Про це повідомили в "Укрзалізниці" з посиланням на начальника відділу вокзалів Придніпровської залізниці Івана Леводянського
Дивися повний текст Залізничний квиток із більш ніж трьома помилками з 6 квітня вважається недійсним.
|
|
Залізничний квиток із більш ніж трьома помилками з 6 квітняПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Залізничний квиток із більш ніж трьома помилками з 6 квітня вважається недійсним. Re: Залізничний квиток із більш ніж трьома помилками з 6 квіБоже, какой маразм...
издеваются скоты, как только захотят
Re: Залізничний квиток із більш ніж трьома помилками з 6 квіУкрЗалізниця цього року якось особливо злюща... Аж занадто
Спочатку я виявив (фактично випадково), що квитки на деякі поїзди почали продавати за 60 діб (було 45). І якби не та випадковість (дяка черговій новині про ламкі Хундаї), то довелось би або їхати в зовсім незручний час доби, або в люксі (за ціною майже 4-х місць купе!!! Сьогодні читаю про паспорт. А якби не прочитав і схотів купити зворотній квиток вже там і не маючи паспорта??? (новини на ТБ дивитись не хочу, бо в них надто мало корисного й забагато всякої мерзоти) Я не проти іменних квитків (бо має ж бути якась боротьба з перекупниками), але чому вони то вводять норму, то скасовують і все це роблять якось криво!
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||