В результаті цього від'ємне сальдо інтервенцій НБУ на міжбанку в жовтні склало близько 1,8 млрд доларів.
Дивися повний текст Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх інтервенцій на міжбанку у жовтні.
|
|
Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх інтерПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх інтервенцій на міжбанку у жовтні. Re: Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх іИнтересно, а являются ли украинцами наше правительство + мордатый?
надо срочно закрыть все частные обменники они начнут нагнетать панику
Re: Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх іТеперь понятно, спасибо НБУ за разъяснения.
Мало того, что "население" не верит в "покращення", не голосует стройными рядами за подоланцев руїни, так оно еще и валюту скупает. Враги народа, а не верные подданные. Нужно срочно вводить уголовную ответственность за хранение валюты "кріпаками". Только панам можно иметь валюту. Остальным - работать по 20 часов в сутки, чтоб дурных мыслей не было. Re: Нацбанк звинувачує українців у від'ємному сальдо своїх іВиновный назначен... понеслась
Полюбив я тебе, ти моя Україно, ще з дитинства свого і назавжди. Банки – мужні сини, твоя донечка гривня Ще прославлять тебе, тільки трохи зажди. Вони разом працюють старанно й сумлінно, Служать вірно країні моїй кожен день, В ці буремні роки повернувши надію на стабільність життя і заможність людей. Приспів: Ти даруєш добробут, надію, Ти – подяка старим і турбота малим. Українська натруджена гривня хай проллється на Вкраїну життєдайним цілющим дощем золотим. У великих містах і містечках маленьких Гривня стрімко як кров по судинах тече. Нашу гривню, немов корабель серед течій, Капітан поміж інших валют проведе. Корабель той надійний, мілини не знає. Капітан проведе поміж рифів і хвиль. Міцно прапор в руці український тримає, Гривні курс визначає на тисячі миль. Приспів Україна моя хай завжди процвітає, Знаю: гривня ніколи не підведе. Президентові щиру подяку складаю За стабільність в державі, а це – головне.
Так в чем проблема? У НБУ ведь ксерокопии паспортов есть тех дядь и тёть, которые скупали валюту в больших количествах. Может еще вызовет их и спросит, зачем она им?
Зараз переглядають цей форум: TUR і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||