Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуга" в

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1819202122 ... 26>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:18

AVD написав:budivelnik
Вы зациклились на своём бетононасосе, а выводы делаете глобальные.

1 Бетононасос - це приклад з галузі в якій я на відміну від Вас добре розбираюсь
2 (Це вже більше стосується cosjak)
а - Я не осуджую( в крайньому випадку дуже сильно цим не переймаюсь) крадіжки програмного забезпечення , по цьому питанню в мене є своя думка , але це не тема цієї гілки
б - я просто показую, що бути прогресивним в ай-тф технологіях - може бути навіть той хто ні копійки не заплатив за інструменти які в когось взяв , а той в кого ці інструменти взяли - не дуже то вже й втратив ( вартість якогось Автокада 5000 грн , але дати можливість ним користуватись можна затративши всього на вартість одного дві-ді диску)
в - у виробників матеріальних цінностей ( не ай-ті спрямування ) - вартість інструментів по ціні дівідішки не отримаєш , тому розвиток в цих галузях не можна прискорити просто вкравши те що тобі необхідно для роботи.

От і виходить - море просунутих з мобілками/компютерами/програмним забезпеченням на мільони , але без штанів/хліба/житла.
А все тому , що для того щоб цей хліб/житло/штани виготовити - потрібно докласти або море праці . або купити техніку яка цю працю замінить .
Наголошую - купити , а не вкрасти.
І вартість цієї техніки дорівнює пятирічній віддачі від цієї техніки .

Тому Ви можете скільки завгодно викрикати про відсталість в галузях в яких не працюєте , але від цих викриків ні ситішими ні з житлом - Ви не станете.

І останнє
Ви - вже вкрали операційну на домашньому компі або офіс або якусь іншу програмульку( я гарантую це з точністю в 99%) - тому можете й покричати що я бю байдики, але таким чином і злодій який сидить в тюрмі і кичиться тим що ні дня не працював - розумніший від Вас( це виходить з Вашої логіки - адже Ви мене( або таких як я ) звинувачуєте що я не використовую трактор , а я не використовую бо не можу його вкрасти) але при цьому зможу його використовувати як тільки на нього зароблю

Тому почніть з себе
Поставте себе на моє місце( відмовтесь від крадіжок інтелектуальної власності , в моєму випадку - це відмова красти інструменти які мені потрібні )) - і подивіться як відразу зникне(зміниться) Ваше бажання за свої гроші бути найпросунутішим..
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:30

cosjak написав:Тому прогрес не в клозетах, а в головах. Тому ай-ті у нас працює, а будівельники байдики б’ють.

А ось цю тезу - будь ласка розкладіть точніше
1 Отже будівельники бючи байдики щороку будують 8-10 млн м2 (50-60 млрд грн)
2 Внаслідок того , що будівельники масово використовують лопати і ручну працю , то практично 80% з цих 50-60 млрд грн - це додана вартість створена в Україні і для України.

А тепер покажіть мені що для України ( не для світу - я не космополіт) - а для України і для Українців ( а не для себе , собі то тих 40000 айтішників може й створили комфортні умови) - створили ай-тішніки ?
Крім понтів і викриків що вони найрозумніші.

Де можна побачити результати Вашої праці для мене ?
Бо результати моєї праці - видно чудово і навіть з космосу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:33

budivelnik
Э нет. Вы утверждаете, что использование импортной техники - это зло. Вам же говорят, что это нормально и правильно, если это экономически эффективно. Перечитайте, что ли свои собственные посты за последние 3-4 страницы.
И зачем Вы так гнобите программистов (пустьдаже укравших лицензионное ПО)? Где-то была информация, что ИТ-сфера обеспечила поступления в Украину на уровне 1 млрд.долл. Не такие уж они и бедные и без штанов. Строительная отрасль обеспечила такую экспортную выручку?
AVD

Подякував: 89 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:39

Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуг

budivelnik написав:А тепер покажіть мені що для України ( не для світу - я не космополіт) - а для України і для Українців ( а не для себе , собі то тих 40000 айтішників може й створили комфортні умови) - створили ай-тішніки ?

2011 год - http://economics.lb.ua/telecom/2012/05/ ... dvoit.html
9 мес. 2012 год - http://www.business.ua/articles/compani ... inu-41096/
AVD

Подякував: 89 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:39

budivelnik написав:Де можна побачити результати Вашої праці для мене ?

шо, программисты не хотят покупать ваши хатынки ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: зло берет ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:53

AVD написав:budivelnik
Э нет. Вы утверждаете, что использование импортной техники - это зло. Вам же говорят, что это нормально и правильно, если это экономически эффективно. Перечитайте, что ли свои собственные посты за последние 3-4 страницы.
И зачем Вы так гнобите программистов (пустьдаже укравших лицензионное ПО)? Где-то была информация, что ИТ-сфера обеспечила поступления в Украину на уровне 1 млрд.долл. Не такие уж они и бедные и без штанов. Строительная отрасль обеспечила такую экспортную выручку?

1 Чи вмієте Ви читати ? Якщо так , то прочитайте мною написане:
Чет 31 січ, 2013 20:43
Тому ще раз
Поки до тут присутніх не дійде, що використання високоефективних імпортних інструментів не робить їх багатими , а збагатшує виключно виробників цих інструментів ( як мінімум в найближчих 5 років) - до того часу вони постійно будуть бідними .
Вихід з цієї ситуації як не дивно один
а - купуємо б/у , або попередні покоління , які точно в рази дешевші . але всього на 10-15% менш продуктивні
б - розробляємо свої інструменти/технології
б - використовуємо спрощені від розроблених кимось

2 Так як Ви надіюсь що вже прочитали - то чи зможете проаналізувати вище написане ?
3 Після аналізу , покажіть з яких таких моїх слів Ви зробили висновок Що я закликаюсь повністю відмовлятись від імпортної техніки .

Висновок
Як бачите , я просто пояснюю причини , по яким ті самі будівельники чи селяни не крокують в ногу з прогресом і відстають з використанням найпередовіших досягнень
І причина тут одна
Поки не відбились кошти заплачені за купівлю попереднього покоління - нефіг купувати найостанніше.

І точно так само , і на цих самих прикладах я пояснюю . чому ті хто вважають себе найпрогресивнішими ( бо користуються найновішими досягненнями) - отримали можливість так вважати .
Якщо одним словом то :
ВОРУЮТ.....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 13:55

tyreinua написав:
  budivelnik написав:Де можна побачити результати Вашої праці для мене ?
шо, программисты не хотят покупать ваши хатынки ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: зло берет ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Як би це не дивно для Вас звучало , але однокімнатну в 2010 в мене якраз купила сімя яке має певне відношення до програмування ( я не вникав . але здається працюють в проваджуючи 1С

А зелені чоловічки - це Ваша істерика .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:04

budivelnik написав:Як би це не дивно для Вас звучало , але однокімнатну в 2010 в мене якраз купила сімя яке має певне відношення до програмування ( я не вникав . але здається працюють в проваджуючи 1С

а шо ж вы тогда их так не любите ???
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:11

AVD написав:
  budivelnik написав:А тепер покажіть мені що для України ( не для світу - я не космополіт) - а для України і для Українців ( а не для себе , собі то тих 40000 айтішників може й створили комфортні умови) - створили ай-тішніки ?
2011 год - http://economics.lb.ua/telecom/2012/05/ ... dvoit.html

1 Сума в 1 млрд про якийсь хтось говорить - не має жодного відношення до того який реальний результат
2 Ахметов також виглядає ангелом небесним , бо експорт металу , якщо мені не змінює память 20 млрд доларів .
9 мес. 2012 год - http://www.business.ua/articles/compani ... inu-41096/
За девять месяцев 2012 г. украинские ИТ-предприятия экспортировали компьютерных услуг на сумму $550,6 млн. Это на 47,4% больше, чем за аналогичный период прошлого года. Об этом говорится в сообщении Госкомстата.
При этом импорт компьютерных услуг за этот же период вырос на 32,7%, до $193 млн.
Таким образом, положительное сальдо составило $357,3 млн.
Отже 357 млн х 8 = 3 млрд грн - 40 000 осіб - найпрогресивніших і найпросунутіших
50-60 млрд грн в житловому + комерційне /шляхи/дороги - 600 000 осіб відсталих і не грамотних :D
І хто бє байдики ?

При цьому виникає просте таке запитання
а - скільки імпортовано , що виготовити на 1 млрд експорту
б - як виграло населення від того , що якась обмежена кількість людей експортувала на 1 млрд ( податки , можливість використання виготовленного)

Те що збудували будівельники - на 100 % залишилось тут і на протязі 100-150 років живучі тут зможуть це використовувати
70% від того , що виростили селяни - також буде використано тут.

Тому запитання до айтішників - так і залишається відкритим
І воно конкретне
Що зробили Ви для населення України ?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 01 лют, 2013 14:19, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:14

tyreinua написав:
  budivelnik написав:Як би це не дивно для Вас звучало , але однокімнатну в 2010 в мене якраз купила сімя яке має певне відношення до програмування ( я не вникав . але здається працюють в проваджуючи 1С
а шо ж вы тогда их так не любите ???
А де і коли я казав що не люблю людей які своїми руками/мозгами - щось виготовляють ?
Я не люблю крикунів і не люблю коли людина з мізерним життєвим досвідом в 1-3 роки праці в якійсь обмеженій галузі( яка відірвана від мат виробництва і живе трошки по іншим правилам і законам) - не попрацювавши ні хвилини в реальних ( а не повітряних) галузях - пробує всіх звинувачувати в не-прогресивності і відсталості.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1819202122 ... 26>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему