|
РФ заманює Україну рекордними зниженням ціни на газ. Україна |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 09 жов, 2012 22:51
Дед азарик, что-то попутал, видно сон такой приснился. Де-билам которых заманивают конфеткой в виде цены на газ - это газ не для вас, это газ для фирташей-ахметов и коломийских, а вам уже сказали, что подымут на 30%. Разве может у таких овец быть другие правители, кроме тех которые есть - китайцы мудрецы.
-
ddv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 05:52
Надеюсь правильное решение будет принято. Альтернатива - население 5 млн чел как обещала Тэтчер. Поодиночке нас уничтожат добрые дяди с Запада.
-
Jura27
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 08:47
- Мон шер Гамлєт, ходімо в кабінет. Цукерку дам тобi я посмоктати. Цукерка очєнь класна, Тузiк вкусний. Клавдiй огидно плямкає губами... - Не вір, мій сину, тому... [дальше все, надеюсь, в курсе. ну или Гугль в помощь] (с) Гамлєт. Лесь Подервянський 
-
SeTh
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 09:04
Я розумію, что кому-то фобии лечить надо. Чего вы путаете расчеты и политику.
-
Dr_4e
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 09:55
Jura27 написав:Надеюсь правильное решение будет принято. Альтернатива - население 5 млн чел как обещала Тэтчер. Поодиночке нас уничтожат добрые дяди с Запада.
Ознакомьтесь с мнением ув.вице-премьера ув.КМ Тигипко
-
alex10
-
2
-
- Подякував: 2653 раз.
- Подякували: 2061 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 10:38
SeTh написав:- Мон шер Гамлєт, ходімо в кабінет. Цукерку дам тобi я посмоктати. Цукерка очєнь класна, Тузiк вкусний. Клавдiй огидно плямкає губами...
Це перше, що спало мені на думку  +1 П.С. Але тут багато хто і посмоктав би "тузіка", судячи з коментарів
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 11:11
Конечно надо соглашаться - а то как при*** платим больше, чем Европа. Как будто богаче, чем они живем. И типа - некуда деньги девать.
-
nata77
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 11:32
nata77 Канєчна берітє! Да-да! Пака Расія дайон над брать Тільки лякає мене така маніакальна щедрість Росії...
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 11:38
От дивує наївність людей  чи дійсно є такі які вважають що це хоч на 1/10000 можливо? І біс з тим ТС, але невже банально історія нічого не вчить. Таке ж саме було з харківськими угодами, так само буде з розділом керченської протоки  в нас що тут, круговорот котят в природі? Влада розводить нас на мову, а владу розводять на газ )))
-
Saharoff
-
-
- Подякував: 201 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 11:50
Информация о цене газа для Украины как члена ТС не нова. Наверное уже более года назад Россия говорила о существенных скидках. Что об этом заговорил Азаров, может означать только одно: 1. Идет предвыборная агитация (кто там за Россию - давайте за ПР голосовать, иначе закон нужный не протянуть)! 2. Идет подготовка к вступлению в ТС. Мое мнение... Такого рода союзов по всему миру существует немеряно и никто не жалуется что кого-то там Китай захомутал, Бразилия и т.п. Внимательно договор читать нужно перед подписанием, чтобы в итоге не вышли на цену за газ в 800 у.е. 
-
ak-alexey
-
-
- Подякував: 178 раз.
- Подякували: 602 раз.
-
-
Профіль
-
-
|