|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:22
Квартиры в Майами стремительно дорожают ------------------------ за турбину тревожно. успел ли скупиться?
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:24
Xenon написав:SeThстроят там может и не из картона внешние стены, но Вы учитывайте климат и толщину стен. Я вот жил в Тайланде не один месяц, так вот видел как там виллы строят (как раз товарищ строился); стены из кирпича, НО толщина стены в полкирпича !
А давайте так , вартість матеріалів на м2 Вагонка - 30 грн/м2 і вище Гіпсокартон - 17 грн/м2 і вище Утеплювач ( 10 см товщиною) - 20 грн/м2 і вище плівка пароізоляційна ( 2 шари) - 8 грн/м2 і вище брус деревяний (5 см х 15 см х 3 м) - від 60 грн/штука ( для каркасу в щитовому будиночку) стіна з цегли (6 см( ребро) - 32 штуки х 1,5 грн = 48 грн/м2 стінка з бетону (10 см) - від 60 грн/м2 стінка з газобетону(10 см) - від 80 грн/м2 стінка з залізобетону(10 см) - від 100 грн/м2 Тепер самостійно можете розраховувати вартість матеріалів на будь-яку конструкцію + додавши 30-50% на вартість роботи - отримаєте ціну м2 стіни , а далі вже будь-які фантазії Для довідки В Україні нормативнатовщина утеплюввача - приблизно 8 см ( для стіни в 0,4 м товщиною )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:25
cosjak написав: Xenon написав:SeThстроят там может и не из картона внешние стены, но Вы учитывайте климат и толщину стен. Я вот жил в Тайланде не один месяц, так вот видел как там виллы строят (как раз товарищ строился); стены из кирпича, НО толщина стены в полкирпича !
А откуда вообще миф о картонных американских домах? И почему наши кирпичные преподносятся как образец и идеал?
почему образец и идеал? речь помоему шла о разных климатических условиях если в местности круглый год температура +20+30 - вы будете строить дом с тлщиной стены в полметра? а если у нас зимой бывает до -25 а летом до +40 - Вы будете строить дом толщиной стен в в 15 см?
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:27
cosjak написав: Xenon написав:SeThстроят там может и не из картона внешние стены, но Вы учитывайте климат и толщину стен. Я вот жил в Тайланде не один месяц, так вот видел как там виллы строят (как раз товарищ строился); стены из кирпича, НО толщина стены в полкирпича !
А откуда вообще миф о картонных американских домах? И почему наши кирпичные преподносятся как образец и идеал?
это не миф. там действительно больша часть домов не на севере - сип панели или дерево. камень-кирпич - дорогой.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:30
Xenon написав: cosjak написав: Xenon написав:SeThстроят там может и не из картона внешние стены, но Вы учитывайте климат и толщину стен. Я вот жил в Тайланде не один месяц, так вот видел как там виллы строят (как раз товарищ строился); стены из кирпича, НО толщина стены в полкирпича !
почему образец и идеал? речь помоему шла о разных климатических условиях если в местности круглый год температура +20+30 - вы будете строить дом с тлщиной стены в полметра? а если у нас зимой бывает до -25 а летом до +40 - Вы будете строить дом толщиной стен в в 15 см?
Я в том плане, что тут неоднократно упоминалось, что дом, например, в Майами построить сильно дешевле, чем у нас, потому как климат. Это, конечно, да. Согласен. Но мне кажется, что дом в Майами отличается от дома в Мичигане, грубо говоря, только количеством (или качеством) теплоизоляционных материалов. Или нет?
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:31
Прикол не в том даже !!! А в том , что такое какое оно там есть , стоило до кризиса ооочень дорого , а потом упала ниже плинтуса ... То же и мы имеем наши кватырки стоили в 2000-ом все помним сколько , а тут вдруг выросли в цене до небес ... Теперь упали немного уже , коррекция .. И не важно из чего они вообще .. Важен уровень пузыря ! Смотрите на динамику цен !!! Всё остальное лирика .
Востаннє редагувалось obval в П'ят 20 лип, 2012 17:33, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Cricetus cricetus написав: cosjak написав: Xenon написав:SeThстроят там может и не из картона внешние стены, но Вы учитывайте климат и толщину стен. Я вот жил в Тайланде не один месяц, так вот видел как там виллы строят (как раз товарищ строился); стены из кирпича, НО толщина стены в полкирпича !
это не миф. там действительно больша часть домов не на севере - сип панели или дерево. камень-кирпич - дорогой.
На севере тоже сип-панели. Каменных\кирпичных - единицы.
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
1 Головним критиком каркасно-щитових будиночків на цих сторінках є я 2 Головним аргументом моєї критики є Здешевлення будинку на 5% не вартує зменшення терміну експлуатації в 3 і більше разів вкупі з погіршенням експлуатаційних характеристик ( щитовий будиночок=легка конструкція=комфортність будівельного вагончика ) 3 Головним прихильником будівництва а-ля каркасно щитовий . але з урахуванням наших умов є також я Замість американської конструкції ( рухаємось зовні до внутрянки) ДСП(1 см)+плівка+утеплювач 10см + плівка + гіпсокартон(1,2 см)=75 грн/м2 по матеріалам я використовую (короїд+клей+сіточка)1-1,5 см + пінопласт 15 см + керамзито-бетон 10-15см=100-150 грн/м2 по матеріалам На 1 м2 йде приблизно 3 м2 стіни , таким чином моя конструкція на 225 грн дорожча( при кінцевій ціні м2 в 5500-6000 грн/м2) , але в рази краща. ПС Розповсюдженість каркасно-щитових ( особливо в Америці) повязана з а - дешевшою вартістю спорудження ( дорога робоча сила , тому чим легші матеріали , тим більше зробить одна і таж людина) б - більш мобільним стилем життя населення ( міграція до кращого місця праці) в - всі емігранти , тому відсутність родового замку - це економія коштів , а не ярлик без роду/племені. г - швидша зміна якості життя населення ( подорожчання еергоресурсів - зменшення м2 в використанні , поява кондиціонера - збільшення) і як наслідок швидша зміна смаків населення.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 20 лип, 2012 17:39, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:38
budivelnik написав:1 Головним критиком каркасно-щитових будиночків на цих сторінках є я 2 Головним аргументом моєї критики є Здешевлення будинку на 5% не вартує зменшення терміну експлуатації в 3 і більше разів вкупі з погіршенням експлуатаційних характеристик ( щитовий будиночок=легка конструкція=комфортність будівельного вагончика ) 3 Головним прихильником будівництва а-ля каркасно щитовий . але з урахуванням наших умов є також я Замість американської конструкції ( рухаємось зовні до внутрянки) ДСП(1 см)+плівка+утеплювач 10см + плівка + гіпсокартон(1,2 см)=75 грн/м2 по матеріалам я використовую (короїд+клей+сіточка)1-1,5 см + пінопласт 15 см + керамзито-бетон 10-15см=100-150 грн/м2 по матеріалам На 1 м2 йде приблизно 3 м2 стіни , таким чином моя конструкція на 225 грн дорожча( при кінцевій ціні м2 в 5500-6000 грн/м2) , але в рази краща.
Поясніть, будьласка, детальніше - чим "легка конструкція" так погано? ДСП краще, ніж СІП?
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лип, 2012 17:40
cosjak написав: budivelnik написав:1 Головним критиком каркасно-щитових будиночків на цих сторінках є я 2 Головним аргументом моєї критики є Здешевлення будинку на 5% не вартує зменшення терміну експлуатації в 3 і більше разів вкупі з погіршенням експлуатаційних характеристик ( щитовий будиночок=легка конструкція=комфортність будівельного вагончика ) 3 Головним прихильником будівництва а-ля каркасно щитовий . але з урахуванням наших умов є також я Замість американської конструкції ( рухаємось зовні до внутрянки) ДСП(1 см)+плівка+утеплювач 10см + плівка + гіпсокартон(1,2 см)=75 грн/м2 по матеріалам я використовую (короїд+клей+сіточка)1-1,5 см + пінопласт 15 см + керамзито-бетон 10-15см=100-150 грн/м2 по матеріалам На 1 м2 йде приблизно 3 м2 стіни , таким чином моя конструкція на 225 грн дорожча( при кінцевій ціні м2 в 5500-6000 грн/м2) , але в рази краща.
Поясніть, будьласка, детальніше - чим "легка конструкція" так погано? ДСП краще, ніж СІП?
На жаль біжу , в 6 годині грає дубль Карпат- ближче до вечора -поясню детальніше
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1