Кошторис приватного будинку на хлопський розум

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 24>
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:03

Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення?
Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:21

vasul_lviv написав:Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення?
Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.

1 Я тебе попереджав. Словарний запас в мене великий і я обовязково знайду адекватну відповідь яка повністю буде відповідати твоєму ніку.
2 Оповідання про перевезення 40 тонн на відстань в 1 км за 4 грн - залиш для себе .
Якщо ж ти мав на увазі 1 тонно/кілометр за 4-5 грн - то тут я з тобою згодний і приведу такий приклад
Пісок - Ясниська карєр , до львова - 30 км , вага 1 м3 - 1100-1300 кг , тому
4 грн х 30 км х 1,2 т =144 грн м3.
Додай сюди ще вартість самого піску і вартість завантаження - вийде 160 грн за куб як я й писав.
Якщо пісок буде глинистий - то знайти можна і дешевше , але при цьому і бетон отримати потрібної якості не вийде , або вийде за рахунок перерозходу цементу
3 Фразу типу
Коробку можна збудувати за 15 000 грн - без привязки до розміру коробки і пояснень що і як там відбудвається технологічно - сам знаєш куди можна засунути.

Останнє
Навіть по всім пунктам які ти привів відхилення від сумми приведенної мною буде становити одиниці відстотків.
Кошторис - тому й називався на хлопський розум , щоб хтось міг спробувати довести мені можливість будівництва в рази дешевша - а не для того , щоб кожен тут по 1% шукав , при чому не факт що він був би правий.

Зрозуміло ?
А з ніком - пообережніше.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:40

Попробую внести зауваження на яких розуміюсь.
Так що проект 8000 + парочка погоджень 2Х1000 + два місяці ( ванька дома манькі нет ) = як на мене 20 000 грн

Невже 3-4 рази проїхатись по інстанція коштує 10 000 грн.?

1. це перше зауваження.
Щебінь - 13 м3 х 160 грн = 2080
Пісок - 3 м3 х 80 грн = 240

Видам секрет, біля Епіцентру стоять дядьки з МАЗами і КАМАЗами.
Назвіть їм такі ціни, вони Васрозцілують. А з карєру, а по Ваших розрахунках Ви берете +/- 50 куб., продадуть і того дешевше.

2. Це наступне зауваження. Крім того, постачальники працюють в 2-х варіантах: самовивіз із карєру, і з доставкою на обєкт. Навіть з доставкою на обєкт ціна значно менша 160 грн/м3.
Тому
Додай сюди ще вартість самого піску і вартість завантаження - вийде 160 грн за куб як я й писав.

не потрібно лапші.
Сумарно мої зауваження складають 2% від кошторису.
Це при тому, що наводили і інші зауваження.
Я навів ті, на котрих я розуміюсь.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:59

vasul_lviv написав:
Попробую внести зауваження на яких розуміюсь.
Так що проект 8000 + парочка погоджень 2Х1000 + два місяці ( ванька дома манькі нет ) = як на мене 20 000 грн

Невже 3-4 рази проїхатись по інстанція коштує 10 000 грн.?

1. це перше зауваження.

Без проблем
З завтрішнього дня беру тебе на роботу , будеш за 3-4 поїздки по інстанціям отримувати всю потрібну документацію для проектування , отримання будівельного дозволу , здачі в експлуатацію , отримання на кожну квартиру тех умов по газу , воді , електриці + після виконання цих умов забезпечиш приїзд електриків , газовщиків , водопровідників для прийняття в експлуатацію і опломбування лічильників.

Щебінь - 13 м3 х 160 грн = 2080
Пісок - 3 м3 х 80 грн = 240

Видам секрет, біля Епіцентру стоять дядьки з МАЗами і КАМАЗами.
Назвіть їм такі ціни, вони Васрозцілують. А з карєру, а по Ваших розрахунках Ви берете +/- 50 куб., продадуть і того дешевше.
2. Це наступне зауваження. Крім того, постачальники працюють в 2-х варіантах: самовивіз із карєру, і з доставкою на обєкт. Навіть з доставкою на обєкт ціна значно менша 160 грн/м3.

Проїзжаєш коло епіцентру , зупиняєшся і цікавишся в дядьків - скільки .
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі :D )
Сумарно мої зауваження складають 2% від кошторису.
Це при тому, що наводили і інші зауваження.
Я навів ті, на котрих я розуміюсь.

2% - в тебе не сумма розбіжностей на 770 000 , а 2% - це загальна сума робіт.
Тому . спеціально для тебе табличка
тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця
погодження по інстанціям__10 000_________________?
пісок 3 м3________________80 х 3_________________?
щебінь_________________13 м3 Х 160_______________?

Всього____________________12 200___________________

Тому в кінцевій вартості робіт твої зауваження може змінять 777000 на 775000 , а може й не змінять.
Звідси висновок
Нічого кардинального Василь сказати не в стані , тому звертати увагу на його дрібязкові зауваження - резону не має , як для мене так і для інших.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 22:51

Без проблем
З завтрішнього дня беру тебе на роботу , будеш за 3-4 поїздки по інстанціям отримувати всю потрібну документацію для проектування , отримання будівельного дозволу , здачі в експлуатацію , отримання на кожну квартиру тех умов по газу , воді , електриці + після виконання цих умов забезпечиш приїзд електриків , газовщиків , водопровідників для прийняття в експлуатацію і опломбування лічильників.

Друже, коли платиш, то ніхто нікуди не їде, просто дали папірчик і все.
На роботу до тебе? я ще психологічно не готовий :lol:
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі )

Елементарне vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=228&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=51
і це оголошення, а при купівлі на будівництво та в наш час, ціни суттєво нижчі.

от ти справді усвідомлюєш те що пишеш????

при таких цінах на перевезення він буде ЗОЛОТИМ.
тентова фура їде з Львова в Київ за 6000-8000 грн., самоскид на 15-20% більше по ціні, але везе 30-40 тонн.
А в тебе перевезення на 30 км получається в 3000 грн за 20 т.
Якщо не зраджує память, то ти заперечував можливість перевезення вантажу такої ваги, але тобі так виховано вказали на помилку.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 10:51

vasul_lviv написав:
Без проблем

Друже, коли платиш, то ніхто нікуди не їде, просто дали папірчик і все.
На роботу до тебе? я ще психологічно не готовий :lol:
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі )

Елементарне vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=228&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=51
і це оголошення, а при купівлі на будівництво та в наш час, ціни суттєво нижчі.

от ти справді усвідомлюєш те що пишеш????

при таких цінах на перевезення він буде ЗОЛОТИМ.
тентова фура їде з Львова в Київ за 6000-8000 грн., самоскид на 15-20% більше по ціні, але везе 30-40 тонн.
А в тебе перевезення на 30 км получається в 3000 грн за 20 т.
Якщо не зраджує память, то ти заперечував можливість перевезення вантажу такої ваги, але тобі так виховано вказали на помилку.

Ви просили конкретно ?
Я для лінивих створив табличку , в якій після внесення чотирьох цифр булоб добре видно дрібязковість зауважень .
Тому дублюю ще раз табличку і чекаю її заповнення. і тільки після цього вирішую спілкуватись далі чи ні ( але так як Ви взяли на паралельній гілочці зобовязання перевірити мою чесність ) , то після цієї перевірки як я розумію Вам або прийдеться сплатити 300 доларів програшу по парі , або тихенько зареєструватись під іншим ніком і вести себе так щоб ніхто Вас не впізнав.
А поки що табличка :
тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця
погодження по інстанціям__10 000_________________?
пісок 3 м3________________80 х 3_________________?
щебінь_________________13 м3 Х 160_______________?
Всього____________________12 200___________________
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 13:11

З тобою все ясно.
Помилитись може кожен, а от вперто не визнавати свою помилку може тільки дурень.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 18:18

vasul_lviv написав:З тобою все ясно.
Помилитись може кожен, а от вперто не визнавати свою помилку може тільки дурень.

Так ти помилився чи дурень ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 чер, 2011 17:04

budivelnik
Я не пишу сейчас ничего, так как смешно читать, что работа одного автокрана эквивалентная нескольким часам, здесь расписана и стоит цена за 4 дня. Так как автокран для таких работ 800-850 грн. в день. Лично я сейчас выбираю для себя профнастил, так я уже от 50 метров доставка бесплатно! А перевозки о которых пишут? Сейчас термоперевозки DAFом максимум 5.5-6 грн./км. Так сколько уходит на поддержание нужной температуры! А здесь о кирпичах такое пишут! Бесплатно доставляют кирпичи, на соседней ветке ссылки уже бросала, могу повторить.
Вот ссылочка на альтернативную себестоимость монолитного дома, можно посмотреть:
parthenon-house.ru/content/articles/index.php?article=5080
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 чер, 2011 18:05

Тори написав:budivelnik
Я не пишу сейчас ничего, так как смешно читать, что работа одного автокрана эквивалентная нескольким часам, здесь расписана и стоит цена за 4 дня. Так как автокран для таких работ 800-850 грн. в день. Лично я сейчас выбираю для себя профнастил, так я уже от 50 метров доставка бесплатно! А перевозки о которых пишут? Сейчас термоперевозки DAFом максимум 5.5-6 грн./км. Так сколько уходит на поддержание нужной температуры! А здесь о кирпичах такое пишут! Бесплатно доставляют кирпичи, на соседней ветке ссылки уже бросала, могу повторить.
Вот ссылочка на альтернативную себестоимость монолитного дома, можно посмотреть:
parthenon-house.ru/content/articles/index.php?article=5080

Ну і що нового Ви мені показали ?
Итоговая стоимость строительства дома: материал + работы: руб. 1874640,40

Крок 1 - переводимо рублі в гривні
1 874 640 ,40 х 0,25 =468 860 грн
Крок 2 до кошторису який Ви привели додаємо роботи які в ньому не враховані і при цьому враховані в мене , а саме:
Земля 18 000 доларів х 8 = 144 000 грн
Зовнішнє утеплення_________ 80 000 грн
Комунікації________________ 80 000 грн
Здача в експлуатацію_______ 20 000 грн
Каналізація________________ 20 000 грн
Грунтова дорога____________ 20 000
Отримуємо
468 860 + 144 000 + 2 х 80 000 + 20 000 х 3 =832 660 грн-монолітний .
Порівняйте з моїми 777 000 і це цегляний будинок з надлишком цегли .

Тепер щодо крана
На сьогодні година роботи крана , якщо він не взятий в оренду наприклад на місяць
12-16 тонний - 150-160 грн година
25 тонний - 220-250 грн година
Хто у Вас буде працювати за 800 грн в день - я не знаю.Так для довідки 1 година роботи двигуна крана забирає мінімум 10 літрів = 90 грн .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1011121314 ... 24>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему