать за и против :wink: Пока идеального варианта не вижу.
natika

Повідомлення Додано: Нед 26 чер, 2011 15:58

natika а он- есть :)
giveme5

Повідомлення Додано: Нед 26 чер, 2011 15:59

natika написав:
Продолжаю взвешивать за и против :wink: Пока идеального варианта не вижу.

а он-есть :)
giveme5

Повідомлення Додано: Нед 26 чер, 2011 16:28

JRK написав:Тори

Ценность хрущевок - в их месторасположении, как правило, то что 50 лет назад было окраиной, нынче - чуть ли не центр любого города.
И, уверяю Вас, в стране полно людей, готовых жертвовать квадратами ради места жительства.

Сталинки расположены в гораздо лучших местах, я молчу о домах еще более старых.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

#<1 ... 1112131415 ... 139>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор