|
Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 25 чер, 2011 11:05
budivelnik написав:ПотерТори Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану )
Проблема не столько финансовая, сколько организационная. особенно если с нашим менталитетом "моя хата з краю". а если несколько квартир сдают в арнеду, то тратить на капремонт хозяева не захотят. а по поводу разводки и соседей я с вами не соглашусь. если соседи будут квартиру сдавать, то капитальный ремонт в ней никто делать не будет, и вероятность того что вас затопит, или не дай бог у соседей будет пожар или взрыв газовой колонки, весьма велика. в украине были прецеденты. сам жил в хрущевке, колонка пару раз, чуть не взорвалась.
-
potter
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 чер, 2011 11:06
potter написав: budivelnik написав:ПотерТори Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану )
Проблема не столько финансовая, сколько организационная. особенно если с нашим менталитетом "моя хата з краю". а если несколько квартир сдают в арнеду, то тратить на капремонт хозяева не захотят. а по поводу разводки и соседей я с вами не соглашусь. если соседи будут квартиру сдавать, то капитальный ремонт в ней никто делать не будет, и вероятность того что вас затопит, или не дай бог у соседей будет пожар или взрыв газовой колонки, весьма велика. в украине были прецеденты. сам жил в хрущевке, колонка пару раз, чуть не взорвалась.
А при чому тут тип будинку ( хрущовка/новобудова/сталінка) І порядність сусідів ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 чер, 2011 11:52
Тому , і хрущовка і новобудова - житло яке в стані забезпечувати потреби людини в проживанні в однаковій мірі. Тому Чому на них повинна бути різна ціна ?
Хрущевка угнетает, низкие потолки, убитый заплеванный подъезд, тошно заходить в такой дом, звукоизоляция ужасная, вечно в курсе всех дел у соседей... ещё в хрущевках у подъезда сидит вселенское зло - бабушки. В новострое намного приятнее жить, все новое, красивое, озеленение.
-
Stine
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 чер, 2011 12:34
budivelnik написав:А при чому тут тип будинку ( хрущовка/новобудова/сталінка) І порядність сусідів ?
ну денег же хватает, либо на новостройку в пригроде, либо на хрущ в киеве.
-
potter
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 чер, 2011 13:45
budivelnik написав:ПотерТори 1 Я не кажу що хрущовки -це вершина дизайну і привабливості . 2 Я просто по Вашому проханню проаналізував питання Чому хрущовки дорогі. 3 Як тільки в Україні буде пустувати від 10% і вище житлового фонду( в місцевостях які Вас цікавлять) , так відразу пройде різке розмежування по ціні між якісним і не якісним ( відносно  ) житлом 3 Так як роботи по реконструкції хрущовки в плані заміни внутрішніх комунікацій ( великих фінансових проблем в цьому я не бачу , бо потрібно замінити тільки 20 м.п водяної і каналізаційної труби - всім мешканцям стояка ) , а чи буде робити людина розводку по своїй власній квартирі чи ні - це для інших по барабану ) + утеплення будинку + дах - тут складніше , бо з кожного потрібно зібрати приблизно по 1000 доларів . Як бачите вартість технологічного ремонту - не висока.
Ценность хрущевок - в головах. Пока не изменится отношение общества к ним - их будут покупать. Рядом со мной много дорогих домов, в которых никто не живет, наверное процентов 30-40. Так что , разве у нас дешевый частный сектор в городе?
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 чер, 2011 14:17
Тори
Ценность хрущевок - в их месторасположении, как правило, то что 50 лет назад было окраиной, нынче - чуть ли не центр любого города. И, уверяю Вас, в стране полно людей, готовых жертвовать квадратами ради места жительства.
-
JRK
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 чер, 2011 18:00
Еще раз спасибо все отписавшимся Дискуссия уже идет как раз о том, что меня интересует. Из перечисленных минусов хрущовки для себя серьезными считаю - соседей/контингент, грязный подъезд, старые коммуникации, которые практически невозможно заменить на уровне дома с учетом п. 1 (соседи). Ну и потенциальный риск расселения незнамо куда в случае ее сноса. Лично для меня не являются недостатками маленький метраж и маленькая кухня. Про озеленение - очень и очень спорный аргумент. Как люди живут на Позняках, например, не понимаю. Где же там озеленение? А хрущовка, в которой мы снимаем квартиру, и все соседние дома просто утопают в зелени. Во дворе всегда прохладно, огромный газон, поэтому детям очень комфортно летом играть. Плюсы - цена и месторасположение. Продолжаю взвешивать за и против  Пока идеального варианта не вижу.
-
natika
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2011 15:58
natika а он- есть 
-
giveme5
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2011 15:59
natika написав:Продолжаю взвешивать за и против  Пока идеального варианта не вижу.
а он-есть 
-
giveme5
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2011 16:28
JRK написав:ТориЦенность хрущевок - в их месторасположении, как правило, то что 50 лет назад было окраиной, нынче - чуть ли не центр любого города. И, уверяю Вас, в стране полно людей, готовых жертвовать квадратами ради места жительства.
Сталинки расположены в гораздо лучших местах, я молчу о домах еще более старых.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
|