Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення?
Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.
|
|
![]() Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення? Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.
![]() 1 Я тебе попереджав. Словарний запас в мене великий і я обовязково знайду адекватну відповідь яка повністю буде відповідати твоєму ніку. 2 Оповідання про перевезення 40 тонн на відстань в 1 км за 4 грн - залиш для себе . Якщо ж ти мав на увазі 1 тонно/кілометр за 4-5 грн - то тут я з тобою згодний і приведу такий приклад Пісок - Ясниська карєр , до львова - 30 км , вага 1 м3 - 1100-1300 кг , тому 4 грн х 30 км х 1,2 т =144 грн м3. Додай сюди ще вартість самого піску і вартість завантаження - вийде 160 грн за куб як я й писав. Якщо пісок буде глинистий - то знайти можна і дешевше , але при цьому і бетон отримати потрібної якості не вийде , або вийде за рахунок перерозходу цементу 3 Фразу типу Коробку можна збудувати за 15 000 грн - без привязки до розміру коробки і пояснень що і як там відбудвається технологічно - сам знаєш куди можна засунути. Останнє Навіть по всім пунктам які ти привів відхилення від сумми приведенної мною буде становити одиниці відстотків. Кошторис - тому й називався на хлопський розум , щоб хтось міг спробувати довести мені можливість будівництва в рази дешевша - а не для того , щоб кожен тут по 1% шукав , при чому не факт що він був би правий. Зрозуміло ? А з ніком - пообережніше.
![]()
1. це перше зауваження.
2. Це наступне зауваження. Крім того, постачальники працюють в 2-х варіантах: самовивіз із карєру, і з доставкою на обєкт. Навіть з доставкою на обєкт ціна значно менша 160 грн/м3. Тому
не потрібно лапші. Сумарно мої зауваження складають 2% від кошторису. Це при тому, що наводили і інші зауваження. Я навів ті, на котрих я розуміюсь.
![]() Без проблем З завтрішнього дня беру тебе на роботу , будеш за 3-4 поїздки по інстанціям отримувати всю потрібну документацію для проектування , отримання будівельного дозволу , здачі в експлуатацію , отримання на кожну квартиру тех умов по газу , воді , електриці + після виконання цих умов забезпечиш приїзд електриків , газовщиків , водопровідників для прийняття в експлуатацію і опломбування лічильників.
Проїзжаєш коло епіцентру , зупиняєшся і цікавишся в дядьків - скільки . Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі ![]()
2% - в тебе не сумма розбіжностей на 770 000 , а 2% - це загальна сума робіт. Тому . спеціально для тебе табличка тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця погодження по інстанціям__10 000_________________? пісок 3 м3________________80 х 3_________________? щебінь_________________13 м3 Х 160_______________? Всього____________________12 200___________________ Тому в кінцевій вартості робіт твої зауваження може змінять 777000 на 775000 , а може й не змінять. Звідси висновок Нічого кардинального Василь сказати не в стані , тому звертати увагу на його дрібязкові зауваження - резону не має , як для мене так і для інших.
![]()
Друже, коли платиш, то ніхто нікуди не їде, просто дали папірчик і все. На роботу до тебе? я ще психологічно не готовий ![]()
Елементарне vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=228&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=51 і це оголошення, а при купівлі на будівництво та в наш час, ціни суттєво нижчі. от ти справді усвідомлюєш те що пишеш????
при таких цінах на перевезення він буде ЗОЛОТИМ. тентова фура їде з Львова в Київ за 6000-8000 грн., самоскид на 15-20% більше по ціні, але везе 30-40 тонн. А в тебе перевезення на 30 км получається в 3000 грн за 20 т. Якщо не зраджує память, то ти заперечував можливість перевезення вантажу такої ваги, але тобі так виховано вказали на помилку.
![]()
Ви просили конкретно ? Я для лінивих створив табличку , в якій після внесення чотирьох цифр булоб добре видно дрібязковість зауважень . Тому дублюю ще раз табличку і чекаю її заповнення. і тільки після цього вирішую спілкуватись далі чи ні ( але так як Ви взяли на паралельній гілочці зобовязання перевірити мою чесність ) , то після цієї перевірки як я розумію Вам або прийдеться сплатити 300 доларів програшу по парі , або тихенько зареєструватись під іншим ніком і вести себе так щоб ніхто Вас не впізнав. А поки що табличка : тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця погодження по інстанціям__10 000_________________? пісок 3 м3________________80 х 3_________________? щебінь_________________13 м3 Х 160_______________? Всього____________________12 200___________________
![]() З тобою все ясно.
Помилитись може кожен, а от вперто не визнавати свою помилку може тільки дурень.
![]() budivelnik
Я не пишу сейчас ничего, так как смешно читать, что работа одного автокрана эквивалентная нескольким часам, здесь расписана и стоит цена за 4 дня. Так как автокран для таких работ 800-850 грн. в день. Лично я сейчас выбираю для себя профнастил, так я уже от 50 метров доставка бесплатно! А перевозки о которых пишут? Сейчас термоперевозки DAFом максимум 5.5-6 грн./км. Так сколько уходит на поддержание нужной температуры! А здесь о кирпичах такое пишут! Бесплатно доставляют кирпичи, на соседней ветке ссылки уже бросала, могу повторить. Вот ссылочка на альтернативную себестоимость монолитного дома, можно посмотреть: parthenon-house.ru/content/articles/index.php?article=5080 ![]()
Ну і що нового Ви мені показали ?
Крок 1 - переводимо рублі в гривні 1 874 640 ,40 х 0,25 =468 860 грн Крок 2 до кошторису який Ви привели додаємо роботи які в ньому не враховані і при цьому враховані в мене , а саме: Земля 18 000 доларів х 8 = 144 000 грн Зовнішнє утеплення_________ 80 000 грн Комунікації________________ 80 000 грн Здача в експлуатацію_______ 20 000 грн Каналізація________________ 20 000 грн Грунтова дорога____________ 20 000 Отримуємо 468 860 + 144 000 + 2 х 80 000 + 20 000 х 3 =832 660 грн-монолітний . Порівняйте з моїми 777 000 і це цегляний будинок з надлишком цегли . Тепер щодо крана На сьогодні година роботи крана , якщо він не взятий в оренду наприклад на місяць 12-16 тонний - 150-160 грн година 25 тонний - 220-250 грн година Хто у Вас буде працювати за 800 грн в день - я не знаю.Так для довідки 1 година роботи двигуна крана забирає мінімум 10 літрів = 90 грн .
|
|