Кошторис приватного будинку на хлопський розум

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 24>
Сообщение Добавлено: Пт 24 июн, 2011 19:03

Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення?
Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Пт 24 июн, 2011 19:21

vasul_lviv писал(а):Ти навів кошторис (добровільно) із пропозицію внести зауваження.
Я вніс зауваження в частині перевезень, де обгрунтовані заперечення?
Ну і не потрібно вдаватись до ненормативної лексики, це тільки вказує на твій рівень розвитку.

1 Я тебе попереджав. Словарний запас в мене великий і я обовязково знайду адекватну відповідь яка повністю буде відповідати твоєму ніку.
2 Оповідання про перевезення 40 тонн на відстань в 1 км за 4 грн - залиш для себе .
Якщо ж ти мав на увазі 1 тонно/кілометр за 4-5 грн - то тут я з тобою згодний і приведу такий приклад
Пісок - Ясниська карєр , до львова - 30 км , вага 1 м3 - 1100-1300 кг , тому
4 грн х 30 км х 1,2 т =144 грн м3.
Додай сюди ще вартість самого піску і вартість завантаження - вийде 160 грн за куб як я й писав.
Якщо пісок буде глинистий - то знайти можна і дешевше , але при цьому і бетон отримати потрібної якості не вийде , або вийде за рахунок перерозходу цементу
3 Фразу типу
Коробку можна збудувати за 15 000 грн - без привязки до розміру коробки і пояснень що і як там відбудвається технологічно - сам знаєш куди можна засунути.

Останнє
Навіть по всім пунктам які ти привів відхилення від сумми приведенної мною буде становити одиниці відстотків.
Кошторис - тому й називався на хлопський розум , щоб хтось міг спробувати довести мені можливість будівництва в рази дешевша - а не для того , щоб кожен тут по 1% шукав , при чому не факт що він був би правий.

Зрозуміло ?
А з ніком - пообережніше.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 24 июн, 2011 19:40

Попробую внести зауваження на яких розуміюсь.
Так що проект 8000 + парочка погоджень 2Х1000 + два місяці ( ванька дома манькі нет ) = як на мене 20 000 грн

Невже 3-4 рази проїхатись по інстанція коштує 10 000 грн.?

1. це перше зауваження.
Щебінь - 13 м3 х 160 грн = 2080
Пісок - 3 м3 х 80 грн = 240

Видам секрет, біля Епіцентру стоять дядьки з МАЗами і КАМАЗами.
Назвіть їм такі ціни, вони Васрозцілують. А з карєру, а по Ваших розрахунках Ви берете +/- 50 куб., продадуть і того дешевше.

2. Це наступне зауваження. Крім того, постачальники працюють в 2-х варіантах: самовивіз із карєру, і з доставкою на обєкт. Навіть з доставкою на обєкт ціна значно менша 160 грн/м3.
Тому
Додай сюди ще вартість самого піску і вартість завантаження - вийде 160 грн за куб як я й писав.

не потрібно лапші.
Сумарно мої зауваження складають 2% від кошторису.
Це при тому, що наводили і інші зауваження.
Я навів ті, на котрих я розуміюсь.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Пт 24 июн, 2011 19:59

vasul_lviv писал(а):
Попробую внести зауваження на яких розуміюсь.
Так що проект 8000 + парочка погоджень 2Х1000 + два місяці ( ванька дома манькі нет ) = як на мене 20 000 грн

Невже 3-4 рази проїхатись по інстанція коштує 10 000 грн.?

1. це перше зауваження.

Без проблем
З завтрішнього дня беру тебе на роботу , будеш за 3-4 поїздки по інстанціям отримувати всю потрібну документацію для проектування , отримання будівельного дозволу , здачі в експлуатацію , отримання на кожну квартиру тех умов по газу , воді , електриці + після виконання цих умов забезпечиш приїзд електриків , газовщиків , водопровідників для прийняття в експлуатацію і опломбування лічильників.

Щебінь - 13 м3 х 160 грн = 2080
Пісок - 3 м3 х 80 грн = 240

Видам секрет, біля Епіцентру стоять дядьки з МАЗами і КАМАЗами.
Назвіть їм такі ціни, вони Васрозцілують. А з карєру, а по Ваших розрахунках Ви берете +/- 50 куб., продадуть і того дешевше.
2. Це наступне зауваження. Крім того, постачальники працюють в 2-х варіантах: самовивіз із карєру, і з доставкою на обєкт. Навіть з доставкою на обєкт ціна значно менша 160 грн/м3.

Проїзжаєш коло епіцентру , зупиняєшся і цікавишся в дядьків - скільки .
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі :D )
Сумарно мої зауваження складають 2% від кошторису.
Це при тому, що наводили і інші зауваження.
Я навів ті, на котрих я розуміюсь.

2% - в тебе не сумма розбіжностей на 770 000 , а 2% - це загальна сума робіт.
Тому . спеціально для тебе табличка
тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця
погодження по інстанціям__10 000_________________?
пісок 3 м3________________80 х 3_________________?
щебінь_________________13 м3 Х 160_______________?

Всього____________________12 200___________________

Тому в кінцевій вартості робіт твої зауваження може змінять 777000 на 775000 , а може й не змінять.
Звідси висновок
Нічого кардинального Василь сказати не в стані , тому звертати увагу на його дрібязкові зауваження - резону не має , як для мене так і для інших.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 24 июн, 2011 21:51

Без проблем
З завтрішнього дня беру тебе на роботу , будеш за 3-4 поїздки по інстанціям отримувати всю потрібну документацію для проектування , отримання будівельного дозволу , здачі в експлуатацію , отримання на кожну квартиру тех умов по газу , воді , електриці + після виконання цих умов забезпечиш приїзд електриків , газовщиків , водопровідників для прийняття в експлуатацію і опломбування лічильників.

Друже, коли платиш, то ніхто нікуди не їде, просто дали папірчик і все.
На роботу до тебе? я ще психологічно не готовий :lol:
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі )

Елементарне vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=228&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=51
і це оголошення, а при купівлі на будівництво та в наш час, ціни суттєво нижчі.

от ти справді усвідомлюєш те що пишеш????

при таких цінах на перевезення він буде ЗОЛОТИМ.
тентова фура їде з Львова в Київ за 6000-8000 грн., самоскид на 15-20% більше по ціні, але везе 30-40 тонн.
А в тебе перевезення на 30 км получається в 3000 грн за 20 т.
Якщо не зраджує память, то ти заперечував можливість перевезення вантажу такої ваги, але тобі так виховано вказали на помилку.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Сб 25 июн, 2011 09:51

vasul_lviv писал(а):
Без проблем

Друже, коли платиш, то ніхто нікуди не їде, просто дали папірчик і все.
На роботу до тебе? я ще психологічно не готовий :lol:
Після того як отримаєш відповідь - викладеш сюди . Посміємоя разом . Може вторгуєш на піску пару гривень , а може й втратиш , по щебню сттуація для тебе трошки складніша . мені потрібен не будь який , а з фракцією не більше 20 ( стіни в мене тонкі )

Елементарне vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=228&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=51
і це оголошення, а при купівлі на будівництво та в наш час, ціни суттєво нижчі.

от ти справді усвідомлюєш те що пишеш????

при таких цінах на перевезення він буде ЗОЛОТИМ.
тентова фура їде з Львова в Київ за 6000-8000 грн., самоскид на 15-20% більше по ціні, але везе 30-40 тонн.
А в тебе перевезення на 30 км получається в 3000 грн за 20 т.
Якщо не зраджує память, то ти заперечував можливість перевезення вантажу такої ваги, але тобі так виховано вказали на помилку.

Ви просили конкретно ?
Я для лінивих створив табличку , в якій після внесення чотирьох цифр булоб добре видно дрібязковість зауважень .
Тому дублюю ще раз табличку і чекаю її заповнення. і тільки після цього вирішую спілкуватись далі чи ні ( але так як Ви взяли на паралельній гілочці зобовязання перевірити мою чесність ) , то після цієї перевірки як я розумію Вам або прийдеться сплатити 300 доларів програшу по парі , або тихенько зареєструватись під іншим ніком і вести себе так щоб ніхто Вас не впізнав.
А поки що табличка :
тип робіт__________________мій варіант____Василя варіант__різниця
погодження по інстанціям__10 000_________________?
пісок 3 м3________________80 х 3_________________?
щебінь_________________13 м3 Х 160_______________?
Всього____________________12 200___________________
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 25 июн, 2011 12:11

З тобою все ясно.
Помилитись може кожен, а от вперто не визнавати свою помилку може тільки дурень.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Сб 25 июн, 2011 17:18

vasul_lviv писал(а):З тобою все ясно.
Помилитись може кожен, а от вперто не визнавати свою помилку може тільки дурень.

Так ти помилився чи дурень ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 26 июн, 2011 16:04

budivelnik
Я не пишу сейчас ничего, так как смешно читать, что работа одного автокрана эквивалентная нескольким часам, здесь расписана и стоит цена за 4 дня. Так как автокран для таких работ 800-850 грн. в день. Лично я сейчас выбираю для себя профнастил, так я уже от 50 метров доставка бесплатно! А перевозки о которых пишут? Сейчас термоперевозки DAFом максимум 5.5-6 грн./км. Так сколько уходит на поддержание нужной температуры! А здесь о кирпичах такое пишут! Бесплатно доставляют кирпичи, на соседней ветке ссылки уже бросала, могу повторить.
Вот ссылочка на альтернативную себестоимость монолитного дома, можно посмотреть:
parthenon-house.ru/content/articles/index.php?article=5080
Тори

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 20 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 26 июн, 2011 17:05

Тори писал(а):budivelnik
Я не пишу сейчас ничего, так как смешно читать, что работа одного автокрана эквивалентная нескольким часам, здесь расписана и стоит цена за 4 дня. Так как автокран для таких работ 800-850 грн. в день. Лично я сейчас выбираю для себя профнастил, так я уже от 50 метров доставка бесплатно! А перевозки о которых пишут? Сейчас термоперевозки DAFом максимум 5.5-6 грн./км. Так сколько уходит на поддержание нужной температуры! А здесь о кирпичах такое пишут! Бесплатно доставляют кирпичи, на соседней ветке ссылки уже бросала, могу повторить.
Вот ссылочка на альтернативную себестоимость монолитного дома, можно посмотреть:
parthenon-house.ru/content/articles/index.php?article=5080

Ну і що нового Ви мені показали ?
Итоговая стоимость строительства дома: материал + работы: руб. 1874640,40

Крок 1 - переводимо рублі в гривні
1 874 640 ,40 х 0,25 =468 860 грн
Крок 2 до кошторису який Ви привели додаємо роботи які в ньому не враховані і при цьому враховані в мене , а саме:
Земля 18 000 доларів х 8 = 144 000 грн
Зовнішнє утеплення_________ 80 000 грн
Комунікації________________ 80 000 грн
Здача в експлуатацію_______ 20 000 грн
Каналізація________________ 20 000 грн
Грунтова дорога____________ 20 000
Отримуємо
468 860 + 144 000 + 2 х 80 000 + 20 000 х 3 =832 660 грн-монолітний .
Порівняйте з моїми 777 000 і це цегляний будинок з надлишком цегли .

Тепер щодо крана
На сьогодні година роботи крана , якщо він не взятий в оренду наприклад на місяць
12-16 тонний - 150-160 грн година
25 тонний - 220-250 грн година
Хто у Вас буде працювати за 800 грн в день - я не знаю.Так для довідки 1 година роботи двигуна крана забирає мінімум 10 літрів = 90 грн .
budivelnik

1
1
  #<1 ... 1011121314 ... 24>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор