|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 03 лис, 2011 18:03
наша песня хороша http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/257538К концу года объем долга США достигнет установленного законом порога, в результате чего ведущая мировая экономика второй раз за год может столкнуться с перспективой дефолта. Такое заявление сделала заместитель министра финансов США Мэри Миллер. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Reuters. Миллер курирует финансовые рынки.  :mrgre
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 18:35
Cricetus cricetus написав:наша песня хороша http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/257538К концу года объем долга США достигнет установленного законом порога, в результате чего ведущая мировая экономика второй раз за год может столкнуться с перспективой дефолта. Такое заявление сделала заместитель министра финансов США Мэри Миллер. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Reuters. Миллер курирует финансовые рынки.  :mrgre
Это Вы к чему? Шо нада брать бетон какгарячИЯпирАжки??? Бо скоро баксы тока фантиками станут? 
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 18:41
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:04
jde Так что и цены и метраж и даты!
А на дотик дотик лицем розмір моїх мештів перевірити не хочеш ? Значить так істерику . Ти мені надоїв тому моя позиція полягає в слідоючому : 1 Я в стані документально довести факт продажу 5 квартир загальною площею 615 м2 за одннією адресою , одним продавцем( мною ) в період з червня 2009 по листопад 2009 2 Я в стані документально підтвердити продаж двох квартир за цією ж адресою , загальним розміром в 124 м2 в 2010 , людиною , прізвище якої фігурує в в п1 - як покупець . Ця людина не є моїм родичем , хоча і є дуже хорошим моїм знайомим 3 Я в стані підтвердити шляхом зустрічей з як мінімум зі мною + директоромкомпютерної фірми + священник який посвячував квартиру для цього директора і власником квартири - які в стані підтвердити , що власник компютерної фірми в 2009 купив у власника пятикімнатної квартири , частину його квартири за 30 000 доларів і потім в 2010 продав цю ж квартиру іншій особі , прізвище якої не фігурувало ні в п1 ні в п2 за 40 000 доларів 4 Фактичні ціни продаж можуть бути засвідчені тільки покупцями і тільки з їх згоди . Тому я запропонував опоненту привести ціни з якими він не згоден у форматі одна ціна - одна дата - одна квартира. Мій опонент розуміючи що його прокурорське дослідження яйця виїденного не коштує без однозначно трактованих цифр постійно як лящ на сковорідці приводить мої повідомлення , в яких існували , існують і будуть існувати неточності у розмірі плюс/мінус 5-10% .Внаслідок того що ми на форумі я вважаю що жоден пришелепкуватий не має права вимагати від кого б то не було точної інформації . Тому я пропоную ще раз 1 Нехай він озвучить цифри які він вважає істиними і цифри які він вважає хибними наприклад в такому форматі розмір квартири___вірна дата/ціна продажу___не вірна дата цінапродажу2 Це вже буде якесь звинувачення , яке я зможу спростовувати, при чому спростовувати мені потрібно буде тільки ті речі по яких є розходження між нами . На сьогодні спростувати всі свої 7000 повідомлень на цих сторінках в угоду якомусь істерику який не не розуміє різниці між повідомленням на форумі і 100% вірною фінансовою документацією підприємця - я не збираюсь. Для тих хто уважно стежить за нашою суперечкою , цікаво буде звернути увагу на слідуючу деталь . Ця людина є боягузом , адже жодного разу не підтвердила свою згоду на фінансові санкції з його сторони , якщо він виявиться не правий . Тобто викрикати - він може , відповідати за свої викрики - боїться.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:25
budivelnik написав:Для тих хто уважно стежить за нашою суперечкою , цікаво буде звернути увагу на слідуючу деталь . Ця людина є боягузом , адже жодного разу не підтвердила свою згоду на фінансові санкції з його сторони , якщо він виявиться не правий . Тобто викрикати - він може , відповідати за свої викрики - боїться.
Я, например, Ваши выкладки-простыни и jde в споре о том, кто за сколько и что продал - просто пропускаю. Не интересно  А так форум просматриваю. Неужели есть еще те, кто во всё это вникает? 
-
fasser
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:32
fasser написав: budivelnik написав:Для тих хто уважно стежить за нашою суперечкою , цікаво буде звернути увагу на слідуючу деталь . Ця людина є боягузом , адже жодного разу не підтвердила свою згоду на фінансові санкції з його сторони , якщо він виявиться не правий . Тобто викрикати - він може , відповідати за свої викрики - боїться.
Я, например, Ваши выкладки-простыни и jde в споре о том, кто за сколько и что продал - просто пропускаю. Не интересно  А так форум просматриваю. Неужели есть еще те, кто во всё это вникает? 
1 Якщо Ви звернули увагу , я пробую скоротити простині опонента зіткані з моїх повідомлень до 7 стрічок ( 7 проданих квартир з інформацією про ціну і дату) 2 Мене не дивує що Ви пропускаєте ці повідомлення , по тій простій причині , що це не Вас звинувачують в брехні на підставі висмоктаних з пальця фактів або з вистмикнутих з контексту цифр . Як Ви вважаєте , для ринку Києва є різниця що я можу документально підтвердити тільки факти 7 угод купівлі/продажу , а восьму можу пояснити тільки на словах і свідченнях свідків , якщо ця восьма угода становить тільки 5,5% від документально підтверджених ? А от мій опонент рахує це катастрофою і на цьому пробує збільшити кількість своїх повідомлень.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:36
budivelnik 1 Яка Вам різниця ? Ви що податкова ? 2 Якщо покупець і продавець довіряють один одному і домовились що оплата оформлення буде проводитись порівну ( 50% на 50% ) , то існує можливість прописання в угоді нижчої ціни ніж реальна , але навіть в цьому випадку вона не буде нижчою ціни БТІ . а для новобудови за межами міста це приблизно в 2500-3000 грн за м2 , в місті 3000-5000 грн за м2
Справа в тому, що свої затрати на переоформлення ви розраховуєте із ринкової вартості. Якщо ж в договорі вказана нижча ціна то такі затрати будуть менше заявлених вами 49 у.о.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:42
vasul_lviv написав:budivelnik 1 Яка Вам різниця ? Ви що податкова ? 2 Якщо покупець і продавець довіряють один одному і домовились що оплата оформлення буде проводитись порівну ( 50% на 50% ) , то існує можливість прописання в угоді нижчої ціни ніж реальна , але навіть в цьому випадку вона не буде нижчою ціни БТІ . а для новобудови за межами міста це приблизно в 2500-3000 грн за м2 , в місті 3000-5000 грн за м2
Справа в тому, що свої затрати на переоформлення ви розраховуєте із ринкової вартості. Якщо ж в договорі вказана нижча ціна то такі затрати будуть менше заявлених вами 49 у.о.
Будуть , ну і що ? Ви хочете ризикнути вказавши в угоді меншу ціну ? Ризикуйте , але памятайте що якщо реальна ціна наприклад 50 000 доларів і від цієї ціни 4000 повинні бути сплачені як податки/оплата за послуги , то разі зниження ціни в 2 рази до 25 000 , в два рази падає величина податків/оплати послуг до 2000 , але при цьому покупець ризикує 25 000 , в разі якщо продаваць виявиться шахраєм. Тому хочете ризикувати з плечем 1 до 12 - ризикуйте , але при цьому Ви не в стані переконати навколишніх що й вони повинні ризикувати.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:42
budivelnik написав:1 Якщо Ви звернули увагу , я пробую скоротити простині опонента зіткані з моїх повідомлень до 7 стрічок ( 7 проданих квартир з інформацією про ціну і дату) 2 Мене не дивує що Ви пропускаєте ці повідомлення , по тій простій причині , що це не Вас звинувачують в брехні на підставі висмоктаних з пальця фактів або з вистмикнутих з контексту цифр . Як Ви вважаєте , для ринку Києва є різниця що я можу документально підтвердити тільки факти 7 угод купівлі/продажу , а восьму можу пояснити тільки на словах і свідченнях свідків , якщо ця восьма угода становить тільки 5,5% від документально підтверджених ? А от мій опонент рахує це катастрофою і на цьому пробує збільшити кількість своїх повідомлень.
Меня пригород Львова и факты продаж там не интересует абсолютно  Да и тема то - о Киеве. Страшно представить сколько времени вам с jde нужно тратить на обработку информации и написание этих всех постов 
-
fasser
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2011 20:45
fasserЯ не трачу , бо в мене є оригінали , з яких я й писав свої повідомлення , а опонент нехай вивертає собі мозок пробуючи поєднати 7000 моїх повідомлень в одній своїй фразі - не вірю . 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1