Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Добрый день. Андрей, пара вопросов: 1. можно ли установки (настройки) шкалы в графике валют заставить сохранять настройки. 2. Второй вопрос более сложный: Имеется касса – некая сумма одной цифрой, но депозиты открыло несколько человек (не буду объяснять зачем), можно ли в программе каким-то образом это разделить, например для: сверки, анализа, подсчета NEWналога на депо и т.д. или запускать несколько версий и можно ли это сделать и как тогда устанавливать обновления? Заранее благодарен.
YuriySVik написав:Добрый день. Андрей, пара вопросов: 1. можно ли установки (настройки) шкалы в графике валют заставить сохранять настройки. 2. Второй вопрос более сложный: Имеется касса – некая сумма одной цифрой, но депозиты открыло несколько человек (не буду объяснять зачем), можно ли в программе каким-то образом это разделить, например для: сверки, анализа, подсчета NEWналога на депо и т.д. или запускать несколько версий и можно ли это сделать и как тогда устанавливать обновления? Заранее благодарен.
1. Наразі не можна, але додам таку можливість 2. У рахунка є параметр "Власник". Статистику можна переглянути у розрізі власника. На рахунок нового податку - ще його будуть змінювати, так що вносити зміни наразі не буду. Можете встановити скопіювати програму з окремим файлом даних в іншу папку (оновлювати тоді прийдеться у всіх місяцях окремо) або використовувати 2 фали даних (для себе і для каси) і кожного разу потрібно буде перейменовувати для запуску конкретної бази. http://fotohost.org/images/a15012ba-35kB.png http://fotohost.org/images/a1131210-17kB.png
На скільки є актуальним зробити можливість оперативної зміни файлу даних, який зчитує програма? Наразі програма працює лише з файлом deposit.dat. Прошу висловити думку користувачів.
Haza написав:Статистику можна переглянути у розрізі власника
Спасибо, не досмотрел. - Извините, можно еще одну хотелку, хотелось бы к «типам счетов» добавить еще один: «долг». Был бы Вам очень признателен. Ведь фактически это тот же депозит. Заранее благодарен.
Haza написав:Статистику можна переглянути у розрізі власника
Спасибо, не досмотрел. - Извините, можно еще одну хотелку, хотелось бы к «типам счетов» добавить еще один: «долг». Был бы Вам очень признателен. Ведь фактически это тот же депозит. Заранее благодарен.
Борг розглядати як депозит? Як на мене краще як поточний/картковий рахунок , я маю на увазі параметри рахунку, без точної кінцевої дати повернення
Haza написав:Борг розглядати як депозит? Як на мене краще як поточний/картковий рахунок , я маю на увазі параметри рахунку, без точної кінцевої дати повернення
И все же, был бы Вам очень признателен. Потому как «Карточный» счет это Карточный счет учитывая изобилие карточек у каждого, получится мешанина. Уверен это не сложно, если надо готов еще помочь материально. Заранее благодарен. - - Почему это
йцукен написав:
Haza написав:без точної кінцевої дати повернення
тонко подмечено!
напрягает, а это
йцукен написав: VAB банк ОВНОБАНК - не выдает вклады и % по вкладам мотивируя отсутствием нала в кассе, хотя на коррсчетах деньги есть
Haza написав:Борг розглядати як депозит? Як на мене краще як поточний/картковий рахунок , я маю на увазі параметри рахунку, без точної кінцевої дати повернення
И все же, был бы Вам очень признателен. Потому как «Карточный» счет это Карточный счет учитывая изобилие карточек у каждого, получится мешанина.
Додати ще один тип рахунку - не проблема. Я запитав у якій площині його розглядати: як депозит з точною датою повернення (Ви написали як депозит) чи як картковий/поточний рахунок. Як на мене другий варіант кращий.
йцукен YuriySVik ще перед Вами зробив свій матеріальний внесок у розвиток програми . Дякую Вам обом ще раз